Bone Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 boğazlamak istiyorum diz çöktürüp boynunu sıkıp kırmak istiyorum. böyle sadist bir stress var içimde. ama bir yandan da üşengeçlik var, yapasım da gelmiyor. böyle bir stresse en iyi ne gider? müzik? film? oyun? dün 3-4 çikolata yedim belki rahatlatır diye, yok halen devam ediyor sıkıntı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Çok pis cevaplar gelecek bu konuya abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=c5IIXeR5OUI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 said: müzik? film? oyun? önce kalk o sandalyeden, iki rekat kos gel, disari cik rahatla. olmaz öle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 üşengeçlik diyorum iki rekat koş gel diyorsun. hem vakit dar, sen git koş benim yerime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 strese alkol ve uyku iyi gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 louis armstrong iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 seks olmadı mast-der Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Bone said: üşengeçlik diyorum iki rekat koş gel diyorsun. hem vakit dar, sen git koş benim yerime. bu üsengeclikle yakinda couch potato olursun :( vakit dar ne be ayrica, oyuna da vakit buluyorsun. sdfjg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 sado-mazo fantazi yapacak birisi olursa neden olmasın aslında ilginç bir fikir. şunun gibi: http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/3027/tarik-akanla-sado-mazo-18 vaniLLe said: bu üsengeclikle yakinda couch potato olursun :( ben ne diyorum sen ne diyorsun ya ohoo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 poligon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 iyi fikir ama kıbrısta yok sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Kalkip dus alip gez dolas biraz. Sakalin falan uzunsa bi de tras ol ustune. Evde ve ozellikle ayni seyleri tekrarlayarak oturmak cok kisa surede inanilmaz depresif yapabiliyor ve haliyle super bir usengeclik hali yaratiyor. Disari cikip insanlari gormek, dolasmak iyi geliyor. Usengecligin icinse; yapacagin isleri dusunup "of cok zor" triplerine girme. Ne yapman gerekiyorsa bir anda kalkip yerinden onu yapacaksin. Yapacagin isin adimlarini dusunmeyeceksin. Banyo mu yapman gerek ? Kalkip soyunmaya baslayacaksin. Markete mi gitmen gerek ? Kalkip bi anda ustunu degistirip, cuzdani alip cikacaksin. Yerinden mi kalkman gerek ? Yine kalkip uzaklasacaksin sandalyenden bi kac adim. Senelerin depresifi ve usengeci olaraktan tek ve kesin cozum budur. Bir de kendinizi, agzinizi falan temiz tutun. Uzun sure yikanmamak ve disleri fircalamayip agzi kirli birakmak duruma negatif yonde etki eden en buyuk faktorlerden ikisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 git deniz kenarına. bişiler ye, dondurma filan. otur dinlen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 seri katil ruhu potansiyeli görüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Havalar da ısınmaya başladı. Git kızların memelerine, bacaklarına filan bak. Ancak bu şekilde kurtulabilirsin yalnızlığından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 kızın memesine bakıp, yanlızlığından mı kurtulacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 söylenmemiş sanırım masturbasyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 "yalnızlık" değil mesele, o konuyla ilgili hiç bir şey yazmamışım zaten dikkat edersen. Laorx said: seri katil ruhu potansiyeli görüyorum. sakal kesmekle hallolacak bir olay değil bu. sanırım problemi kökten çözmek lazım. testere mi elektrikli testere mi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Cukunu mu kescen testereyle ? Oraya yazdiklarimi uygula sen bi, ondan sonra gel ise yaramadi de bakariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 aslında bir bakıma yalnızlıkla alakalı bir olay. yalnız olmak istiyorum, başımda vıdı vıdı eden olmasın. telefonum çalıp durmasın. elektrikli testere yerine balta da olabilir bak mesela aklıma geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 toroslara bir tatil iyi olurdu. kafa dinlemiş olurduk. bu sıralar şöyle perşembe günü tatili felan var mı? 3-4 günlük tatil yapmış oluruz. sanırım stressimi en iyi o atacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 git bi atericiye street fighterda dovsunler bi guzel. senin stresi anca o keser Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 aterici mi var ki kıbrısta yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 her ne kadar gurmeler -misal adamınbiri- korean bbq sauce önerseler bile ben stresin yanına cacık içilmesini tavsiye ediyorum.. stresin yanına gerçekten iyi gider kaliteli yoğurttan yapılmış cacık.. hem yerel hem sağlıklı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar