Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Pyro said: http://img.photobucket.com/albums/v607/hitbycars/misc2/is.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 sipeyskeyk said: kırılma abi, gül geç. ben seviyorum seni mesela, net adamsın. nillepezdel kardeşimi de seviyorum, ki benden başka seven yok sanırım. eyvallah. nilep için bir şey diyemeyeceğim (şaka). gerçi o adamda kaç zamandır bir sürü nefret dolu mesaja göğüs geriyor helal olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 BabacumMostors said: o.O ahahahhaha yuh :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 sipeyskeyk said: bana nilepi veya farinali neden sevmediğinizi "mantıklı" bir gerekçeyle söyler misiniz ? adamın hiç bir yazdığı şey mantık dahilinde değil. espri veya komiklik yaptığı zamanlardan bahsetmiyorum. veya canı sıkılıp trolluk ya da saçmalamak istediği zamanlardan bahsetmiyorum, adam ciddi ciddi en olmadık şeyleri ölümüne savunuyor. ve en ufak mantık dahilinde değil. adamda mantığını sorunca daha da mantıksızlaşıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 edit : olmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 barbu said: sipeyskeyk said: bana nilepi veya farinali neden sevmediğinizi "mantıklı" bir gerekçeyle söyler misiniz ? adamın hiç bir yazdığı şey mantık dahilinde değil. espri veya komiklik yaptığı zamanlardan bahsetmiyorum. veya canı sıkılıp trolluk ya da saçmalamak istediği zamanlardan bahsetmiyorum, adam ciddi ciddi en olmadık şeyleri ölümüne savunuyor. ve en ufak mantık dahilinde değil. adamda mantığını sorunca daha da mantıksızlaşıyo. ben? örnek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=) Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 farinal şimdi terso yönlerin yok değil..ama say desen sayamam üzülme geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 sen değil farinal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 farinal'e niye atarlandınız anlamadım ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 ben yapmadım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 sevmiyosaniz belli etmezsiniz, budur insan gibi davranmak. nilepi size sacma sapan gelen argümanlari savundugu icin sevmiyor olabilirsiniz misal ama sizin yaptiginiz da sürü seklinde bi kisinin üzerine gitmek. bana kalirsa da bu daha komik. önce arenda serisi, soora jahrein, sonra nileppezdel, ha bi de 0ne vardi. amerikan kolej bebesi gibin davranmak uzun zamandan beri cool degil. (td) amaciniz troll olsa bile asil bokunu cikarmak sizin yaptiginizdir. sorry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 farinal kendi halinde biri işte nesine atarlandınız cidden ben de anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 jahreini o gruptan ayırmalısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 jahrein neden banlandı mesela? neden yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 farinal iyi de, çevresi kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 vaniLLe said: sevmiyosaniz belli etmezsiniz, budur insan gibi davranmak. nilepi size sacma sapan gelen argümanlari savundugu icin sevmiyor olabilirsiniz misal ama sizin yaptiginiz da sürü seklinde bi kisinin üzerine gitmek. bana kalirsa da bu daha komik. önce arenda serisi, soora jahrein, sonra nileppezdel, ha bi de 0ne vardi. amerikan kolej bebesi gibin davranmak uzun zamandan beri cool degil. (td) amaciniz troll olsa bile. asil bokunu cikarmak sizin yaptiginizdir. sorry. bunu nerden cıkarttın ki. nilep sadece cok sinir ederse bi konuda ona karsilik veriyorum. her konuda gidip mesaj atmiyorum sevmedigime belirgin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 niye üzerine alindin ki? kendi fikrimi belirttim ben bu konu ile ilgili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 çok gereksiz bi konu üzerine konuşuyosunuz şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 ama farinal olsun, nilep olsun fikirleri yüzünden üzerilerine gidilen insanlar. Özellikle nilep inandığı şeyi ölümüne savunduğu için böyle oluyor. Şöyle bir trend var forumda, belli kişilerden birisi bir kişiyle atıştığı zaman, takip eden süreçte mutlaka o kişinin üzerine gidilmeye başlanıyor. Sorun ise fikirlerinin o kişilerden biriyle uyuşmaması oluyor genelde. jahrein,bone ve one hakkediyorlar, onlar fikirleri yüzünden değil antipatik ve gereksiz davranışları yüzünden dışlandılar. Popüler olacam diye saçma sapan hareketler yaptılar, sonucu da bu. hele one, sen ingilizce bilmeden millete ingilizce ayar vermeye çalışırsan dalga geçilir yani, yapacak birşey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 sipeysinin imzaya hasta oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 abi evet hakedeni de var cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Buyse said: sipeysinin imzaya hasta oldum reklam alıyorum tampona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 ahahahah, cidden saçma sapan konuşuyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 get a life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 "roket adam" said: ahahahah, cidden saçma sapan konuşuyorsunuz. KIM? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar