barbu Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 uzun bir tatilim var okulumda. bunu değerlendirmek istiyorum. almanya ve amsterdama gidicem. öncelikle 1-1,5 hafta almanya için fazla mı? pek bir şey bilmiyorum açıkcası. paris gitmeyi düşünüyordum almanya öncesi ama son anda bilet alma olayı yüzünden uçak bileti 80euroya geliyor. ben de vazgeçtim paris'ten. başka zaman artık. bundan dolayı kalan zaman ile de 1.5 hafta filan ediyor sanirim almanya icin sadece. kalıcam yerim var. para vermicem genelde cok fazla. ama biraz fazla bir sure gibi geldi bana bilemedim. neyse bana almanyada ozellikle neler yapmamı onerirsiniz. nerelere gideyim. dortmund yakınında sanırım gidicegim yer ama diger sehirlere de gideriz dedi arkadas. her turlu fikire acigim. sadece bar, gece hayatı veya muze filan degil, git gor dedigin bir dogal park filan varsa onalrı da yazın lutfen. ne guzelse yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 nein ben bilmiyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 dortmund yakınında borussia var tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 ya hadi yardım. yok mu hiç bişi gezicek, görücek müze vs. kesin gidilmesi gereken diye tabir ettiğimiz. yoksa elbet vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 cons ona için ısınamadı benim ya. sanirim almıcam borussiayi. tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Cons said: dortmund yakınında borussia var tavsiye ederim. ben bilmiyom ama beyim biliyomus weisch. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Berline git, münihe git. hannover ya da bremen e gidebilirsin. takil iste. Berlinde: said: Bellevue Sarayi, East-Side-Gallery(Barış Anıtı), Charlotenburg Sarayı, Museum für Naturkunde(Doğa Bilimleri Müzesi), Brandenburg Kapısı, Bergama Arkeoloji Müzesi, Schlossplatz (Saray Meydanı), Berliner Dom (Berlin Katedrali), Französischer Dom (Fransız Katedrali) http://www.tripadvisor.com.tr/Attractions-g187275-Activities-Germany.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 at kadar ülke her yeri gezemem. o yüzden tavsiye istedim de neyse sağolun. sanırım consu dinlicem. tek tavsiye veren o. sagol cons. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 berlin ve münih yeter bence. nereye gidersen git tarihi birseyler görecegin icin ve her yer bi kac sey harici birbirine benzedigi icin 1-2 sehir sec dolas iste. ama bence 1 hafta iyi, diger 3-4 gün icin de viyanaya, isvicreye, yakinlardaki bi yerlere falan gidersen daha güzel bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 http://img.photobucket.com/albums/v173/jpchelseafc/HighQualLogos/Borussia_Dortmund.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 almanyada bence minimum kal pek eğlenceli biyer değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 eed almanya ortamin oldu mu eglenceli bi yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 ya ben de öle düşünüyorum da. arkadaşım orda, ucak bileti vs de almadım simdiye kadar son anda cıktı bu gezi olayı. biletler girmesin diye araniyorum. bakıcam artık. 1.5 hafta cok ama evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 berlin, hamburg, munih üçü de karakter sahibi şehirler. üçününde müzeleri mükemmele yakın ama munihin sanat müzeleri, 3 tane böle sıra sıra, harika. her yerde tarihi bir şeyler görürsün, kesin bir aktivite vardır üçünde de. gece hayatı baya baya canlıdır. seç beğen al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 mesela münihte özel bi otobüs bile var, normal bilet aliyosun. bütün müzelerde duruyor. bi dahaki gidisimde ben de yapacagim aynisini. bir de gelmeden önce konserlere falan bak, süper gruplara denk gelebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 ne müzesi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 ben sana müzeyi değil red light district i vaadediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 halt die fresse be ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 ayi. agzinin ortasina curry wurstla vururum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Halt dein Maul bitch. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 ha amsterdam mı yoksa almanya mı dersen ne almanyası kardeş derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Avrupa'da çok yere gittim/gitmek istiyorum ama Almanya nedense hiç gidilmesi gereken bir yer gibi gelmiyor. Ortada gereksiz, büyük bir boşluk gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Cons said: Halt dein Maul bitch. of talk dirty to me ARSCHLOCH. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 sagolun cevaplar icin. amsterdama zaten gidicem. e orası hakkında az bucuk bilgi de var hehe. ama varsa amsterdam icin tavsiyeler de yazın yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 zenciye git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar