copry Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 en azından hayatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 yerini yurdunu nerde olduğunu bilmiyoruz şu an ama hayatta olduğunu biliyoruz en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 harbiden girip girip bu topiğe bakıyoruz sanki babamızın oğlu ne oldu diye merak ettik sen dövmeyeceksen bize bırak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 bı gun kaybolursa hakıkaten 3 ay sonra aramaya basla reha. sımdı polısın 2 gun bekleme olayınada hak verdım. demek ne kadar cok ınsan kımseye haber vermeden gıdıyor takılıyor falankı polıs 2 gun beklemeden harakete gecmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 valla abi hiç adeti huyu olmayan adam yapınca böyle denyoluklar daha da endişeleniyosun. acayipliğini bildiğin adam 3-5 gün bi hafta kaybolsa bu kadar umursamazsın. adam bide ufak tefek. organ mafyası kaçırıp külbastısını kasaba sattı diye bile korktuk yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 ben olsam kendim teslim ederim öyle adamı organ mafyasına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Neyse hadi geçmiş olsun, demek ki geleneksel aileden gelenler bile arada böyle şeyler yapıyormuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 geçmiş olsun bu topikide göster ki ne kadar büyük bir hata yaptığını anlasın döveriz haX( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 ben bile merak etmiştim yaws Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 adam haksız filan değil abi. adamın çok daraldığını haber almadıktan 12-18 saat sonra aramaya başlamanızdan belli. saatte bir birine rapor veriyodu heralde. sonuna kadar haklı adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 ben de sinirlenince kaçıyorum evden falan değişik bir psikoloji bir felsefe idiotoloji idiot idiot idiotoloji ' ama 2 saat sonra dönüyorum yerime yurduma ' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 ben sinirlenince bağırıyorum. ya da cok hızlı sekilde soyleniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 fede said: adam haksız filan değil abi. adamın çok daraldığını haber almadıktan 12-18 saat sonra aramaya başlamanızdan belli. saatte bir birine rapor veriyodu heralde. sonuna kadar haklı adam ömür boyu konuşmam birisi böyle sorumsuzca bi hareket yapsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 ben sinirlenince telefonumu duvara fırlatırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 fede haklı adam da haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 ben sinirlenmem geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 neyse hayatta ve tek parça olması yüreklere su serpti.. ama bu dayak yemeyeceği anlamına gelmiyor.. ben bile için için telaş yaptım lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 fede haksız, adam daha da haksız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 adam kaybolduğu gün kaybolmadan 2 3 saat öncesine kadar bir arkadaşımızla beraber yemek yiyorlar alışveriş yapıyorlar falan filan. sonra arkadaşımız bu kaybolan çocuğu bırakıyor ümraniyede caminin oraya. her insanın etrafına söylemediği, herkesten gizlediği sırları vs olabilir ama aileden kaçacaksa da bi adabı var her işin. en azından birimize haber verir ki en kötü biz aileyi idare ederiz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 geleneksel ailelerin bu gibi durumlarda uyguladığı yöntem neydi dasaaa'cım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Bele odunla darp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 o kadar merak ettim bare detayları öğrenebilsek :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Estel_Anorien said: merak etmeyin iki gündür budaklı meşe odununu suda bekletiyorum iyice şişti. beline beline vuracağım.topicin ciddiyetini biliyorum ama alınan guzel habere de bakarak... AHAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 geçmiş olsun sevindim kötü bişi olmadığına ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Ortadan kaybolup kafa dinlemek istemesini anlıyorum da birinize haber verip öyle kaybolsa iyi olurmuş cidden. Heralde sorgulanır muhabbet uzar kasamam falan diye düşündü =P sonuç olarak yaşadığına göre problem yok heh. Odun tercih meselesi tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar