gecko Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 yarın dikkat edelim ladies and centılmen özellikle sanal alemde orjinal şakalar bekliyorum youtube,ekşisozluk,incisozluk,wikipedia,haberturk,emoturkey(türbana döndük falan) neye üyeyseniz artık tikkayyttt patide hiç 1 nisan görmedim, olsa da kimse yemezdi herhal gerçek hayatta birilerine bişiler hazırlamış olan varsa kaçmayınız, anlatınız pls ben bütün kızlara face de teklif yollayıp altına gülüşelim mi yazmayı düşünüyorum mesela nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 insanlar bir nisana öyle kitleniyor ki yaptığın absürd şeyler anlaşılıyor, eşşek şakası güzel olmuyor. en güzeli kaliteli trol yapmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 valla ben uçak bileti ararken bu gün aklıma şey geldi şöyle cp edeyim said: abi bide 1 nisanda gidicez şerefsiz pilot düşünsene "DÜŞÜYORUZ KEMERLERİ BAĞLAYIN " diye anons verse sonra "1 nisan lan korkmayın" dese altıma sıçarım böyle bi konuşma geçtide napsam bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 mesela ben zegna olsam title dağıtıp saat 12 de geri alırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 bana 1 nisan şakası yapanı döverim ağır döverim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 adamınbiri said: bana 1 nisan şakası yapanı döverim ağır döverim. adamınbiri varmış, ikinci dönem düzeltmiş bİRbİRBir111111!!!!nisan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 adamın biri varmış karısını iki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 bi arkadaşı trolledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 1 nisanda deprem olsa ne komik olur ehue. istanbulda olursa tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 .............. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 lan finalim var yarın hoca da şakacı bi tip kesin bi bokluk çıkarıcak ama yemezler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Camı açık odalara torpil atıcaz biz birazdan çıkıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 lol bugün daha sadece 1 şaka yedim bir kız arkadaşım beni arayıp "saçlarım maviye boyadım süper oldu dedi" tabii bu arkadaş saçlarını daha önce yeşile boyayıp mekan mekan dolaştığı için şaşırmadık, travestiye benzemişsindir diyip geçtik sonra bombayı patlattı tabi, 1 nisaaaaaaaaan diye. çok fena yedik valla, bundan da şunu çıkardım birisinden beklenebilir bir hareket gelince yiyorsunuz hani. farinal çıkıp ben artık el habibiyim dese inanmayız ya mesela, bu da onun gibi bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Dün gece saat 1 de teknik resimle boğuşurken sakarya'dan arkadaşlar aradı. tabi yurttan birine aratmışlar sesi tanımıyorum. tabi ben 1 nisan falan farkında değilim. eskilerden bi kız için "sen benim sevgilimi mıncıklamışsın" diyorlar ahahaha küfür alan ettiler, hayır söyledikleri argümanları birleştiriyorum ama, hepsinin kesiştiği ortak bi noka yok. ama kafa teknik resimde, bide küfür ediyorlar, ben de refleks olarka ana avrat sövdüm. Hatta şaka olduğunu söylediler bu sefer daha beter sövdüm ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 gecko said: lol bugün daha sadece 1 şaka yedim bir kız arkadaşım beni arayıp "saçlarım maviye boyadım süper oldu dedi" tabii bu arkadaş saçlarını daha önce yeşile boyayıp mekan mekan dolaştığı için şaşırmadık, travestiye benzemişsindir diyip geçtik sonra bombayı patlattı tabi, 1 nisaaaaaaaaan diye. çok fena yedik valla, bundan da şunu çıkardım birisinden beklenebilir bir hareket gelince yiyorsunuz hani. farinal çıkıp ben artık el habibiyim dese inanmayız ya mesela, bu da onun gibi bişi beni ne karıştırıyon olm abuk subuk işlerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 bu seneki şakamız, şimdi copy pasta yapamicam buradan okuyun http://twitter.com/cnr0/status/11390807698 http://twitter.com/cnr0/status/11390969602 http://twitter.com/cnr0/status/11391264349 http://twitter.com/cnr0/status/11391199353 edit: bu son linkte twitpic diye 2 tane link var, capsler onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 KAVGA VAR OLM KOŞUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 gecko said: bir kız arkadaşım 40 kere davetiye gönderdiklerinden biri miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 oha twitter şakanız süpermiş lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 sitelerin, gazete tv lerin falan filan 1 nisan şakaları baydı artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Aileye yapılan çirkin şakalardan birini yaptım. Tolga okulda kavgaya karıştı diye biri konuştu falan diye giden bi şakaydı geçti bitti asdsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 gecko imzayı netlemiş (tu) ben dün kimseye şaka yapmadım herkes hazırlıklı diye ama bugün yaptım. yakın bir arkadaşımı arayıp sesimi değiştirip ' selam şafak ben pınar telefonunu arkadaştan aldım vs.. ' diye uzattım konuşmayı ' pınar bu arada hoşlandığı kız ama daha konuşma fırsatları olmamıştı ' en son olayı sinemaya kadar bağladım . heycandan sesi titriyodu telefonu kapattım. 5 dakka sonra arayıp gülme kriziyle alo diyince anladı ben olduğumu :D intikamı çok çok acı olacak. bu savaşı ben başlattım ama sanırım o bitirecek :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar