Khelben Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Evet arkadaşlar uzun süre 3. dil öğrenme düşüncesindeyim. Çok basit bir şekilde, Japonca mı Arapça mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 japoncaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Şuan iş olanaklarının tamamı arap ülkelerinde mühendis flnsan arapça öğren gogo afhasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 japonca öğrenince sadece japonyada kullabilceksin ama arapçayı türkiyenin güenyindeki her 3 ülkeden 2sinde kullabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 ikisi de çok zordur. ama bence ikisini de öğren sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 japonca, hatta haftaya ben yazılıcam japon kulturun kursuna yakında acılıcak bak ıstersen sende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 animeleri dublajsız alt yazısız izlemek istiyorsan japnca go go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 arapça. japoncada gelecek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 ben de 2. dile başlıyorum. eğer kendime güvenebilseydim arapça öğrenirdim.. ama kasamam herlde diye düşünüyorum. o yüzden farklı dil öğrenicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 şimdi 2 dil biliyorsun buna türkçe dahil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 copry said: animeleri dublajsız alt yazısız izlemek istiyorsan japnca go go evet bide bu +sı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Esnaf said: şimdi 2 dil biliyorsun buna türkçe dahil mi? o kadar kıro değildir herhalde sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 tabi ki japonca sorusu olmaz bunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 japonca bi işine yaramaz hobi olarak sonra öğrenirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 ne için ? meslek ise meslek ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 abi çakalın birisi cookileri silip yeniden oy vermeye kasıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 ataktayız arkadaşlar hem japon kızlar çok güzel minik minik elleri ayakları çekik çekik gözleri. go go japonca:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 bi işe yarasın diye öğreniyorsan arapça.. ölesine öğreneceksen tatile falan git o para ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Elektronik mühendisiyim. İleriye bakmadan sırf mesleğe bakalım nolucağı kısmet ileride. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 iki dili de konuşması çok zevkli aslında. her ne kadar arapça biraz gırtlaktan çıkan seslerle konuşulsa da. ikisi aynı dil ailesindendi di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 japonca demistim is icin arapca daha iyi olur ama bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 para araplarda, akp'ye de sırtını dayadın mı miss gibi yaşarsın. evek japon kızları minyon ve seksi, arap kızları bıyıklı be sakallı olsa da, arapça öğrenmek daha avantajlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 otomasyon düşünüyorsan japonca, geriye kalan nerdeyse herşey için arapça türkiyede çalışıcaksan tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 siz şu ankette arapçayı işaretleyin japoncamı diyonuz çincemi diyonuz ne diyosanız ilgilendirmiyo gerisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 aslında hayallerinde hep japonyaya gitmek var ve orda çalışma imkanı da var. acaba hangi dili öğrense? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar