Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu Adamı Gördünüz Mü? -Çok Ciddi-

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bı gun kaybolursa hakıkaten 3 ay sonra aramaya basla reha.

sımdı polısın 2 gun bekleme olayınada hak verdım.

demek ne kadar cok ınsan kımseye haber vermeden gıdıyor takılıyor falankı polıs 2 gun beklemeden harakete gecmıyor.
Mesaj tarihi:
valla abi hiç adeti huyu olmayan adam yapınca böyle denyoluklar daha da endişeleniyosun. acayipliğini bildiğin adam 3-5 gün bi hafta kaybolsa bu kadar umursamazsın.

adam bide ufak tefek. organ mafyası kaçırıp külbastısını kasaba sattı diye bile korktuk yani.
Mesaj tarihi:
adam haksız filan değil abi. adamın çok daraldığını haber almadıktan 12-18 saat sonra aramaya başlamanızdan belli. saatte bir birine rapor veriyodu heralde. sonuna kadar haklı adam
Mesaj tarihi:
ben de sinirlenince kaçıyorum evden falan
değişik bir psikoloji
bir felsefe idiotoloji
idiot idiot idiotoloji

' ama 2 saat sonra dönüyorum yerime yurduma '
Mesaj tarihi:
fede said:

adam haksız filan değil abi. adamın çok daraldığını haber almadıktan 12-18 saat sonra aramaya başlamanızdan belli. saatte bir birine rapor veriyodu heralde. sonuna kadar haklı adam

ömür boyu konuşmam birisi böyle sorumsuzca bi hareket yapsa
Mesaj tarihi:
adam kaybolduğu gün kaybolmadan 2 3 saat öncesine kadar bir arkadaşımızla beraber yemek yiyorlar alışveriş yapıyorlar falan filan. sonra arkadaşımız bu kaybolan çocuğu bırakıyor ümraniyede caminin oraya.

her insanın etrafına söylemediği, herkesten gizlediği sırları vs olabilir ama aileden kaçacaksa da bi adabı var her işin. en azından birimize haber verir ki en kötü biz aileyi idare ederiz yani.
Mesaj tarihi:
Estel_Anorien said:

merak etmeyin iki gündür budaklı meşe odununu suda bekletiyorum iyice şişti. beline beline vuracağım.
topicin ciddiyetini biliyorum ama alınan guzel habere de bakarak... AHAHAHAHAHAHAH
Mesaj tarihi:
Ortadan kaybolup kafa dinlemek istemesini anlıyorum da birinize haber verip öyle kaybolsa iyi olurmuş cidden.
Heralde sorgulanır muhabbet uzar kasamam falan diye düşündü =P sonuç olarak yaşadığına göre problem yok heh.

Odun tercih meselesi tabi.
  • Yeni Oluştur...