Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Chemical USB tasarım yarışmasına katıldı, yardımınızı istiyor.

Chemical

Öne çıkan mesajlar

zor oldu bulması, ama oy verdim. ben olsam usb'nin içine bir built in pil koyar ve usb üzerinden şarj olmasını sağlar, bu pil ile de doluluk oranının gösterilmesini sağlayacak dijital (analog olursa daha tatlı olur) bir gösterge tasarlardım.

yapılmayacak şey değil keza, maliyeti de çok artmaz.

java/asp ile birşey yaparsan farkedebilir kingston durumu.
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

java/asp ile birşey yaparsan farkedebilir kingston durumu.

burası doğru bak..

diğer yandan allahın tanımadığımız etmediğimiz kızı için ayağa kalkmıştı millet. aldı ödülünü, bi daha da gelmedi zaten..

e burada zaten bileğinin hakkıyla hakkeden birisi var. bu topluluk ona oy vermeye mi kasmayacak diye de düşünüyorum..

toplu halde oy verilirse zaten öyle bir duruma gerek kalmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

off abi 3 farklı izveç çakısı geyiğ igörsdüm lan

geçenlerde biri bir motivatedphoto koymuştu böyle pisa kulesini leiyle tutuyormuş gibi yapan lavukalr vardı ..onukouysun biri pls

bua rada doğacım büyüm aillerimle seninkini bulur bukamz bazıyorum oyları.. birisi en alttan itibaren oalcak şekilde koordinat fln verseydi keşke
Sosyal ağlarda paylaş

O ara kim nasıl mükerrer oy verdi bilemiyorum valla. Ben Facebook hesabımla login olup vermiştim.
Ama burda biraz daha farklı sanırım. Ad soyad ve telefon numarası zorunlu. Nereye kadar fake oy verebilirsin ki? İlla ki çakılır durum.

Ben de oy verdim şimdi ama gönülsüzce. Bana kalırsa en iyi iki tasarım açık ara şu:
http://www.kingston.com/turkey/usbdesign/uploaded/11745212744428_king_Layer%201.gif
Ne bu lan
Sosyal ağlarda paylaş

buarda oy verildikçe yeri mi değişiyor bunalrın?

bir de oldu olacak acxitasyon yapıp bilalin darbukalı fotoğrafını koyup yarışmaya katılsalarmış..

çünkü biz hepimiz erikealıyız ve usb üstüne türk bayrağı basmak takım amblemi bazmak ya da kingtonuın hali hazırda satılan ürünlerini koymak aklımıza gelmiyor ya da bizi bilmiuyoruz..

kareli defetere çizen de var ya delirdim.. neyse 3 oy daha vereyim görevimi yerine getireyim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...