Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

almanya ve asterdam'da görülmesi gerekenler

barbu

Öne çıkan mesajlar

uzun bir tatilim var okulumda. bunu değerlendirmek istiyorum. almanya ve amsterdama gidicem.

öncelikle 1-1,5 hafta almanya için fazla mı? pek bir şey bilmiyorum açıkcası. paris gitmeyi düşünüyordum almanya öncesi ama son anda bilet alma olayı yüzünden uçak bileti 80euroya geliyor. ben de vazgeçtim paris'ten. başka zaman artık. bundan dolayı kalan zaman ile de 1.5 hafta filan ediyor sanirim almanya icin sadece. kalıcam yerim var. para vermicem genelde cok fazla. ama biraz fazla bir sure gibi geldi bana bilemedim.

neyse bana almanyada ozellikle neler yapmamı onerirsiniz. nerelere gideyim. dortmund yakınında sanırım gidicegim yer ama diger sehirlere de gideriz dedi arkadas.

her turlu fikire acigim. sadece bar, gece hayatı veya muze filan degil, git gor dedigin bir dogal park filan varsa onalrı da yazın lutfen. ne guzelse yani
Sosyal ağlarda paylaş

Berline git, münihe git. hannover ya da bremen e gidebilirsin.
takil iste.
Berlinde:
said:
Bellevue Sarayi, East-Side-Gallery(Barış Anıtı), Charlotenburg Sarayı, Museum für Naturkunde(Doğa Bilimleri Müzesi), Brandenburg Kapısı, Bergama Arkeoloji Müzesi, Schlossplatz (Saray Meydanı), Berliner Dom (Berlin Katedrali), Französischer Dom (Fransız Katedrali)

http://www.tripadvisor.com.tr/Attractions-g187275-Activities-Germany.html
Sosyal ağlarda paylaş

berlin ve münih yeter bence.
nereye gidersen git tarihi birseyler görecegin icin ve her yer bi kac sey harici birbirine benzedigi icin 1-2 sehir sec dolas iste. ama bence 1 hafta iyi, diger 3-4 gün icin de viyanaya, isvicreye, yakinlardaki bi yerlere falan gidersen daha güzel bence.
Sosyal ağlarda paylaş

berlin, hamburg, munih

üçü de karakter sahibi şehirler. üçününde müzeleri mükemmele yakın ama munihin sanat müzeleri, 3 tane böle sıra sıra, harika.
her yerde tarihi bir şeyler görürsün, kesin bir aktivite vardır üçünde de. gece hayatı baya baya canlıdır.
seç beğen al.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...