Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 http://3.bp.blogspot.com/_k4x5a3c1b_M/S7V3MzpgfZI/AAAAAAAARgw/koSKIeShOCE/s800/google_mail4.jpg konsept aşamasındaymış sanırım ama güzel fikir, tabi mektup ne kadar kullanıyoruz tartışılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 maktup değil ki abi zarf işte. sadece mektup değil yani bi ton şey postalanıyor bu şekilde. mükemmel olmuş. şu kadar basit bişey bile ne kadar güzel geliyo insana valla aklına getirene helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 sene 2010 mektup mu kaldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 turk bi kizdi bunu tasarlayan. fakat onda zarfin icinde tek yuzundeydi. bunlar birazcik degistirmis hadiseyi. kiza kredi verdiler mi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 oha hem çok şekil hem çok iyi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Güzel fikir fakat çok uzağa yollarsak okunmayabilir sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 niye? adres kocaman yaziyo orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 toggie said: maktup değil ki abi zarf işte. sadece mektup değil yani bi ton şey postalanıyor bu şekilde. mükemmel olmuş. şu kadar basit bişey bile ne kadar güzel geliyo insana valla aklına getirene helal olsun. birşey yazacaktım, sonra baktım yazılmışı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Adres kocamanda atıyorum ben istanbuldan L.A ye yolladım.şimdi haritanın ölçeği çok küçük olucak.Yani sadece normal sarı-mavi arka fonlu normal bi zarf olcak. Tabi aklıma gelmeyen bişi düşünmüş olablirler bunun için bilemeyrum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 postacıların böyle şeylere ihtiyacı yok arkadaşlar. dünyanın en lüzumsuz icadı. adamlar orada yaşayanları bile ezbere biliyor kendi bölgelerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 ........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 güzel ama balon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 mektup attım geçende.. güzel bir şey aslında mektup. ayrı bir tadı var. zarfın tasarımı güzel ama işlevini arttıracak bir şey değil zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Zekice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 gereksiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 bullshit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 işlevli olması gerekmiyor bence, çok hoş bir icat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 abi çok güzel ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 çok güzel lan :) mektup göndermek bua rada o kadar özel bir şey oldu ki,.. askerdeki arakdaşıma mektup gönderdim geçen almış telefon etti mutlu oldum moralim düzeldi dedi.. düşünsene.. posta kutuna reklam ya da fatura haricinde bir şey gleiyor.. gerçekten sana özel.. mektup insanı özel hissettirir guru okşayıcıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 BabacumMostors said: çok güzel lan :) mektup göndermek bua rada o kadar özel bir şey oldu ki,.. askerdeki arakdaşıma mektup gönderdim geçen almış telefon etti mutlu oldum moralim düzeldi dedi.. düşünsene.. posta kutuna reklam ya da fatura haricinde bir şey gleiyor.. gerçekten sana özel.. mektup insanı özel hissettirir guru okşayıcıdır. (tu) kız arkadaştan mektup almak gibisi yok şu dünyada, hele askerdeyken. Bide, neyse gidip okim ben bahsetmiim ama eskilerin yaptığı bi imzalama var ki okudukca gulumserım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar