NoTwisT Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Law said: Arkadaki kadın karısıymış adamın. Aynı video motordelisi sitesindede var ve o adam motordelisi yönetim kurulundaymış. Sitede herkes abi iyi yatpn çaksaydın keşke ağzına demiş. Sende tam "gun kadini" potansiyeli var lan. Baska ne demisler anlat biraz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Ağzını carrttt diye yırtarım sırfıntııı ağzını topla :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Aman agagirl ben sadece kek borek cay icin geldiydim, sen anlat ben dinlerim bi kosede usul usul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Harbi yahu mesajı okuyunca bir gün kadını çoşkusu ve naifliği ile yazmışım. Saçıma meç yaptırmam lazım artık vakit geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 SNA1L said: Esh said: SNA1L said: tam bir öküzmüş motorlu. aslinda cok da okuz degil. senin de kiz arkadasina biri dayasa arkadan ya cakacaksin ya da ilelebet godo$luktan kivranacaksin. neler derdim sana ama forumda tartısmayı sevmiyorum+godosluk anlayısın seninle tartısmamı gerektirmicek bi seviyede oldugunu gösteriyor. sus. git. by. . bu kadar celallendigine gore palyanco sensin heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Opusun barisin, yada daha guzeli deydirin barisin arkadaslar. Deymez birbirinizi kirdiginiza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 godoş karısını satan adam demek miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 yoksa gavat mıydı o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Hem gavvat, hem godoş tdk ya göre pezevenk ve muhabbet tellali anlamında kullanılıyor. Dümbük'de pezevenk demekmiş bu arada şaşırdım bunu duyunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Ben dumbuku hep sevimli naif mal gibi bisi sanardim halbuki :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Dumbuk :(, halbuki dümbük diyerek büzüşen dudaklarımız ideal bir öpücük kondurmak için kendiliğinden o şekli alıyor. Bu kadar naif bir kelimenin böyle iğrenç bir anlam içermesi bana ying ve yang ironisini hatırlattı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Hergonan said: Sereglin said: benim de aklima ilk o geldi, pandomim ayagina neler yapiyor adam da kabahat. dogru duzgun hareketini yapsa sorun cikmayacak. bu arada next yapin diger video inanilmaz :D http://www.facebook.com/video/video.php?v=1364729911189&ref=nf#!/video/video.php?v=1364715350825 AHAHAHAHA Sonda "bak kamera sakasi" dedikten sonra tekrar vurmasi super. sonuncu gerçekten çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Esh said: SNA1L said: Esh said: SNA1L said: tam bir öküzmüş motorlu. aslinda cok da okuz degil. senin de kiz arkadasina biri dayasa arkadan ya cakacaksin ya da ilelebet godo$luktan kivranacaksin. neler derdim sana ama forumda tartısmayı sevmiyorum+godosluk anlayısın seninle tartısmamı gerektirmicek bi seviyede oldugunu gösteriyor. sus. git. by. . bu kadar celallendigine gore palyanco sensin heralde palyaço deil o köylü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 abi iyi de öyle durumda 'lütfen yapma' falan mı diceksin snail bence saçmalamışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 abi düşündümde bende sinirlenirim o anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 sizi rahatsız etmek istemem ama lütfen eşimin poposundan iner misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 rahatsiz said: sizi rahatsız etmek istemem ama lütfen eşimin poposundan iner misiniz? http://www.erenet.net/animasyon.php?op=izle&id=22 "garson bey, bakarsanız b.k çıktı ordan." naifliği ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 pandomimci aslında salaklık etmiş. muhtemelen o anlama geleceğini bile düşünemedi, "şebeklik yapayım ilgi çekeyim" diye oturdu motora, öndeki kadına yaptığının anlamını bile aklına getirmedi herif celallenene kadar. Zaten sonra herif kızınca bi anda kafaya dank ediyo bi anda tipi değişiyo elemanın bi bet benz atıyor naptım lan diye. Ha, kızan adam haklı tabii. Ve evet eline 3-5 kuruş tıkıştırdığınız her tipi maskot diye ortama salarsanız bunlar da yaptıkları her saçmalığın komik olduğunu düşünür bi süre sonra hareketlerini düşünüp ölçülendirmeyi bile bırakırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 agıllı olun çıkın gidin olm bak agıllı olun hadi kendi ts'nize gidin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 lütfen karıma dayama demeliydi abimiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 2 side birbirinden mal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Rewendor said: Zaten sonra herif kızınca bi anda kafaya dank ediyo bi anda tipi değişiyo elemanın bi bet benz atıyor naptım lan diye. boya abi o film hilesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 bu arada o adam apaçi motorcu filan değil yarışçı, arkadaki sevgilisi değil karısı, çocukları var filan. gayette iyi yapmış yavşağa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 linki bile verildi capsli karısı olduguna dair zaten. iyi yapmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 nası caps'li? ahahah. "bu benim karım buda caps." ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar