Bone Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 cacık önerisi şahaneymiş. uygulayım bundan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 di mi? hatta atasözü bile var. sıkıldın mı, stresse mi girdin.. iç cacığı gerçi atasözü üzerinde çalışılıyor şu an.. alpha hali henüz. anlamı, içeriği, o derin manayı kavramışsınızdır yine de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 bol bol cacık içerek reklamını yapalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 cacık hariç güzel. cacık yerine güzel müstehcen kelimeler öneriyürüz dasaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 stress için papatya çayı rezene suyu kurbağa bacağına falan gerek yok cidden en sevdiğin yemek neyse onu ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 iyi de atalarımıız karşı öle kelimelere.. hatta bununla ilgili bi atasözü üzerinde çalışıyoruz.. beynini bacaka arandan çıkar ulan avanak gerçi sex sells diyorum ben.. ama eski kafalı adamlar bu atalar hep.. maaş, sigorta, yemek+ akbil olmasa bırakırdım işi ama ekonomik kriz işte. onla da ilgili bi atasözü geliştiriyoruz ekonomik kriz ne kötü biraz yavan gibi gerçi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 yok ya atasözün protipi de fenaya benzemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 ya şimdi.. atasözlerinin de yeryüzü şekilleri gibi 100lerce yılda şekillendiğini düşünürsek daha olgunlaşması için zamanı olacak.. misal ak akçe karagün içindir ilk çıktığında ah hatçe ne biçimdir olarak çıkmış deveye sormuşlar.. atasözü ise çöpçüye sormuşlar "nereye gidelim?" BAUUUUUUUUUUUUUEEEEAUUUUUUUUU" demiş şeklindeymiş zaman alıyor yani.. hatta bununla ilgili bi atasözümüz var.. zaman alan işler zaman alır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 dasaaa bombaliyorsun bugun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 onla da ilgili atasözümüz var.. ben ölüyorum olm huzursuzluktan..üüüü.. vaktim de az. az sonra ölüme gideceğim bildiğin uzun diye.. böhü olarak kısaltmayı düşünüyoruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 abi çalışman gereken vize falan mı var? o yüzden mi usanmadan yazabiliyosun ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 onun gibi bişi.. bone'un topiği olm bu.. ilgiyi ona yoğunlaştırın.. hattta çıktım ben.. gaçtım son olarak bunla da ilgili bi animasyonlu deyim düşünüyoruz.. ninja gibi kaçmak.. http://fc08.deviantart.net/fs14/f/2007/038/7/d/Ninja_Poof_by_OldVamp.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Kimse seks dememiş. Hemen seviyeyi aşağılara çektim gidiyorum. Bye. Tüh, söylenmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 @dasaaa yok yok kal sen. atasözünden bahsediyorduk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 bone açmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 sado mazo ilişkiler hakkında bir atasözü fena olmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Erkek/kiz arkadas yok mu. Cik dolas eylen. Icerde Oturma afakanlar basiyor adama. Mümkünse sevis sikca. Spor yapmakta iyi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 kesin cozum http://static.funnyjunk.com/pictures/an_hero.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 bende bayıyorum evde sanki artık, ders çalışmaya başladığımdan beri ama kimse desem hacı akşama basket yapalım diye, abi raid var cevabını alıyorum. bir insanın tüm arkadaşları mı wow oyner yeaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Seele said: Erkek/kiz arkadas yok mu. Cik dolas eylen. Icerde Oturma afakanlar basiyor adama. Mümkünse sevis sikca. Spor yapmakta iyi geliyor. önermelerin hiçbiri tutmamış sdffd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 güzel ve kafa bi kız bul olimposa git 4 gün kal sonra dön..(orada yapıcakların sana kalmıs)tavsiye istersen öm. sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Viktor said: kesin cozum http://static.funnyjunk.com/pictures/an_hero.png bunun karşıdakine uygulanmışı varsa onu alayım. sadizm hesabı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=xfWZyRj9fTM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Geyik degil, sivaz iyi gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 ilk mesajımda yanlış anlaşılma olmuş sanırım sdf Bone said: boğazlamak istiyorum diz çöktürüp boynunu sıkıp kırmak istiyorum. böyle sadist bir stress var içimde. kendimi değil lan, öyle olsa mazoşist stress derdim. intihar yerine katliam motivation posteri lazım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar