Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

memleketin çivisi çıkmış.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
dasaaa said:

linç kültürü doğru değil.. tamam hoş ama doğru değil.. bi kere bir yere varan bi olay değil..

çoğu insanın hayvandan farksız olduğundan hareketle dayakla eğitime onay veriyor olabilirim gerçi.. ama gerçek hayatta uygulanması sıkıntıya sebep olabilir.. lol..

diğer yandan bu gibi davaların kısa sürmesi ve sonuçlarının hem diğerleri için caydırıcı hem de toplum için tatminkar olması gerektiğine inanıyorum.

aga biz değil miydik dayakla eğitimi savunan
ben değil miydim bi o duvardan bi bu duvara koşan
DAYAKSIZ EĞİTİM OLUR MU AGA???
Mesaj tarihi:
kadına etseler ok yani? niye şaşırıyorsun anlamadım, tecavüz tecavüzdür; kadına, erkeğe, hayvana yapılmış fark etmez.
Bu kadar "nefes alsa yeter"ci olunca böyle oluyor bu memleket demek ki...

Ne diyeyim, insan değil ki bunlar, ceza versen de anlayacak kapasiteleri yok. kendi kendilerine yok olsalar keşke.
Mesaj tarihi:
kadına etseler ok yani diye bi olay yok
her ülkede tecavüz var kadına karşı
ama erkeğe karşı olunca daha bi garipsenen durum
kadına tecavüze evet demiyoruz yani
Mesaj tarihi:
mağarada falan mı yaşıyorsunuz dicem bu olayları duyup memleketin çivisi çıkmış derken ama doğru düzgün dünyadan ve ülkemizden haber veremeyen medyanın suçu diyip geçiyorum.
Mesaj tarihi:
@ Fistan

magarada yaşamıyorum ama hem kendi akıl sağlığım, hem de huzurum için üç maymunu oynuyorum diyebilirim kendi adıma. Ha iyi bir şey mi değil, ama kendini koruma mekanizması diyebilirsin.
Böyle görünce tekrar tekrar içim sızlıyor, öfkem artıyor, ama ne oluyor, insanız = benciliz, unutup hayatımıza devam ediyoruz, bizden uzak oldukça.
Mesaj tarihi:
QueenofSpades said:

küfür etmeden yorum yapamayacağım.

Allah belanızı versin ne diyim, ^+&/()/%+^^++&&/((

bela falan okumana gerek yok.

onlar boyle bi kotuluk yaptiklari icin hepsi spastige donusup iclerinde belediye baskani bulunan 18 kisi tarafindan tecavuze ugricaklar zaten.

karma babaya guvenimiz sonsuz
Mesaj tarihi:
kerim said:

QueenofSpades said:

onlar boyle bi kotuluk yaptiklari icin hepsi spastige donusup iclerinde belediye baskani bulunan 18 kisi tarafindan tecavuze ugricaklar zaten.

tecavüzcülerin içeride defterini dürüyorlarmış diye duymuştum ben de, yapsınlar. Eden bulsun.
Mesaj tarihi:
QueenofSpades said:

kerim said:

QueenofSpades said:

tecavüzcülerin içeride defterini dürüyorlarmış diye duymuştum ben de, yapsınlar. Eden bulsun.

artık ayrı mekanlara koyuyorlar tecavüzcüleri ya.
  • Yeni Oluştur...