Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tüm oyunların çökmesi hatta pc'yi dondurması

Xenocide

Öne çıkan mesajlar

son driverlar kartlari kibrit gibi yakiyordu. defected driverlardan bi tanesine denk geldiysen olmus olabilir driver kodunu hatirlamiyorum. ama toplamda download a 14 saat falan acik kaldi. neyseki o konuda tecrubeli oldugum icin 1 hafta gecmeden guncelleme yapmiyorum.

bi nvidia support a giydir, yeni nesil kartlariniz da tirt, eski kartlariniz da tirt artik ati alicam bu ne boyle falan diye.
bi sans musteri memnuniyeti ayagina zararini karsilarlar belki yerel distributor aracilgiiyla. =P
Sosyal ağlarda paylaş

o kibrit misali yakan driver değil bu ama ondan bi sonraki.

bu arada gittikçe kötüleşiyor. önce sadece 3d oyunlarda sıkıntı çıkarıyordu, şimdi lord of ultima'da şehrin göründüğü yer kısa kısa gidip geliyor ayrıca az evvel hd film açtım 20 dakika sonra bilgisayar kilitlendi.
Sosyal ağlarda paylaş

aha aynısı bende de var, ben bi çözüm bulamadım. Bende direk çökmesede ekran kararıp geri geliyor, bazen de crash direk.

8800gt calibre

topici okumaya devam ediyorum asfzdf, o artifact problemi bende de oldu sonra kendi kendine düzeldi ayrıca kartın üzerinde ki lcdden sıcaklığı takip ediyorum ama 60'ı geçmedi yükte bile.

3.edik: olayı toparlıyım, önce siyah ekranlar ve donmalar, sonra oyunlar direk crash yemeye başladı, sonra artifact en son mavi ekran alıyodum (düzenli olarak safe mode'da bile) kartı çıkarıp taktım düzeldi, ama şimdi tekrardan kararmaları yaşıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Zamanla lehimlerde ufak catlaklar meydana gelir bu da temazsızlık yaratır.Orda anlatılan da , Bunu bir nevi fixleme durumu.O şekilde yaparak catlakların lehimlerdeki temaszıslıkları kapatiyorsun.fırında 200 derece .7 dakika .sonra bırak sogusun kendi kendine.Özellikle nvidia kartlarda baya işe yariyor.
Sosyal ağlarda paylaş

bi güncelleme daha;

artık masaüstünde bile patlamaya başladı. az evvel bi firefox açtım, görüntü gitti geldi gitti geldi en sonunda kernel mode driver yanıt vermeyi kesti hatası verdi.

hatta dün sürücüyle uğraşmaktan bikaç defa yeniden başlatmam gerekti, en sonunda isyan etti heralde windows açılırken hoşgeldiniz kısmında ekran gidip gelip en sonunda mavi ekran çıkartıp resetliyordu kendini. Bugün ekran kartını şirkete götürüp denicem bakalım sorun kartta mı?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...