sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 belirlemedik, daha isim de belirlemedik aslında :) Beygirgücü yani BG olsun diyenler var horsepower HP olsun diyenler var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 steam nick rajeesh oyun nicki Erlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 oyunu kurdum ama kaldırmadı mı noldu anlamadım. savaş alanında yerler mavi falan oluyor hep. var mı yardım edebilecek birisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Sereglin said: http://steamcommunity.com/groups/patimb Toplanma amaciyla grup kuruldu, girmek isteyenler buraya steam nicklerini yazarsa invite atar sipeyskek. Amac pati ici kalmak, kontrollu bir grup kurmak :P katıldım bu gruba, nik belli zaten. Anca haftasonları oynayabileceğim için pek katılamam ama yine de gireyim dedim gruba. Saygılar efendim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Sixoms said: oyunu kurdum ama kaldırmadı mı noldu anlamadım. savaş alanında yerler mavi falan oluyor hep. var mı yardım edebilecek birisi? Pc çok düşük değilse kaldırması lazım, bence ekran kartı driverını güncelle sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Ben de katıldım, nick aynı. Saygılar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 e artık bi karar verinde koyalım tagı.millet clan kurmus çarpışıyor sırt sırta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 duyuru yaptim grupta. PATI_isim seklinde aliyoruz tagi. Sonra olmazsa degisiklik yapariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 [=0=] böle yapsanıza eski günlerdeki gibi ^^ Jedi Knight zamanları böle kapışırdık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pijo Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 [=0=] olabilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 ABİ BİR KARAR VERİN AMA YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 olabilir aslında. o kadar duyuru yaptık ama PATI diye ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 pati nedir abi =0= daha iyi be kanlı bıcaklı atlı oyunda pati tagı koydurtmayın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 =O= den baska klan tag dusunulmemeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 evet evet =O= yapıyorum ben tagimi.siz pati yapın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Sixoms said: oyunu kurdum ama kaldırmadı mı noldu anlamadım. savaş alanında yerler mavi falan oluyor hep. var mı yardım edebilecek birisi? azda olsa bazen oyun içerisinde texture'ler bozuluyor ve oyun 5-10 fps'ye düşüyor yakın zamanda 1-2 yama çıktı ama hatalar devam ediyor yinede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 nası katılcaz tag mi yazcaz sdece ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 evet [=0=]_isim alalım tagi. bu da son karar olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 steam invite et sipeys yada ben attım galiba kabul et cul_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 =0= olmuyor bu arada başka bişi bulun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 abi valla isyan edicem artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 ahah =0= iyiydi valla ama başka karakter kabul etmiyormuş yok mu yaratıcı patiler ya bulun bi isimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 gecici bisi bulun, sonra degistiririz nolcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 PATI_isim yapın abi işte sonra bakarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Bir de "lutfen" diger tum gruplarda bir turlu topluca yapamadigimiz seyi yapalim: Steam Group Chat. Genelde toplu gruplarin asil olayi bu chat opsiyonu. Oyuna girenler bu chate de girerse guzel olacak, hem basitce iletisim saglanir hem de gerektiginde herkesin kullanabilecegi bir basit voip sistemi hazirda olur. Cok kolay girmesi. Pati MB grubunun sekmesindeki kucuk ters ucgene basip burdan join yapicaksiniz. Guzel bir sistem olacak, tabi herkes kullanirsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar