Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

01.04.10

gecko

Öne çıkan mesajlar

yarın dikkat edelim ladies and centılmen
özellikle sanal alemde orjinal şakalar bekliyorum
youtube,ekşisozluk,incisozluk,wikipedia,haberturk,emoturkey(türbana döndük falan) neye üyeyseniz artık
tikkayyttt

patide hiç 1 nisan görmedim, olsa da kimse yemezdi herhal
gerçek hayatta birilerine bişiler hazırlamış olan varsa kaçmayınız, anlatınız pls
ben bütün kızlara face de teklif yollayıp altına gülüşelim mi yazmayı düşünüyorum mesela
nasıl?
Sosyal ağlarda paylaş

valla ben uçak bileti ararken bu gün aklıma şey geldi

şöyle cp edeyim
said:
abi
bide
1 nisanda gidicez
şerefsiz pilot düşünsene
"DÜŞÜYORUZ
KEMERLERİ BAĞLAYIN "
diye anons verse
sonra "1 nisan lan korkmayın" dese
altıma sıçarım

böyle bi konuşma geçtide
napsam bilemedim
Sosyal ağlarda paylaş

lol bugün daha sadece 1 şaka yedim
bir kız arkadaşım beni arayıp "saçlarım maviye boyadım süper oldu dedi"

tabii bu arkadaş saçlarını daha önce yeşile boyayıp mekan mekan dolaştığı için şaşırmadık, travestiye benzemişsindir diyip geçtik

sonra bombayı patlattı tabi, 1 nisaaaaaaaaan diye. çok fena yedik valla, bundan da şunu çıkardım birisinden beklenebilir bir hareket gelince yiyorsunuz hani.

farinal çıkıp ben artık el habibiyim dese inanmayız ya mesela, bu da onun gibi bişi
Sosyal ağlarda paylaş

Dün gece saat 1 de teknik resimle boğuşurken sakarya'dan arkadaşlar aradı. tabi yurttan birine aratmışlar sesi tanımıyorum. tabi ben 1 nisan falan farkında değilim.

eskilerden bi kız için "sen benim sevgilimi mıncıklamışsın" diyorlar ahahaha
küfür alan ettiler, hayır söyledikleri argümanları birleştiriyorum ama, hepsinin kesiştiği ortak bi noka yok. ama kafa teknik resimde, bide küfür ediyorlar, ben de refleks olarka ana avrat sövdüm.

Hatta şaka olduğunu söylediler bu sefer daha beter sövdüm ahahah
Sosyal ağlarda paylaş

gecko said:

lol bugün daha sadece 1 şaka yedim
bir kız arkadaşım beni arayıp "saçlarım maviye boyadım süper oldu dedi"

tabii bu arkadaş saçlarını daha önce yeşile boyayıp mekan mekan dolaştığı için şaşırmadık, travestiye benzemişsindir diyip geçtik

sonra bombayı patlattı tabi, 1 nisaaaaaaaaan diye. çok fena yedik valla, bundan da şunu çıkardım birisinden beklenebilir bir hareket gelince yiyorsunuz hani.

farinal çıkıp ben artık el habibiyim dese inanmayız ya mesela, bu da onun gibi bişi

beni ne karıştırıyon olm abuk subuk işlerine
Sosyal ağlarda paylaş

gecko imzayı netlemiş (tu)

ben dün kimseye şaka yapmadım herkes hazırlıklı diye ama bugün yaptım. yakın bir arkadaşımı arayıp sesimi değiştirip ' selam şafak ben pınar telefonunu arkadaştan aldım vs.. ' diye uzattım konuşmayı ' pınar bu arada hoşlandığı kız ama daha konuşma fırsatları olmamıştı ' en son olayı sinemaya kadar bağladım . heycandan sesi titriyodu telefonu kapattım. 5 dakka sonra arayıp gülme kriziyle alo diyince anladı ben olduğumu :D intikamı çok çok acı olacak. bu savaşı ben başlattım ama sanırım o bitirecek :(
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...