Sintisyzer Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 imkanı olanlar lütfen bi gidip cheeseburger veya baconburger yesinler bebekteki etcii, steakhouseda tabi bu sadece koftesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 yav said: hakkaten gel tad nerede bilmiyorum bile bi yemek sepetinden gördüm çağırdım işte hatta burda görünce bugün gene çağırdım ama ekmek arası tavuk kalamar çağırdım. güzeldi aslında gayet de o listeye izmir ve ankarayı çeşit olsun diye koymuşlar kasıp da... yanlış hatırlıyo olabilirim ama sanırsam geltad karşıyaka çarşıda karakol sokağındaydı. hemen yanına bi kumrucu açıldı şimdi "by kumrucu" diye ufak ve güzel biryer.(tabi geltad ordaysa :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 hürriyetin o listelerinin çoüğu kolpa zaten hani eğer tawnıdık yazar varsa o listede kesin bir yerden giriyorsuznu.. ha hak ederek listeye girenlere gölge düşürüyor bu olay o ayrı.. listeyi hazırlayanlara giden hediyeleri de gördük zamanında :) ulan en iyisi atacaksın kapağı hürriyete köşe yazında da vereceksin virali vereeksin virali senden iyisi yok ondan sorna.. yemin ediyorum para derdin kalmaz her şey beleş olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 dükkan da köfte gerçekten lezzetli oluyor. ben bir de az pişmiş istiyorum gayet güzel. ancak numnum tamamen subjektif kriterlerle daha iyi derim hem ortam olarak hem de servis elemanları filan ne biliyim. gbt yi beğenmedim. günaydını da geç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnoss Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Fiyatlar tuzluca değil mi sanki biraz ya ? 15-20 TL verilir mi lan bi hamburgere :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 elit yemeği yapmışlar işte hamburgeri de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 söylendi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Gel Tad eskiden iyiydi, maziden hazırlamışlar sanırım çünkü 7. olduysa orası, altındakiler kantin hamburgeri yapıyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 arkadaşlar en iyi yeri açıklıyorum, keşke türkiyede olsa ama yok işte :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Simdi herkesin agiz tadi farklidir da.. Ama sunu diyebilirim ki kirintiyi listesine koyan adamla benim zevkim uymaz. Johnny Rockets'in mutfagina gittim, yalan soylediler, kafalarina firlattim kofteleri. Haklisin abi dediler. Numnum da oyle listeye cok cok yukarilara girmez bu arada. Dukkan overrated. Diger Gunaydin'lari bilmem. Bostanci'daki Gunaydin Kasap'ta kral hamburger yaparlar ama bi bana yapiyolar. J Burger'de yemeyip Top 10 yapan kisi zaten top 10 falan yapmasin. Otto'da yememis adam zaten karistirmasin ortaligi. Baja var, ki bu insanlar yanina bile yaklasmamislardir. Yanniz ascinin iyi gunune denk gelmeleri lazim, fazla duygusal biri. Kisacasi hamburger yenecek o kadar cok yer var ki, hani Top 10 yapmak oyle kolay degil. Heleki "Hamburger" diyerekten. En azindan kategorileri belirlesinler; standart mi, o yerin spesyali mi, hazir kofte mi yoksa ozel hazirlanmis kofte mi? Hani bunlarin her bi kombinasyonu icin farkli Top 10 cikar. Hurriyet bi de.. Neyse, suskunlugumu boyle bir konuda bozdugum icin mutluyum, saygilarimi sunar, sessizligime donerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 asmalı otto'da yedim hiçte öyle über degildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Numnum hickory bbq burger FTW!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Gidip de kırıntı'da falan hamburger mi yiyorsunuz abi ? Dükkan hariç hiçbirinde hamburger yemedim, zaten hamburger tost gibi ayaküstü yiyeceği gibi geliyor. Dükkan da sadece burger mantığıyla çalıştığı için mecburen yemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 cihangir. HOUSE BURGER'DE TEXAS BURGER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 ee en iyisi hangisi şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 butik hamburger ne demek? Cidden sanırım ben ne olduğunubilmiyormuşum. Kırıntı ve numnum bldiğin amerikan barları yani. Kocaman kocaman amerikan boy porsiyonlarıyla, oturup içtiğin mekanlar. Restorandan tek farkı müzik çeşidi ve içeride bulunanların davranışlarındaki hafiflik. Butik mi oluyor şimdi oralar? Ben kızılkayalar gibi yerleri butük hamburgerci sanardım hep :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 fizban said: günaydın ve numnum'daki lsitenin kalanından cok daha iyi bence. dükkan baya overrated geliyor bana. ankara/izmirdekiler ve fol'ü bilemicem tabi. vay tiki admin. numnum'a takiliyon ha :p rainforest cafe var istinye parkta. mekanin temasi sikko otesi olsada, burgerleri leziz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 "dükkan" yeri tam nerede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Şunun gibi bi hamburger yapan yer var mı ya İstanbul'da veya Ankara'da : Hard Rock Cafe'nin Legendary Burger'ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 http://www.cheeseandburger.com/ şunu getirmek lazım TR'ye =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 ya şu sitenin linkini vermeyin lanet olsun. gece gece 1 saatimi alıyor resmen. sonra yarım saat de yiyecek bir şeyler hazırlayıp yemekle geçiyor. hazmet falan derken sabahı ediyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gomelskaya Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Fol Burger e gittiniz mi , nasıl tadlar/fiyatlar ?Vedat Milör yiyodu orda gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 abi herkes aynı fikirde heralde o siteyle ilgili. ama o bi franchise olmadıgı ve tarifleri de sitede yayınladıkları icin, "getirmek" gibi bi olay yok. gidip bi dukkan acıyosunuz tariflere göre pisirip sunuyosunuz. hadi go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 ahah o site wisconsin peynirini tanitma odasi baskanligi sitesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 aquila said: ahah o site wisconsin peynirini tanitma odasi baskanligi sitesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar