sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Biz de oralardayız, genellikle rn clan serverındayız, steam grubumuza katıl linki olacak geçmiş sayfalarda, oynamak istediğin zaman group chate gir birileri varsa konuşup buluşuyoruz bir serverda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 MEVLANA NURLARI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 flama yapında kendimize gelelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 yapalım, yapın. yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 ahaha nasıl yapılıyor bilmiyorum.turuncu üzeri siyah pençe yada pati kral olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 ben de bilmiyorum :( dur bir araştıralım onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 elemanlar yapmıs.sormak lazım :) toplasalımda su adamlarla clan maçı falan yapalım.23 kişi olmuşuz steamde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 abi fena da oynamıyoruz, 3-5 iyi oynayan çıkar gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 yani böyle 2. sınıf clanlarla maç yapabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 yapalım.yapmdan once bi toplu oynayalımda :).daha patiden bi erliki gördüm o hangimiz bilmiyorum :) mesela vingtor disappear falan nickli adamlar patidekiler mi çözemedim.pata yı goruodum başlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 http://forums.taleworlds.com/index.php/topic,83152.0.html Maalesef boşta flama yok ama yukardaki unofficial pack zaten. Edit: Maç isterseniz ben ayarlıyım ZHG ile. Bu cuma ve pazar msçımız var ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 erlik benim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 vingthor bitane var oda benim. fakat oyundaki ben değilim. biri nikimi çalmış. ben değilim o vingthor. 1 hafta içinde falan gelicem. şu anda aykırı yollardan single oynuyorum. deniym dedim almadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 abi keşke herkes istediği ırkı seçebilse sevmediğim ırklar var oynayamıyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 ben PATI_Cake işte sereglin ile oynadık bugün biraz, flashh vardı bir de biri daha vardı da unuttum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 atalım bi oyun daha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 gelicem ben de bikaç güne, ne karar verdiniz şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 ZAA_xxx olsun ? :P Ya bir isim bulmak lazim. Gerci 4 kisi pati olduk hemen " MAC YAPALIM AGALAR " tipleri geldi. mw1'de de vardi ya bu tipler. " SERVER VAR GENCLER GELIN". Guzeldi pubda oylece takilsak da ama, sey dedik soyle gun belirlesek gelenler gelse fln 1-2 saatligine oyunu mantigini nasil daha iyi oynanabilecegini ve kisa bir antreman seklinde takilsak fena olmaz diyorum. Her seviyede oynayan vardir, herkes bildigini paylasir. Gerekirse steam chatten de voip acariz mic'i olmayan bile dinler anlatacak bir sey olanlari. Sunu 1 hafta 3-5 defa yapsak oyun kalitesi artar herkesi kisa zamanda. Biri gostermedigi surece kendi basiniza bulmasi zor biraz, zaman aliyor. 1 ay'a cok pis clan maclarina cikariz diyoruz. NEDEN OLMASIN?!? Hatta cok ekstrem seyler de geldi aklimiza. UO tarzi kendi aramizda kucuk-buyuk turnuvalar duzenleyip, en iyi Infantry, en iyi Ranged, en iyi Lancer gibi eventler yapip ego doyumuna varabiliriz. Hatta guzel organizasyon yaparsak, gider daha genis turnuva yapariz. Sonucta 20mbit olan biri server kursa, rahatca 6-8 kisi oynar en iyi pingle. DILEGIMIZ BIR PATI SERVERI NEDEN OLMASIN?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Divide et Impera DeI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Yavsaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paticiqs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Sereglin said: Ya bir isim bulmak lazim. Gerci 4 kisi pati olduk hemen " MAC YAPALIM AGALAR " tipleri geldi. mw1'de de vardi ya bu tipler. " SERVER VAR GENCLER GELIN". Bunu üstüme alındım yalnız. Speysin 23 kişi olmuşuz 2.sınıf bir clanla maç yapalım demesi üstüne bizimle yapın dedim. Gelin sizi yenelim diye değil, hem antreman olur hem de bizim maçları kaydeden bir arkadaş var. Hazırlıyor, editliyor youtube'a koyuyor, izler eğleniriz diye dedim. Her neyse banaysa çok gereksiz bir ayar olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 yok yok sana dediğini sanmıyorum arkadaşın, dün beraber oynuyorduk da 4-5 kişi, o zaman olan bir olay. o maç işini seninle organize edelim hem bize de antreman olur dediğin gibi yenmek değil olay. Kaç kişi çıkarmamız gerekiyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 PrudenT said: gelicem ben de bikaç güne, ne karar verdiniz şimdi PATI_isim şeklinde tag alıyoruz şimdilik, önce bir otursun bazı şeyler isim değiştirmek problem değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 sereglinin dediği gibi antremanlar yapalım tam olarak kavrayamadım oyunu deli oluyorum ota boka ölünce kırcam mouseu bi gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar