sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Azmodai said: sipeyskeyk said: ama farinal olsun, nilep olsun fikirleri yüzünden üzerilerine gidilen insanlar. Özellikle nilep inandığı şeyi ölümüne savunduğu için böyle oluyor. Şöyle bir trend var forumda, belli kişilerden birisi bir kişiyle atıştığı zaman, takip eden süreçte mutlaka o kişinin üzerine gidilmeye başlanıyor. Sorun ise fikirlerinin o kişilerden biriyle uyuşmaması oluyor genelde. jahrein,bone ve one hakkediyorlar, onlar fikirleri yüzünden değil antipatik ve gereksiz davranışları yüzünden dışlandılar. Popüler olacam diye saçma sapan hareketler yaptılar, sonucu da bu. hele one, sen ingilizce bilmeden millete ingilizce ayar vermeye çalışırsan dalga geçilir yani, yapacak birşey yok. SIRADA SEN VARSIN ARKADAS!!!! SALDIM ARENACILARI GEL GEL GEL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 yanlız ciddi ciddi şu adamları sevmemek için hivemind olunmasını gerektiğini düşünenler varmış haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 kimse kimseyi üzmesin lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 "roket adam" said: biz seni banlatmicaz farinal, kikleticez. AHAHAHHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 şurda kaç kişisiniz lan kırmasanıza birbirinizi.ben de diyorum garbage da yeni başlık sayısı azalmış farinal küsmüş meğersem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 bugun foruma kusen yakinda forumla evlenmeye de kalkar. "yo$amita san" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 vaniLLe said: Cons said: abi çok kötü insanları gelip savunmayın ya dfhdfg cok hayvansin horcun :(( demek ki hayvanlar hakli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 sipeyskeyk said: kırılma abi, gül geç. ben seviyorum seni mesela, net adamsın. nillepezdel kardeşimi de seviyorum, ki benden başka seven yok sanırım. Yok lan nilep'i ben de çok seviyorum.Renkli yorumları var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Beni de sevmiyorlar, arkadaş olabilir miyiz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Birazdan 6 sayfanın tamamını okuyacağım. Ama gitmemene sevindim evlat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 havalardandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 farinala çok yüklenildiğini görmedim de nilep cidden linç ediliyor çoğu zaman. Bazen de en alakasız başlıkta adı geçiyor, birileri hakkında bir şeyler söylüyor. Gerçekten çok ezikçe bir davranış adı çıkmış birini böyle alakasız yerlerde espri kaynağı olarak kullanmak. Adamın uysal bir tavrı var zaten, üstüne gidilse de cidden efendi efendi cevap veriyor. Gerçş keşke öyle olmasaydı belki laftan anlamayan birileri o zaman bırakırdı bulaşmayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 olm nie böle bişi açmışım ki ben :D tey tey neyse BabacumMostors said: ya devochi olsaydın? sabah sabah ayık kafayla şu alıntıyı okuyunca zaten küskünlüğüm geçti gerçekten ya devochi olsaydım? ya bloglar açsaydım? YA EKONOMİKS İKTİSATİKS olsaydım? beterin beteri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 şımarma hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 sdfsdf şaka lan, dayanamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 ama şımardı yani orası doğru skdfsjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 DoruK said: oha çok şirin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denwa Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Saeros said: DoruK said: oha çok şirin gercekten cok sirinmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Laorx said: drama queen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 7 sayfa olmus yuh ne kirdiniz cocugu bu kadar be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 demek kırılmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 bence farinal bizi kekliyo ihihihi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar