Tenekeadam Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Sonsuzluğa ulaşabilecek misin? ahahahhah dalga geçmeyip ne yapacaz?
aldarson Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Boşu boşuna birilerini güldürcem diye dalga geçip post kalabalığı yapmayınız,sizi önemseyen olmuyor çünkü.Olumlu,olumsuz eleştride bulunan herkeze teşekkürler.
xaty Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Bayadır açılan UO başlıkları arasında en düzgün siteye sahip sanırım. Çok kafamı takıyorum şu sitelere, baştan salma, saçma sapan yapıyorlar. Bu en azından bir şeye benzemiş.
Seceba Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 aldarson said: Boşu boşuna birilerini güldürcem diye dalga geçip post kalabalığı yapmayınız,sizi önemseyen olmuyor çünkü.Olumlu,olumsuz eleştride bulunan herkeze teşekkürler. TDK POLİSİ GELDİ AİYİYİİ AYİYİYİ (sirenler) herkez değil herkes
Artariel Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Fenafillah UO Shard açacam. Nirvanaya ve ihsan-ı kamile ulaşmanın yolu.. İhsan-ı kamile ulaşabilecek misin ?
Coder Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 said: Kadromuz Server Yetkilileri Quan Weddell NOT: Alfabetik sıraya göre dizilmiştir. epic :)
aquila Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Cons said: smells like spirit speak zihaaaa
aldarson Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Coder said: said: Kadromuz Server Yetkilileri Quan Weddell NOT: Alfabetik sıraya göre dizilmiştir. epic :) sende komiksin biliyor musun ?
Tenekeadam Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 dün gece sonsuzluğa ulaştım,yeni döndüm.Sizin yetkililer yoktu,göremedim.
Artariel Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Tenekeadam said: dün gece sonsuzluğa ulaştım,yeni döndüm.Sizin yetkililer yoktu,göremedim. sonsuzluğa ulaştıktan sonra zaten başka bir amacın kalmıyo o yüzden baya bi sıkıcı hale geliyor.
Cairne Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Good Job Team bu mesaj cairne tarafından saat 25.00 da 121231231 kere güncellendi lütfen cairne bir daha bu mesajı güncelleme
Cairne Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 my zost my zost don't liee to me tell me where did you tamed last night ? in britain fields in britain fields falanda filan
Öne çıkan mesajlar