Halfmumi Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 "Düşmek korkuları yenmektir" sözü geldi ilk an aklıma.Evet,kolumdaki yaralar acı veriyor,azbiracık...Ama Acıda ruhu özgürleştirirmiş misali ya. Saat 6:10 geçecek,buluşacaktık takım arkadaşımla.Eğer ki,"Kaybedeceğini düşünmüşsen,kaybedersin" gibi bir söz beynimde yankılanırcasına, "sanki düşeceksin" diye beynimde patlıyordu.Kross yol lastiklerimi yeni değiştirmiş,tabir yerindeyse "gıcırlarım"ı takmıştım jantlara.Akorduda yeni yapılmıştı.Sadece ön lastiğime yaptığım hataydı belkide... 10 Psi daha düşük hava basmıştım.Nede olsa,hava alanı buradan 20Km birşeydi..Düz yol.Birşeyide yoktu ya... Takım arkadaşımla buluştuk tam 6:10da.. Hani bazen hayatınızda en olmadık sorunları bile düşündüğünüz halde,beklemediğiniz sorun gelir dikilir ya karşınıza.Öyle bir şey,takılıydı işte aklımda."Medyum olsaydımda görseydim geleceği" diyesim geldi bir an...Hatta fotoğrafmakinesi alıp gördüklerimide çekseydim gelecekten bir bir...Neyse, Devam ettik bir parktan geçip...Yeni gıcırlarıma "alışmak" birazcık zor oluyordu.Dişsiz canavarlar... Şehir geride kaldı 10Km yi silmiştik gerisinden.16da geçti.. 24 de durduk..Bir piknikimtrak "koruma alanında"..Piknik yapan ailelerle "Ah keşke" diyerek bize bakmaya devam ederken,bir oradan bir buradan inip çıkıyorduk..Yeni bir parkur keşfetmek,yada yeni bir yer keşfetmek,bir çocuğa oyuncak almaya benziyordu. Olduğu gibi tüm gücümü verip tırmandım 3. kez yeni keşfettiğimiz yokuşu. -Bir kere daha inelim mi? -Yok be. dedim. Sulumda su kalmadı.Gerçi suda burada ama.Gel birde şu yoldan gidelim ne var ne yok..Olmadı,oradan karayoluna çıkarız... Hataydı,ama hatalardan ders çıkarmak,herşeyin başında... 25 Civarlarında bir şey yazıyordu uzaklık.Tam bakmadımda.. Asfalttan 250 metre sonra soldaki yere "Hayır ama burası olmaz! Burayı gördüm artık,burayı tırmanmadan geri dönmek olmaz yani!" diye bağırarak girdim parkura...Süperdi.Tam istediğim gibi,zorlayıcı,güzel tırmanışla başlayan,keşfedilmeyi bekleyen... 4 Dakika sonra,Diğer canavar köşede beni bekliyordu.Yüzleşmek için! Habersizce ilerledim... Tırmanış güzel oldu.İnişi değil... "Oooo..iniş güzel,karayolu yakın..250 metreden geçeriz olmaz mı?Yanllız stabilize yol,kaygan toprak olabilir,dikkat et.Ortadaki otlardada diken,çukur vs olabilir." Dediğimden 30 saniye sonra 25Km hızı çoktan geçmiştim. Sağ sol Sağ Bir anda toprak ve dikenlerin üzerine uçtum. Çeneme hafif bir kıtırtı geldi,yada bana öyle geldi..Dizim ve kolum bir anda kumda ızgaranın tadına vardı. Takım arkadaşım,direk dönerek,ne oldu derken söylediğim ilk söz; "Dejavu,bunu önceden görmüştüm" oldu...Ardından başımdaki minik ve ağrı verici sancıyla beraber gözlerimin biraz şaşı ve flu hatta belkide bulanık gördüğünü düşünerek hemen soğukkanlı davranmaya geçtim, -Yüzümde herhangi bir iz var mı?Bilmiyorum sanırım flu-bulanık görüyorum.Herhangi bir bayılma olursa direk olarak hastaneyi ara. Daha yerden kalmadan amma konuştum be diyordum içimden. -Bana bir sayı göster dedim çift görüp görmediğimi anlamak için.Yerim kaldım.Gözlerimi açıp kapadım.Kolay değil,yumruk yemeye eşitti belkide.Belkide sadece şoktu.Önemli olan anlamam gerektiğiydi. -Bana bir sayı göster -"İki" [sözle] iki? eee ben bu sayıyı zaten biliyorumda,görmedim? Şok olması gereken benken,şaşkın takım arkadaşıma beni kaldırmasını söyledim. Kumul Zemin...Yavaş inmek...Yol lastiği.... kendime güldüm... Gözlerde çift görme yada herhangi bir şey olmamasına rağmen başım oldukca ağrıyordu.[halen ağrıyor gerçi] Kalkıp düzelmeye ve üzerime bakmaya çalıştığım zaman,formanın ve üzerimin her tarafı dikenlerle doluydu ;) Kolumdan ve bacağımdan sızan kana aldırmadan.. "hadi hadi hadi" dedim.. Herşey sağlamdı ya,bir tek arka aktarıcıya bir kaç "türk usulü" tamir gerekti 2-3 saniyede ;) Yarıştaki Yugoslavlar beklemiyecekti... Ben bile şaşırdım bir an.Bu kadar hızlı,düşüp kalkan ben miydim? ... Devam ettik.Geldiğimiz yolu,YARI zamanlamayla DAHA hızlı geri dönerek...Gaza gelmemdeki en büyük etkilerden biride, -Yok abi,senin Maşallahın var... diyen takım arkadaşımdı :] Dönüş yolunda,Bir yandanda olduğu gibi kafatasına alınan darbelerde neler olduğunu hatırlamaya çalışıyordum. Genede, -Bir kliniğe gidelim,beynimde bişiyler olabilir.Hatta şu an düşünceler var ehe -Hayatta Seni böyle bırakmam,bir kliniğe gidecez zaten. Diyerek bizim eve en yakın kliniğe gittik.Kapıdan girdim; Kasada oturan güzel bir kız vardı :] [eheh 5 ayak üzeri düşüş] -Merhaba -Merhaba -Şu anda aktif doktorunuz var mı acaba? bir adet lazım bana. -Ne oldu? [kız şok oldu tabii ki.Kask kafada,Formanın üzerinde dikenler,kolda kan..Düşüşten direk pedallayarak şehire 20+km yol gelen bir yaratık] -Eee Şey,Beyin sarsıntısı var mı yok mu onu öğrenmek istiyordum. -Tamam buyrun buyrun geçin içeri.Şuraya oturun buyrun. -Yanlız param yok yanımda şu an ödeme... -Yok canım tamam siz dert etmeyin. Diyerek gülümsedi bana. Ardından; -Size içecek birşeyler getireyim. dedi.Amanın,oda ne?Bir bardak buz gibi
Bither Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Ay Canım,geçmiş olsun :)[signature][hline]Eğer arzularına ulaşacaksan,güç kullanmak erdemdir.
