senko Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 yok dinan estafurullah ne laf sokması, dediğini imzan onaylıyor diye güldüydüm. yanlış anlaşılma olmasın. ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 sokakların tozunu attırdıktan sonra ev gibisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 arkadaşlar ekonomik kriz var.sokaga adım atmak para demek.gerektiğinde evinde oturucan.dışarı cıkmadan tabiki yaşanmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 bak bu da tipik kız işte :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 ev veya kütüphane günün yarısını yolda geçirmek eğlenceliyse bilemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 bugun evden çıkmamamk içi,n yemek yaptım alışverişi stok yspıyorum meyve almayı untuyorum lan kim giyinecek çıkacak dışarı deyip başka bi güne bırakıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 copry said: sokakların tozunu attırdıktan sonra ev gibisi yok. this. eve bakar bir de, bitane TELEFUNKEN televizyon, 2 oda 1 salon, 1 kirik tuvaletli evde cinnet gecirir kendimi asarim, bizim evde 20 kisi dogumgunu partisi bile yaptim ama jsdhfsd. SAIR BURADA BENIM EVIN BUYUK DEMEK ISTIYOR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 ŞAHİTLERİ DE VAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Zemin katta oturup evinde bilgisayar oynarken bahçedeki arkdaşlarınala sohbet etmek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Evim > All. Eve çıktıgımdan beri dışarıdaki hayatım 0 gerçekten. Hani aileyle otururken dışarı çıkmak için can atardım. Uni 1 ve 2de yurtta kaldım o zaman da çok gezdim, ufacık odada duramıyordum ama kendi evime çıktığımdan beri ne gezmeye ne sinemaya hiçbir yere çıkmıyorum, istesem de çıkamıyorum. Laptopum, buzdolabım, yatağım, kedim ve kültablam bana yetip artıyor. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Kışın ev iyidir. Özellikle istanbulun kışı çekilmiyor. Ama yaz oldumu ev'de kalmak ölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Muhabbeti override etmeyen jazz/blues çalan bi yer >= ev >> kadıköydeki pis fakir metalcilerin arasında sigara dumanı soluyup kötü müzik dinlemek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Law said: Kışın ev iyidir. Özellikle istanbulun kışı çekilmiyor. Ama yaz oldumu ev'de kalmak ölüm. yaz okulu boyunca tam 10 gün bakkala gitmek dahil evden çıkmamışlığım var =) yemek siparişi verirken abi sigara getirir misiniz diye not düşüyordum ssddfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 MADBOY said: copry said: sokakların tozunu attırdıktan sonra ev gibisi yok. this. eve bakar bir de, bitane TELEFUNKEN televizyon, 2 oda 1 salon, 1 kirik tuvaletli evde cinnet gecirir kendimi asarim, bizim evde 20 kisi dogumgunu partisi bile yaptim ama jsdhfsd. SAIR BURADA BENIM EVIN BUYUK DEMEK ISTIYOR. ev büyük değil ben küçüğüm ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 2 gün evden çıkmasam çıldırıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
simit Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 ne no lifer'mış ya pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Ev + Sevgili = Mutluluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 sokak olmayan dışarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Rakursi said: Ev + Sevgili = SEX fix'd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 QueenofSpades said: Law said: Kışın ev iyidir. Özellikle istanbulun kışı çekilmiyor. Ama yaz oldumu ev'de kalmak ölüm. yaz okulu boyunca tam 10 gün bakkala gitmek dahil evden çıkmamışlığım var =) yemek siparişi verirken abi sigara getirir misiniz diye not düşüyordum ssddfs O yaz okulu yalan olmuş o zaman :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 UYUMA TÜRKİYE HAYAT ASLINDA SOKAKLARDA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 http://www.zaytung.com/haberdetay.asp?newsid=2490 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar