Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Butik Hamburger En iyi 10 yer

Masticore

Öne çıkan mesajlar

yav said:

hakkaten
gel tad nerede bilmiyorum bile bi yemek sepetinden gördüm çağırdım işte
hatta burda görünce bugün gene çağırdım ama ekmek arası tavuk kalamar çağırdım. güzeldi aslında gayet de

o listeye izmir ve ankarayı çeşit olsun diye koymuşlar kasıp da...

yanlış hatırlıyo olabilirim ama sanırsam geltad karşıyaka çarşıda karakol sokağındaydı. hemen yanına bi kumrucu açıldı şimdi "by kumrucu" diye ufak ve güzel biryer.(tabi geltad ordaysa :))
Sosyal ağlarda paylaş

hürriyetin o listelerinin çoüğu kolpa zaten hani eğer tawnıdık yazar varsa o listede kesin bir yerden giriyorsuznu.. ha hak ederek listeye girenlere gölge düşürüyor bu olay o ayrı..

listeyi hazırlayanlara giden hediyeleri de gördük zamanında :)

ulan en iyisi atacaksın kapağı hürriyete köşe yazında da vereceksin virali vereeksin virali senden iyisi yok ondan sorna.. yemin ediyorum para derdin kalmaz her şey beleş olur
Sosyal ağlarda paylaş

Simdi herkesin agiz tadi farklidir da..
Ama sunu diyebilirim ki kirintiyi listesine koyan adamla benim zevkim uymaz.
Johnny Rockets'in mutfagina gittim, yalan soylediler, kafalarina firlattim kofteleri. Haklisin abi dediler.
Numnum da oyle listeye cok cok yukarilara girmez bu arada.
Dukkan overrated.
Diger Gunaydin'lari bilmem. Bostanci'daki Gunaydin Kasap'ta kral hamburger yaparlar ama bi bana yapiyolar.

J Burger'de yemeyip Top 10 yapan kisi zaten top 10 falan yapmasin.
Otto'da yememis adam zaten karistirmasin ortaligi.
Baja var, ki bu insanlar yanina bile yaklasmamislardir. Yanniz ascinin iyi gunune denk gelmeleri lazim, fazla duygusal biri.

Kisacasi hamburger yenecek o kadar cok yer var ki, hani Top 10 yapmak oyle kolay degil. Heleki "Hamburger" diyerekten. En azindan kategorileri belirlesinler; standart mi, o yerin spesyali mi, hazir kofte mi yoksa ozel hazirlanmis kofte mi? Hani bunlarin her bi kombinasyonu icin farkli Top 10 cikar.

Hurriyet bi de.. Neyse, suskunlugumu boyle bir konuda bozdugum icin mutluyum, saygilarimi sunar, sessizligime donerim.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
butik hamburger ne demek? Cidden sanırım ben ne olduğunubilmiyormuşum. Kırıntı ve numnum bldiğin amerikan barları yani. Kocaman kocaman amerikan boy porsiyonlarıyla, oturup içtiğin mekanlar. Restorandan tek farkı müzik çeşidi ve içeride bulunanların davranışlarındaki hafiflik. Butik mi oluyor şimdi oralar?

Ben kızılkayalar gibi yerleri butük hamburgerci sanardım hep :/
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • 7 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...