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 geçmiş olsun wallahi[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem maykıl ceksını çok severim ama aslında metalciyim
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Yazıların çok güzel oluyor bir de bisiklet maceralarınla birleşince daha güzel oluyor tebrik ediyor, başarılar diliyorum. Bir yerde "de" bağlacını ayrı yazmamışsın ama bulamadım şimdi... (gene kıllık yaptım)[signature][hline]Get Up, Stand Up, stand up for your right Get Up, Stand Up, don't give up the fight [Bob Marley] Ben!!!(Ünlemlere de bak) Cd- kafası karışıkken bir şeyler demeye çalışmış: Yok asabah sabah kafamız sazten uçmuş o açıdan şey var bi de yani ben saşmalıyorum gene
Eno Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Geçmiş olsun mumi sürrat, can yakar :p
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 geçmiş olsun kardeşim[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Geçmiş olsun.. Ama bu işin de iyi bi yanı var anladığım kadarıyla ;)[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Halfmumi Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Teşekkürler. Ağrı kesici-Hızlı iyileştirici krem tavsiyesi alınır :P
kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Abareeüv. Geçmiş olsun. ADı neydi :D[signature][hline]Görmeyenler görsün...
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 geçmiş olsun. ağrı kesici olarak excedrin pm tavsiye ederim. hem uyursun.[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki: bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee.
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Admin Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 öeah adam düşüyo gazi oluyo parçalıyo kendini gene çenesi durmuyo o ne yazı be geçmiş olsun[signature][hline]Grandmaster Hamburger Britney Nude
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 olm önce bi bisikletin üzerinde kalmayı öğren sonra git aksiyon yap kaç etti lan bu? :P
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 said: EagleEye, 01 Ağustos 2004 17:02 tarihinde bu kadar dogru konusabılır: olm önce bi bisikletin üzerinde kalmayı öğren sonra git aksiyon yap kaç etti lan bu? :P euheeuheu bncede gecmıs olsun halfmumi...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" Who am I?!? Kontrolsüz güç, güç değildir. Obi-Van Pirelli "Reklamlar bitti"
fedaykin Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Çok geçmiş olsun mumicim :-) Zaten ne derler bilirsin, iki tip iki tekerci vardır, düşmüş olanlar ve düşecek olanlar. Umarum en ağır kazan bu olur. Bu arada bebeğine bir şey olmaması da apayrı bir güzellik.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 geçmiş olsun kendine dikkat et
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Ehe, geçmiş olsun. Hoş bir anı olmuştur sana =).[signature][hline]Awake.
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Geçmiş olsun mumi. sen şimdi ölümüm bisikletten olsun dersin.[signature][hline]i love this game! tractor pulling
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Lasonil morluğa carta curta birebirdir her gazi oluşumda kullanırım. Ağrıkesici zaten alternatif dolu ama eğer miden benim gibi rahatsız ise panadol kullan midene dokunmaz[signature][hline]Let's sing the Bards' Song..
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 geçmiş olsun eXtreme kardeşim[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 dikkat et, mazallah bu düşülerden birinde beynindeki edebiyattan sorumlu lobun civatası gevşeyecek.. :) geçmiş olsun mumi, sen buna heyecan dersin ama bence xtremliğin ta kendisi.. :horace:[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. karakedi Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 geçmiş olsun mumi. yazıyı baştan sona okudum, çok başarılı anlatmışsın. yaşamış kadar oldum. düşmeden korkusunu yenmiştir. *!bush'a el sallar*[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Web Site(ler)mizin Tarihçesi Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 geçmiş olsun diyecem de diyemiyorum. güzel bir anı gibi yazmışsın, başarılı bir yazı olmuş. bisikleti alıp bir tepeden atlayasım geldi. *!abareey*[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Paylaş https://forum.paticik.com/topic/478278-asfalt-syfyr-toprak-bir/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Konu Dışı Asfalt sıfır-Toprak bir... × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
karakedi Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 geçmiş olsun mumi. yazıyı baştan sona okudum, çok başarılı anlatmışsın. yaşamış kadar oldum. düşmeden korkusunu yenmiştir. *!bush'a el sallar*[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Web Site(ler)mizin Tarihçesi
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 geçmiş olsun diyecem de diyemiyorum. güzel bir anı gibi yazmışsın, başarılı bir yazı olmuş. bisikleti alıp bir tepeden atlayasım geldi. *!abareey*[signature][hline]en ince yerim bileğim..
Öne çıkan mesajlar