Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

google envelope

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
maktup değil ki abi zarf işte. sadece mektup değil yani bi ton şey postalanıyor bu şekilde. mükemmel olmuş. şu kadar basit bişey bile ne kadar güzel geliyo insana valla aklına getirene helal olsun.
Mesaj tarihi:
toggie said:

maktup değil ki abi zarf işte. sadece mektup değil yani bi ton şey postalanıyor bu şekilde. mükemmel olmuş. şu kadar basit bişey bile ne kadar güzel geliyo insana valla aklına getirene helal olsun.

birşey yazacaktım, sonra baktım yazılmışı var.
Mesaj tarihi:
Adres kocamanda atıyorum ben istanbuldan L.A ye yolladım.şimdi haritanın ölçeği çok küçük olucak.Yani sadece normal sarı-mavi arka fonlu normal bi zarf olcak.

Tabi aklıma gelmeyen bişi düşünmüş olablirler bunun için bilemeyrum
Mesaj tarihi:
postacıların böyle şeylere ihtiyacı yok arkadaşlar. dünyanın en lüzumsuz icadı. adamlar orada yaşayanları bile ezbere biliyor kendi bölgelerinde.
Mesaj tarihi:
çok güzel lan :)

mektup göndermek bua rada o kadar özel bir şey oldu ki,.. askerdeki arakdaşıma mektup gönderdim geçen almış telefon etti mutlu oldum moralim düzeldi dedi.. düşünsene.. posta kutuna reklam ya da fatura haricinde bir şey gleiyor.. gerçekten sana özel..

mektup insanı özel hissettirir guru okşayıcıdır.
Mesaj tarihi:
BabacumMostors said:

çok güzel lan :)

mektup göndermek bua rada o kadar özel bir şey oldu ki,.. askerdeki arakdaşıma mektup gönderdim geçen almış telefon etti mutlu oldum moralim düzeldi dedi.. düşünsene.. posta kutuna reklam ya da fatura haricinde bir şey gleiyor.. gerçekten sana özel..

mektup insanı özel hissettirir guru okşayıcıdır.

(tu)
kız arkadaştan mektup almak gibisi yok şu dünyada, hele askerdeyken.

Bide,
neyse gidip okim ben bahsetmiim
ama eskilerin yaptığı bi imzalama var ki
okudukca gulumserım
  • Yeni Oluştur...