aldarson Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Herkese merhabalar, Az bir zaman sonra “Nirvana Ultima-Online” çatısı altında sizlerle buluşacağız.Yaklaşık bu proje için 3.5-4 ay gibi bir süre harcadık ama bu sürede her günümüzü sunucuya harcadığımız söylenemez.Bazen bütün günümüzü bazen de günde belki 5 dakikamızı sunucu için ayırdık.Genel olarak oyun içinde fantastik bir hava yaratmaya çalıştık.Yapacağımız sistemler için “Bu sistemi koyalım güzel olur” şeklinde değil de, acaba oynayacak kişiler ne der?Beğenilir mi?Oyun akışına nasıl etki eder?Mantıklı mı? Gibi soruları kendimize sorduk ve oyuncu gözüyle baktık. Amacımız Türkiye’deki Ultima-Online oyununu elimizden geldiğince ileri götürmek.Ama bu amacımızı gerçekleştirmeden en önemli yeri olan Yetkili & Sunucu & Oyuncu ilişkisi.Bize destek verecek kişilerden bir ricamız var yıkıcı değil de yapıcı olunuz.Çünkü,sonuçta bu birlikte oynadığımız bir oyun.Bir oyun için hiç kimseye hakaret etmeye,aşağılamaya,benzeri durumlara gerek yok.Oyunu sevgi,saygı çerçeveleri içinde oynamalıyız.Oyun içinde bulduğunuz hatalardan yararlanmaktan ziyade hatayı kapatmak için uğraşmanız hepimiz için daha iyi olacaktır.Ancak bu durumlarda güzel,oynanabilir bir sunucu ortaya çıkar ve Türkiye’deki Ultima-Online oyunu seviyesi ileri adım atabilir. Destek verecek olan herkese teşekkürler.Sağlıcakla kalınız… Sunucu hakkında bilgiler: -Power Play tarzı üzerini kurulmuştur. -Skill toplamı “800.0”,stat toplamı ise “225” olarak ayarlanmıştır. -Teach işlemi şehir vendorları üzerinden yapılacaktır.”teach skill “ şeklinde. -Tamamlanmış spellbook satılmamaktadır.Her Mage Shop 6 tane random scroll satmaktadır.Mage Shop’ları geze geze scroll toplayarak veya inscription menüsünde yapabilirsiniz. -Skill dummy sistemi test aşamasından sonra 2 haftalığına aktif edilecektir. -Capture the Flag,GM Topuk,Player vs Player,Quest,Deathmatch,Engelli koşu ve Zar yarışmaları düzenlenecektir. -9 çeşit bonus mevcuttur.Forumlarımızdan öğrenebilirsiniz. ############################# İnternet sitemiz:http://www.nirvana.gen.tr Forumlar:http://www.nirvana.gen.tr/forum Sistemlerden görüntüler,(açıklamalar için http://nirvana.gen.tr/forum/viewforum.php?f=23&start=0) Eleştirilere açığız ama lütfen saygı çevresinde olsun. İnternet sitesi tasarımımızı anca elimizden gelebildiği kadar yapabildik,hazır wordpress teması yapma programları ile,bu yüzden sizlere kötü gözükebilir.Ama oyun içinde güzel bir ortamın olacağının garantisini verebilirim... Tekrardan herkese teşekkürler...(İlk reklamım bir kusur varsa affola) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Sitedeki font değişsin bence hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seceba Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Acemiliğiniz, Hahaha,bu deniz...vs.vs. den belli olmuş. Noktalama işaretinden sonra boşluk olur. Hahaha, bu deniz... dipcik: Owner kurt cobain mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 seceba noluyor sakin kıskandın mı nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aldarson Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 secebe o zaman daha iyisini yapta görelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Bedava server mi dagitiyolar lan bu ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 o değilde sonunda biri spherede runuo ability fantazimi gerçekleştirmiş. başarılar diliyorum size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aldarson Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 BEYLER SON BOSS KÜRT ÇOBANMIS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 aldarson said: secebe o zaman daha iyisini yapta görelim secebe kim seceba olmasın :/ beyler clienti cektim uo nun sarkısı yerine nirvana şarkıları calıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seceba Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 aldarson said: secebe o zaman daha iyisini yapta görelim sdjgdsgjdfkgdfddsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 MADBOY said: BEYLER SON BOSS KÜRT ÇOBANMIS fgsgsdfg intaar edince +15 hırka düşürüyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seceba Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Werewolf said: MADBOY said: BEYLER SON BOSS KÜRT ÇOBANMIS fgsgsdfg intaar edince +15 hırka düşürüyomuş bikere o öldürüldü.. :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aldarson Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 İlginç,karakter gelişiminiz tam tamamlanmamış anladım bunuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 zeki şey seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 adam haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 serverla ugrasmadigim zamanlarda psikoloji kitaplari okumamktan ve sahilde yurumekten hoslaniyorum, bi de dunya barisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 aldarson said: İlginç,karakter gelişiminiz tam tamamlanmamış anladım bunuda. AGA BENİ KASSANA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 abi bu bölümü kaldıralım madem çünkü her açılan Server topiği böle oluosa herkes dalga geçiosa e o zaman artık kapamanın zamanı gelmiş. Bi de yani kibar ve düzgün bi şekilde açmaya çalışıolar anca ona ramen bu şekilde hep. Anca arkadaşının serverı veya patiden çok sevilen bi adamın serverı olacak ki kimse böle nefret kusmasın kapatılsın şu bölümler kimse UO server topiği açmasın madem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 kimse uo serverı açmasın abi artık yeter la. vallahi adamların harcadığı vakte ben acıyorum. somut bişey olsa "ona harcama abi bana sat ben alırım" dicem öyle de değil. hayır bedava da değilki anasını satayım bu iş. ne keramettir bi bilsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 serverın ismiyle ilgili espri yapılmış OMONDİYÖ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 ben shardın ismini beğendim valla son nokta baabında iyi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Xenocide said: aldarson said: İlginç,karakter gelişiminiz tam tamamlanmamış anladım bunuda. AGA BENİ KASSANA sdfsfsdfsdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seceba Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Her hafta açılan Uo sunucuları bitirdi bu ultimayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Mortis said: abi bu bölümü kaldıralım madem çünkü her açılan Server topiği böle oluosa herkes dalga geçiosa e o zaman artık kapamanın zamanı gelmiş. Bi de yani kibar ve düzgün bi şekilde açmaya çalışıolar anca ona ramen bu şekilde hep. Anca arkadaşının serverı veya patiden çok sevilen bi adamın serverı olacak ki kimse böle nefret kusmasın kapatılsın şu bölümler kimse UO server topiği açmasın madem Ya anlamıyorsun millet eline script packı geçiren arkadaşlarına "admin olacam aqa gel seni de oynatam" türü şeyler diyor hadi o da olmasa ego için gidip server açıyor ne profesyonellik var ne bişey kendi emeği çok az sonra bi de gelmiş niye dalga geçiyosun diyor. Dargathla dalga geçen var mı ? TR Second agele ? Kalite olmalı yani şunu anlayın burdaki insanlar dalga geçmek amacıyla girmiyor olabilir ama bu tür sunucularla dalga geçmek zorunda kalıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar