Buyse Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 harbi iki taneymiş. verdim tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 SpiderS_DangeR said: denmiş mi bilmiyorum ama o sustalılar bir süre sonra bozuluyor arkadaşlar 1 senedir kullanıyorum hiçbirşey olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 jonq said: Ayarladım birşey işinizi görücek. Bu linkten direk Chemical'ın ürününe gidip oy verebileceksiniz. Oy Vermek için Tıklayın. buradaki doğru oaln mı? ben yanlış olana verdim galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Sanırım ben yanlış olana oy verdim, hemen düzeltiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 şemikal oy verdik hadi hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 onu bilemiyorum. o yüzden önce koydum link olarak. sonra kaldırdım.. :( uzun yoldan oy verseniz daha iyi olur sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delihan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 linkede bi oy verdim birinden biri dorudur artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 BabacumMostors said: jonq said: Ayarladım birşey işinizi görücek. Bu linkten direk Chemical'ın ürününe gidip oy verebileceksiniz. Oy Vermek için Tıklayın. buradaki doğru oaln mı? ben yanlış olana verdim galiba Chem. 'in foruma koydugu resimdeki dosya adıyla aynı yani evet doğru olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Anam geç kalmışım ya okuldaki hediyelik eşya eskiz sınavında ben o hocalardan 95 aldıysam usb tasarımına kesin kazanırdım bu yarışmayı =)) Chemical oyum sana ! =)) - Adam en azından render falan almış hödükler gibi paintte çizmemiş tasarımda güzel kazanır chemical bunu =))) Ödüller neymiş merak ettim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 ben daha güzel bi tasarım buldum ona oy verdim. sağlık olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sawyer Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Sustalılar, cebinde çerez taşıyan çerezseverler tarafından aynı cepte taşınırsa içine bilimum çerez parçacıkları dolabilme potansiyeline sahip. Sustalıya HAYIR! Oyumuzu verdik, sandıkların açılmasını bekliyoruz. asdklas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 3 oy attım, 1 tane usb isterim 16gb olsun plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 sonunda buldum verdim oy hadi hayirlisi olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 jonq said: Ayarladım birşey işinizi görücek. Bu linkten direk Chemical'ın ürününe gidip oy verebileceksiniz. Oy Vermek için Tıklayın. arkada kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 4 ayrı maıl + aıle telefonuyla Verdim oyumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 tel no ya 123456789 yazdım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Oy kısmına kadar geldim ama bitürlü iletişim bilgileri dediğiniz kısım açılmıyor anasını ya. Denemeye devam, oyum senin chem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Masticore said: cavanagh said: nuki said: reyou said: http://www.popiler.org/users/dcb56713-a541-4cf9-972b-76897b7a0690/popi_images/df2abaf3-519b-43ea-886f-9daf64184d45_7fede.jpg bu çalıntı yanlız gerçekte var olan birşey o :D lol 1 buçuk sene fln oldu bu piyasaya çıkalı mouse da var hatta, transformerstaki dinazorlara dönüşen=p nereden bulurum bunu ? 500 mb bile olsa almam lazım stop motion birşey cekicemde tam ihtiyacım olan şey arkada kalmasın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Kendinizden 3. kişi gibi bahsetmeyiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 bulunmaz o kolay kolay artik http://www.hlj.com/product/TKT34242 japonlar 0 stok calisiyor, atiyorum o USB den 10000 tane uretiyor dagitiyor bitti ikinciye uretmiyor cogu zaman ama misal tutmus bu, mayista cita versiyonu cikicak http://www.hlj.com/product/TKT37149 USB hub versiyonunuda yapmislar http://www.hlj.com/product/TKT34244 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ceko83 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 oy vericem ama link acılmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Sayfa değişmiş ya. 40. sayfada en sağ alt köşedeyim ben artık. http://www.kingston.com/turkey/usbdesign/vote_t.asp?page=40 Birisi ana konuyu ve duyuruyu güncellerse şahane olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 konuyu güncelledim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 süper tasarım eline sağlık. Kingston çıkarsın alırım bile :P oyu zaten vercektim pati olduğun için ama hakkaten hakettin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualius Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Bende oyumu verdim umarım başarılı olur cidden güzel olmuş oyu hakediyor. Bide 10. sayfada 2. satır 2. sütunda çıkıyor artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar