senko Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 merak ettim bende mac'te burger king'te de iğrenç bi yağ tadı yok ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 butik güzel bişe aslında özel üretim demek özel tasarım yada tarzı butik otelde yemekde şarapda normalinden daha güzel ayrıca standart blue walker < The johnnie walker king george V dükkan durger < buger king (o kadar sıradan, bi patatesleri güzel) numnum günaydın falan yalan zaten et lokantasında hambugere boşa para vermek bu butik hamburger artıyosanız mahallaenin adı bilinmedik yada okul karşılarındaki çağdaş büfe akıncafe misssburger gibi bıyıklı abilerin hamburgerlerini yemek lazım (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 abi mekdanılsa gidip bigmac bile almayıp 5 tane hamburger alan adamlar lütfen mesaj atmasın ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Cons said: abi mekdanılsa gidip bigmac bile almayıp 5 tane hamburger alan adamlar lütfen mesaj atmasın ya. dünyada en nefret ettiğim insan türü. bide butik denmez ona büfe denir lan. kral burger bildiğin büfedir. marmaris büfe yada kızılkayalar yada bambi gibi. büfedir bunlar. birde gazete dergi satan küçük bir tane buzdolabı olan falan yerlere de büfe denir. bunları öğrenin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 butik demek, mass productionın beraberinde getirdiği bazı iğrençliklerin olmamaası demek, bu da maliyetinin yüksek olması demek. evinizde yaptığınız herşey butik yani. peki evinizde maliyeti butiğe göre neden daha düşük? çünkü butik dükkanların da kira, çalışan gibi bazı maliyetleri var. ayrıca kanıtlanmış bir gerçek olarak tüketicilerin %90 ı fiyatı daha pahalı olan ürünün daha iyi olduğunu sandığını göstermektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 fede herkesi dövdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 tellos said: butik güzel bişe aslında özel üretim demek özel tasarım yada tarzı butik otelde yemekde şarapda normalinden daha güzel ayrıca standart blue walker < The johnnie walker king george V dükkan durger < buger king (o kadar sıradan, bi patatesleri güzel) numnum günaydın falan yalan zaten et lokantasında hambugere boşa para vermek bu butik hamburger artıyosanız mahallaenin adı bilinmedik yada okul karşılarındaki çağdaş büfe akıncafe misssburger gibi bıyıklı abilerin hamburgerlerini yemek lazım (tu)ya bırak abi bizim millete gelmez öyle sıfatlar yıldız alamayan oteller butik butik diye dolaşıyor şimdi etrafta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 dostum eksiden okuyup gelmeyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 burda johnny rockets diyenlerin oldugunu görmek resmen khretti beni üstelik diyenlerden bir taneside gastronomi okuyor amanallaaam. ayrıca günaydınsız burger listesine burger demem nokta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Sintisyzer said: dostum eksiden okuyup gelmeyelim ulan imaj butonu yok olmuş ben fail oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 i sense a disturbance in the force of this thread Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 jony abi gayet güzel hamburger yapıyo gerçi burda yemedim ama aynıdır herhalde diye düşünüyorum:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 abi cevahirdeki coni bariz kötü chilliyleri bile kötü hamburgerleri zaten rezalet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 e araştırcan tabi abi gökçeada da ki otelde butik deniyo büyük odadaki tek odalı boktan otelde butik denilio dediğin gibi yıldızsız boktan otelde butik lush otelde butik farklı gordugun ana çk deişik lan dediğin butik, adı butik olmasa bile dükkan burgere kim butik diyo mesela hayvanlarda butik diye öne sürebilecegin tek şey ev yapımı hardal fedenin dediğigi gibi getir eve 150 gr kıyma anan yogursun köfte yapsın aha sana butik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 gece gece burger dediniz madem http://www.cheeseandburger.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 DoGMeaT said: gece gece burger dediniz madem http://www.cheeseandburger.com/ oha bu nedir ya hangi mideye hitap eder yumartalı burger mi olur lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 DoGMeaT said: gece gece burger dediniz madem http://www.cheeseandburger.com/ şaka mı bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 GBK o kadar iyi degil, liste yanlis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 gbk nin iyiligi, hamburger iceren menuler genelde en fazla 3-4 cesit kapsayabiliyoken, cidden sadece burgere yogunlasmis oldgu icin bisuru enteresan burger icermesi. cogu yer hamburger cheeseburger baconburgere kadar giderken bunlarda ıspanaklı bilmemne burgeri falan var. o yuzden juri ozel oldulu hakediyo :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 ayrica turkiyeye acilen fuddruckers lazim. ornek: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 acıktım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 OHA o hamburgerimsi yaratığı istiorm. sanki bole ayaklanıp yuriyip gitcekmiş gibi duruo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Masticore said: Daha önce konusu açıldı ama yazı arka sayfalarda kaybolacagı için yeni başlık açmak istedim. Hürriyet sesimizi duymuş ve en iyi 10 adresi belirlemiş. LİSTE 1. Gourmet Burger Kitchen / İSTANBUL 2. Dükkan / İSTANBUL 3. Günaydın / İSTANBUL 4. Numnum / İSTANBUL 5. Fol / İSTANBUL 6. Butcha Steak House / ANKARA 7. Gel Tad Burger / İZMİR 8. Big Chefs / ANKARA 9. Kırıntı / İSTANBUL 10. Susam / İSTANBUL Ayrıntılar:Hurriyet Bu dükkan nerede vardır daha önce duymamıştım yada dikkatimi çekmedi. 7. sırada geltad varsa kolpadır o liste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 hakkaten gel tad nerede bilmiyorum bile bi yemek sepetinden gördüm çağırdım işte hatta burda görünce bugün gene çağırdım ama ekmek arası tavuk kalamar çağırdım. güzeldi aslında gayet de o listeye izmir ve ankarayı çeşit olsun diye koymuşlar kasıp da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 @Azmodai Franchising veriyor ise halen gelmemiş olmasına şaşırıyorum ben zaten. Yurdum insanı Burger King'e tapıyorsa FD geldi mi ne olur acaba. Mehmet Ali Ilıcak eski dönemde açmıştı sanki ama? Ya da sallıyorum fena. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar