Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

beni çok kırdınız

Farinal

Öne çıkan mesajlar

Azmodai said:

sipeyskeyk said:

ama farinal olsun, nilep olsun fikirleri yüzünden üzerilerine gidilen insanlar. Özellikle nilep inandığı şeyi ölümüne savunduğu için böyle oluyor.

Şöyle bir trend var forumda, belli kişilerden birisi bir kişiyle atıştığı zaman, takip eden süreçte mutlaka o kişinin üzerine gidilmeye başlanıyor. Sorun ise fikirlerinin o kişilerden biriyle uyuşmaması oluyor genelde.

jahrein,bone ve one hakkediyorlar, onlar fikirleri yüzünden değil antipatik ve gereksiz davranışları yüzünden dışlandılar.

Popüler olacam diye saçma sapan hareketler yaptılar, sonucu da bu.

hele one, sen ingilizce bilmeden millete ingilizce ayar vermeye çalışırsan dalga geçilir yani, yapacak birşey yok.

SIRADA SEN VARSIN ARKADAS!!!! SALDIM ARENACILARI

GEL

GEL

GEL.
Sosyal ağlarda paylaş

farinala çok yüklenildiğini görmedim de nilep cidden linç ediliyor çoğu zaman. Bazen de en alakasız başlıkta adı geçiyor, birileri hakkında bir şeyler söylüyor. Gerçekten çok ezikçe bir davranış adı çıkmış birini böyle alakasız yerlerde espri kaynağı olarak kullanmak. Adamın uysal bir tavrı var zaten, üstüne gidilse de cidden efendi efendi cevap veriyor. Gerçş keşke öyle olmasaydı belki laftan anlamayan birileri o zaman bırakırdı bulaşmayı.
Sosyal ağlarda paylaş

olm nie böle bişi açmışım ki ben :D tey tey neyse

BabacumMostors said:

ya devochi olsaydın?

sabah sabah ayık kafayla şu alıntıyı okuyunca zaten küskünlüğüm geçti gerçekten ya devochi olsaydım? ya bloglar açsaydım? YA EKONOMİKS İKTİSATİKS olsaydım? beterin beteri var
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...