adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 şöyle ps3 oynadığımı hissettircek güzel kalitede ama ucuz bi tv arıyorum devasa boyutlarda olmasına gerek yok odam için alıcam hangi marka tavsiye edersiniz plazma lcd falan farkeder mi nedir ne değildir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 kalite dersen samsung'tan ötesi yok. Zaten lcd Panel üreten 3 firma var. Samsung,LG ve sharp. Samsung,sharp iyi lg dandik. Diğer tüm firmalar sony'dir ıvır zıvır hepsi bu 3 firmaya yaptırıyor Panellerini. Samsung lcd'yi de aştı Led tv cıkardı onu başka kimler yapıyor bilemiyorum...... Plazma'da dersen Panasonic derim.(plazma daha ucuz tabi) Dandik markalarıda hiç bilmiyorum Sunny reklamı gördüm mesela bugun tv'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 ucuz derken? sonuçta odam için olduğu için çok büyük bişi olmasınada gerek yok 300 400 arası daha aşşağısı varsa oda olur zaten en dandiği 500den başlıyo derseniz topic silinsin lütfen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 24" monitör falan alabilirsin o zmn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 22'' monitor var bende 350 kaada markasida HANNS - G artik sen hesab et tv ler zaten 800den falan basliyo heralde monitor al sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katharsis Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Masticore said: kalite dersen samsung'tan ötesi yok. Zaten lcd Panel üreten 3 firma var. Samsung,LG ve sharp. Samsung,sharp iyi lg dandik. Diğer tüm firmalar sony'dir ıvır zıvır hepsi bu 3 firmaya yaptırıyor Panellerini. Samsung lcd'yi de aştı Led tv cıkardı onu başka kimler yapıyor bilemiyorum...... Plazma'da dersen Panasonic derim.(plazma daha ucuz tabi) Dandik markalarıda hiç bilmiyorum Sunny reklamı gördüm mesela bugun tv'de. Hitachi , Loewe , Panasonic , AOC gibi panel üreten tonla firma var . LG 'nin panelleri gayet kalitelidir. LED tv aynı zamanda bir LCD tvdir sadece arka panel aydınlatmasında EDGE veya tam olarak LED sistemi kullanılır. Çıkaratan samsung değil Philipstir bknz , 9 serisi @ 2009 . Arkadaşın sorusuna yanıt mahiyetinde , FULL LD 32' herhangi bir marka-model işinizi görücektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 adamınbiri said: ucuz derken? sonuçta odam için olduğu için çok büyük bişi olmasınada gerek yok 300 400 arası daha aşşağısı varsa oda olur zaten en dandiği 500den başlıyo derseniz topic silinsin lütfen :D 300-400'e SQNY falan bulursun anca. Onu bile bulamazsın belki de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Televizyon ne zamandan beri mobil cihaz lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 iletişimi saglıyor sonucta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 bundan boyle 20kg nin alti mobil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 hahahaha o zaman benim dekstop da mobil hala!! ooo süper yanıma alır götürürüm ben onu. bi de gidip laptop alim mi diodum salak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 ahuaha bu baslik niye mobile tasinmis ya haahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar