olorin84 Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 sırf ahden calısarak alchemy ile 600g u 1 satte 1.5-2k ya cevirebiliyorsun flask yapıp satarak. yanlız daha fazla arttıramazsın satacagın flask sayısı belli yani. günlük 600g 1 satte geliyor . çiçeği böcegi kendin farmlarsan direk sana kalıyor para. bu para çarşamba-perşembe günleri 2k yıda asıyor ve yine 1 saatte yaptığım şey , genel raid günleri bitmesinden sonra gece Frostlotus alıyorum toptan ve ucuza zaten 30 dk lık farm ile diğer çiçekleri stormpeaks ten toplarsın. Gerci bizim serverda lotus fiyatları 10-15g azalmasına rağmen flask fiyatları 2-4g arası bi azalma gösterdi yani bu aralar daha fazla kar ediyorum. warrioruma 2 haftada shadow's edge aldım . örnegin 18g dan 20 lotus aldın 360g 20 lotustan en aşşa 50 flask cıkar 50x20g(ortalama)= 1000g 640g kar. Bunu her gün tekrarlarsan para problemin kalmaz. Birde flaskları aksam 7 gibi koy en gec 8 bucuk gibi satılır hepsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 para dediğin nedirki gülüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopernik Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 ozkolus çok sağol harbiden bankada duruodu o sarı-kırızı gemler boşu boşuna akşam akşam 1.5k para kazandım sayende :D varsa başka önerilerin bizi habersiz bırakma :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 :) valla bende sağdan soldan okumuştum. merak ettim uzun zamandır yapmıyordum, az önce giriştim yine o işe. charda 1200g vardı tam, hepsiyle saronite ore aldım.bakalım hiç ahde item satmadan ne kazanıcam... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 ozkoluous pm atmadım da, buldum hangi itemler olduğunu şimdiye kadar güzel gidiyor. ama ah ya item koymayınca genelde çok profit göremedim ben. 15g saronite ore stacki, eternal earthin tanesini 5g ye alıyorum stack almaya kalkışınca uçuyor fiyatlar. gene de iyi ama çok sağolasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 ozkolous said: charda 1200g vardı tam, hepsiyle saronite ore aldım.bakalım hiç ahde item satmadan ne kazanıcam... :) ahye hiçbir item koymadan önce +112 golddayım. yaklaşık 2-3k edecek kadar da scarlet/sky/chalce/dark fln var.yani belli fiyat aralıklarında JC kesin kar. 12.55g saronite ore/stack 69-75g eternal earth/stack bu fiyatlardan aldım direk ahden. eğer trade channeldan toplu alım yapabilirseniz karınız dahada artacaktır. (10g/stack ore , 50-55g/stack eternal) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 24 stamina almadığım için bende patladı. soraya kalıcak benim iş skylar boşa gidio hep :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 son bi soru dakr jade ler ah da gtmio craft itemi ise 5g edio vendora anlamsız yani. napmalı bunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Dunden beri crusader farmladım demin dustu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Zamanında Frozen Orb fiyatları 50g'den 25g'ye gerilerken piyasayı takip etmeden direk atlamıştım, 1000g ile bütün 25g'lik orbları almıştım, satamamıştım elimde patlamıştı. 3.3.3 ile beraber tanesi 35-40g'den 25 tane falan sattım iyi geldi jfdgjk Şimdi 25g'ye geri düştü gerçi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 HolyRaider said: son bi soru dakr jade ler ah da gtmio craft itemi ise 5g edio vendora anlamsız yani. napmalı bunları yesil gemleri seye gore koyucaksın. o günün jc'questine gore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Magnum said: Longshanks said: şu LFW de yeni çıktı ha ne o öyle hizmet sektörü gibi abi yeni mi, oyuna başladığımdan beridir var yahu. hani eski oyuncu sayılmam ama 2 3 yıllık bi oynamışlığım var =P. tabi yeni anlayışın farklı ise o başka =P. ben 2005ten beri oynuyorum ilk defa geçen gün chromaggus chatte gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrdefender1 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 bu frozen orblari değitiren adamın tam yeri neresi?dalaranda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rcknrll Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Engineering Trainer'ının solunda,Anvil'in sağında,Skinning Trainer'ının karşışında.. Bulursun heralde bu kadar örnekten sonra :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 mrdefender1 said: bu frozen orblari değitiren adamın tam yeri neresi?dalarandaucan halının ustundeki gnome Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 öldürmek istemediğim tek gnome çok şeker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Magtheridon'da horde tarafında olanlara ucuzdan altın satabilirim :D Şaka bi yana 49k altın var şu anda elimde 100k vardı Ravencrest'e migrate ederken karakter başına 20k verip verip gönderdik. Bu karakteri de migrate edicem de elimden çıkarmam lazım 29k kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Bu gold limiti çok kötü birşey abi. Tamam anlıyorum çinlileri engellemek vs içindir ama olan bize oluyor. Migrate atmak istesen atamıyorsun limit yüzünden, hani gözünü karartıp item alıp orada satarım diyorsun ama min 3.5-5k kaybın olabiliyor. En azından en son migrate attığımda öyle olmuştu. Bu arada 1k gold ne kadara gidiyor? Bayadır giremedim de oyuna, ucuzundan fazla goldları elden çıkarmayı deneyeceğim eh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 1k goldu 5TL'ye satan var http://forum.paticik.com/read.php?27,4770207 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Dunemaulda gold isteyen varsa yardımcı olabilirim 5-6tl 1k gold. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 lan ticaret alanı ettiniz topic i :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 3 gündür sabah 7-8 arası girip hacker denk getiriyorum (kesin birini hacklemişler, ya da parayla oyunla hiç alakaları yok diycem ama o da mantıksız git ah fiyatlarına bak bari) ilkinden 2k ya 3 primordial 7 cardinal ruby 7 ametrine aldım diğerinden 1500 e 40 abyss crystal 60 greater cosmic 25 frozen orb 20 eternal earth 20 eternal shadow 10 eternal air aldım bugünkü de en güzeliydi heralde cardinal ruby 75 ametrine 60g 20ser tane eternal earth shadow tane 4g den 2 şer stack titanium ore tane 8g den 5 stack allah razı olsun kafadan bi 4-5k kar oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 bu arada önceden de sabahın köründe oyuna girdiğimde böyle denk getirmişliğim çok. 7-8 kere daha olmuştur böyle saçma sapan fiyatlardan alış yaptığım. adam bi başlıyo primordial 500g ok ? cardinal 50g ok ? diye spamlemeye ben de başlıyorum trade spamlemeye bitirene kadar her sabah 7 8 arası bi saat online olmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 BAAL HARAM MAL ALMIŞSIN. SORİ, SENİN CHARDAN ARTIK HAYIR GELMEZ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 deneyecem bu sabah 7-8 olayını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar