Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Sanırım gene bir nvdia driver faciası daha. Bir kac ay once cıkarttıkları driver bazı nvdia kartlarını yakmış, cogundada senınki gibi donma problemleri yapmıştı. Geçmiş olsun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 pof.... ya abi o çıkan driver'ın üstüne çıkanı yükledim nasıl iş bu ya? Şimdi nvidia'nın bu konuda bi sorumluluğu da yoktur, mail atsam böyle böyle oldu diye herangi bi destek sağlarlar mı? garantisi bitmiş olabilir çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 yatta olmuş bence de o kart, artifact show var resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Bende aynı sorun olduğunda 3-4 aydır sürücü değiştirmemiştim. Durduk yerde başladı. Sürücüyü değiştirmen tesadüfen yakın bir zamana denk gelmiş olabilir mi? Sürücüyü yükledikten hemen sonra olduğuna emin misin ya da? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 son driverlar kartlari kibrit gibi yakiyordu. defected driverlardan bi tanesine denk geldiysen olmus olabilir driver kodunu hatirlamiyorum. ama toplamda download a 14 saat falan acik kaldi. neyseki o konuda tecrubeli oldugum icin 1 hafta gecmeden guncelleme yapmiyorum. bi nvidia support a giydir, yeni nesil kartlariniz da tirt, eski kartlariniz da tirt artik ati alicam bu ne boyle falan diye. bi sans musteri memnuniyeti ayagina zararini karsilarlar belki yerel distributor aracilgiiyla. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Bu WHQL sertikalı sürücülerin daha stabil olduğuna inanalım mı peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 hic bi driver a inanmamali. 1 hafta limiti var iste, eger bisey varsa kokusu bu muddette cikiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 o kibrit misali yakan driver değil bu ama ondan bi sonraki. bu arada gittikçe kötüleşiyor. önce sadece 3d oyunlarda sıkıntı çıkarıyordu, şimdi lord of ultima'da şehrin göründüğü yer kısa kısa gidip geliyor ayrıca az evvel hd film açtım 20 dakika sonra bilgisayar kilitlendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 senin sıcaklık değerlerine bakabildin mi, bugün arkadaş söyledi donanımhaber'dekilerde de varmış bu sorun, hatta bazılarında benimki gibi bc2 yükledikten sonra başlamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 sıcaklık değerleri normal gözüküyor ya. 60-63 derece arasında. ayrıca bi oyun açtığımda böyle donmak üzereyken falan baya kasılıyorken de bakabildim, bi sıcaklık artışı olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Bence uğraşma boşuna. Bariz hardware sorunu seninki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 o karttan hayır gelmez daha garantiside bittiyse tamamen gg. nvdia ya mail atsan bile umursamazlar. kart neydi bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 :( 9800 gtx+ nvidia forumlarına baktım da bikaç kişi daha %100 aynı olmasada benzer problemlerden şikayetçi. işte kernel driver mode yanıt vermeyi kesti falan hatası alıyomuş çoğu. nvidia'ya mailde attım. bekliyoruz bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 aha aynısı bende de var, ben bi çözüm bulamadım. Bende direk çökmesede ekran kararıp geri geliyor, bazen de crash direk. 8800gt calibre topici okumaya devam ediyorum asfzdf, o artifact problemi bende de oldu sonra kendi kendine düzeldi ayrıca kartın üzerinde ki lcdden sıcaklığı takip ediyorum ama 60'ı geçmedi yükte bile. 3.edik: olayı toparlıyım, önce siyah ekranlar ve donmalar, sonra oyunlar direk crash yemeye başladı, sonra artifact en son mavi ekran alıyodum (düzenli olarak safe mode'da bile) kartı çıkarıp taktım düzeldi, ama şimdi tekrardan kararmaları yaşıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis? Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 http://hardforum.com/showthread.php?t=1421792 sorunlarınızın cozumu . ciddi ciddi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 abi mevzuyu tam anlamadım buradaki ama adam kartın fanını cartını curtunu söküp çırılçıplak bırakıp alüminyum folyoya sarıp ateşe mi tutuyor? bu ne lan :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 ateşe tutmuyor fırında ısıtıyor, kopuklukları gideriyor işte. zaten adamlar parçayı yaparken de fırın tarzı aletlerde ısıtarak yapıyo olmaları lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis? Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Zamanla lehimlerde ufak catlaklar meydana gelir bu da temazsızlık yaratır.Orda anlatılan da , Bunu bir nevi fixleme durumu.O şekilde yaparak catlakların lehimlerdeki temaszıslıkları kapatiyorsun.fırında 200 derece .7 dakika .sonra bırak sogusun kendi kendine.Özellikle nvidia kartlarda baya işe yariyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 ki kart zaten ölmüş, garantisi yoksa kaybedecek bi şey de yok yani. xbox360ları falan da kurtarıyomuş adamlar bu şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 dendi mi bilmiyorum. ekran kartı gg olmadı ramleri değiştir hiç olmadı fanın bozulmuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 kesinleştirmem için kartı başka bi makinada denemem lazım. birde hala bikaç ay garantisi var sanırsam ama abim kartı alırken aldığı yerden fatura almamış böylece daha ucuza almış falan fişman. denicez işte şansımızı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 son güncelleme: facebooktan bile video izleyemiyorum E YUH! 5 dk'lık bişey açtım, 3 dk'sını izleyebildim, donmaya başladı durdurdum, tekrar açtım, tam dondu. görev yöneticisi kurtardı allahtan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 bi güncelleme daha; artık masaüstünde bile patlamaya başladı. az evvel bi firefox açtım, görüntü gitti geldi gitti geldi en sonunda kernel mode driver yanıt vermeyi kesti hatası verdi. hatta dün sürücüyle uğraşmaktan bikaç defa yeniden başlatmam gerekti, en sonunda isyan etti heralde windows açılırken hoşgeldiniz kısmında ekran gidip gelip en sonunda mavi ekran çıkartıp resetliyordu kendini. Bugün ekran kartını şirkete götürüp denicem bakalım sorun kartta mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 http://tinypic.com/player.php?v=2i0x3br&s=5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Xenocide said: Bugün ekran kartını şirkete götürüp denicem bakalım sorun kartta mı? abi hala mi, insanlar soyledi iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar