Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ps3lük tv

adamınbiri

Öne çıkan mesajlar

kalite dersen samsung'tan ötesi yok. Zaten lcd Panel üreten 3 firma var. Samsung,LG ve sharp. Samsung,sharp iyi lg dandik. Diğer tüm firmalar sony'dir ıvır zıvır hepsi bu 3 firmaya yaptırıyor Panellerini. Samsung lcd'yi de aştı Led tv cıkardı onu başka kimler yapıyor bilemiyorum......

Plazma'da dersen Panasonic derim.(plazma daha ucuz tabi)

Dandik markalarıda hiç bilmiyorum Sunny reklamı gördüm mesela bugun tv'de.
Sosyal ağlarda paylaş

Masticore said:

kalite dersen samsung'tan ötesi yok. Zaten lcd Panel üreten 3 firma var. Samsung,LG ve sharp. Samsung,sharp iyi lg dandik. Diğer tüm firmalar sony'dir ıvır zıvır hepsi bu 3 firmaya yaptırıyor Panellerini. Samsung lcd'yi de aştı Led tv cıkardı onu başka kimler yapıyor bilemiyorum......

Plazma'da dersen Panasonic derim.(plazma daha ucuz tabi)

Dandik markalarıda hiç bilmiyorum Sunny reklamı gördüm mesela bugun tv'de.

Hitachi , Loewe , Panasonic , AOC gibi panel üreten tonla firma var . LG 'nin panelleri gayet kalitelidir.
LED tv aynı zamanda bir LCD tvdir sadece arka panel aydınlatmasında EDGE veya tam olarak LED sistemi kullanılır. Çıkaratan samsung değil Philipstir bknz , 9 serisi @ 2009 .
Arkadaşın sorusuna yanıt mahiyetinde , FULL LD 32' herhangi bir marka-model işinizi görücektir.
Sosyal ağlarda paylaş

adamınbiri said:

ucuz derken?
sonuçta odam için olduğu için çok büyük bişi olmasınada gerek yok 300 400 arası daha aşşağısı varsa oda olur
zaten en dandiği 500den başlıyo derseniz topic silinsin lütfen :D

300-400'e SQNY falan bulursun anca. Onu bile bulamazsın belki de.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...