Revangelis Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 verdim oyumu cheme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Xenocide said: bende katılcam. isveç çakısı şeklinde yapıcam. onu direk kendileri yaptılar http://dergiweb.com/elektronik/usb-bellek-hic-bu-kadar-guvenli-olmamisti-4725 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Bu arada başka emaillerle de oy verebiliyonuz go go eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 verdim oyu. insan önce bir kısmını kendi eler öyle koyar ya, 1400 tane fotoyu dizmişler öyle bazıları 1 nisan şakası resmen. trafik canavarıyla olan falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 1 usb kaç oy söyle bakiim afhaag Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Bune abi site açılmıyorki cezalı site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 senin yaptığın şaka maka baya güzel olmuş, millet öylesine katılmış resmen. hep 2 boyutlu şeyler falan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 baya kötü baya iyi ama bariz çalıntı modern sanat o kadar dandik şeyler var ki üzüldüm valla. senin ki güzel olmuş Chem. Hakkınla kazanman için oyumu verdim :D sitenin imlası içler acısı lan bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 aynen öyle.. hakkettiği için oy verdim ben de.. sadece destek için değil, içime de sindi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Mayhem'dan yardım istemen en temizi gibi. Oy veriyim dedim site açılmıyo. Hangi başarılı adam tasarladıysa sayfayı, resimleri direk değil de thumbnail olarak koymayı akıl edememiş. Dolayısı ile sayfayı açayım derken 1.5GB resim de indirmiş oluyosun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 alla alla.. google chrome ile açın bi siteyi.. ben öle bi iki dakika takılırken hepsi açılmıştı keza.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 zor oldu bulması, ama oy verdim. ben olsam usb'nin içine bir built in pil koyar ve usb üzerinden şarj olmasını sağlar, bu pil ile de doluluk oranının gösterilmesini sağlayacak dijital (analog olursa daha tatlı olur) bir gösterge tasarlardım. yapılmayacak şey değil keza, maliyeti de çok artmaz. java/asp ile birşey yaparsan farkedebilir kingston durumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Oy verdim ama tel no istiyorlar ne alaka ya. Bol şans. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 benim de hoşuma gitti. şöyle bir göz gezdirdim de, %95inden daha yaratıcı olmuş. bulması zor ama cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 ahah millet resmen 1 liralık çakmak gibi usb yapmış bisürü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 fizban said: java/asp ile birşey yaparsan farkedebilir kingston durumu. burası doğru bak.. diğer yandan allahın tanımadığımız etmediğimiz kızı için ayağa kalkmıştı millet. aldı ödülünü, bi daha da gelmedi zaten.. e burada zaten bileğinin hakkıyla hakkeden birisi var. bu topluluk ona oy vermeye mi kasmayacak diye de düşünüyorum.. toplu halde oy verilirse zaten öyle bir duruma gerek kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 off abi 3 farklı izveç çakısı geyiğ igörsdüm lan geçenlerde biri bir motivatedphoto koymuştu böyle pisa kulesini leiyle tutuyormuş gibi yapan lavukalr vardı ..onukouysun biri pls bua rada doğacım büyüm aillerimle seninkini bulur bukamz bazıyorum oyları.. birisi en alttan itibaren oalcak şekilde koordinat fln verseydi keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 adam köpeği ısırırsa haber olur. laptop pili şarj eden usb yap, kazan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 o taraftar muhabbetinie takım armalı usb yapanlar.. afferin lan bi akıllı sizdiniz kimsenin aklına gelmemişti amblemi çakıp TARAFTAR USBSİ diye satmak.. afferin akakakaka kokokokoko böyle devam edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 abi.. onu da geçtim kinstonun halijazırda kullandığı modelleri koymuş lavuklar.. bari bi oylama öncesi elemeden geçirseydi kington firması bu ne abi ha bizim kasap et reyonu önnüde yarışma yapmış ha bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 dasaaa said: diğer yandan allahın tanımadığımız etmediğimiz kızı için ayağa kalkmıştı millet. dasaaa said: tanımadığımız etmediğimiz kızı için dasaaa said: kızı için dasaaa said: kari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 O ara kim nasıl mükerrer oy verdi bilemiyorum valla. Ben Facebook hesabımla login olup vermiştim. Ama burda biraz daha farklı sanırım. Ad soyad ve telefon numarası zorunlu. Nereye kadar fake oy verebilirsin ki? İlla ki çakılır durum. Ben de oy verdim şimdi ama gönülsüzce. Bana kalırsa en iyi iki tasarım açık ara şu: http://www.kingston.com/turkey/usbdesign/uploaded/11745212744428_king_Layer%201.gif Ne bu lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 AHAHAHA tombo uç şeklinde USB: http://www.kingston.com/turkey/usbdesign/uploaded/4577486090768.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 buarda oy verildikçe yeri mi değişiyor bunalrın? bir de oldu olacak acxitasyon yapıp bilalin darbukalı fotoğrafını koyup yarışmaya katılsalarmış.. çünkü biz hepimiz erikealıyız ve usb üstüne türk bayrağı basmak takım amblemi bazmak ya da kingtonuın hali hazırda satılan ürünlerini koymak aklımıza gelmiyor ya da bizi bilmiuyoruz.. kareli defetere çizen de var ya delirdim.. neyse 3 oy daha vereyim görevimi yerine getireyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 http://www.kingston.com/turkey/usbdesign/uploaded/6595392293469.jpg kizil > all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar