Buyse Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 beyler dışarı çıkıyorum max 5 saate dönerim sonuçlarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 capsli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 İki kişinin bildiği sır değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 hizmet bu anketi sunmak değil o kadınların telefon ve adreslerini teker teker yazmaktır. Bak o zaman nasıl satıyo dergi lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 fahriye alevaldı 35 yaşında 1-5 saat 0532 878 .. .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Buyse said: maxim'e konuşan kadın gelsin buna konuşsun. müdür bu AHAHAAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 said: Biriyle tanıştıktan sonra en erken ne zaman seviştiniz? Bir saatten kısa bir süre sonra: Yüzde 6.8 turkiyedeki kadınların yuzde 7si paralı mı yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 tecavuzdur o.verdik olmuştur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 cezaevi tahliyelerinden 3 gün sonra yapılmş bu anket herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Normal görünümlü ama eğlenceli biriyle: Yüzde 93.7 eee bu benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 fede said: Normal görünümlü ama eğlenceli biriyle: Yüzde 93.7 ben %6.3 e mi denk geldim lan hep. allah belanızı versin olm sen "Diğer" kategorisine giriyon :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Anketi karaköyde yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Bu arastirmayi yurt capindaki genelevlerde yapmislar. Yoksa mumkunu yok o kadar yurdum kadini 1-5 saat sonrasi sevissin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 sesu said: Yahu ne kadar representative bir araştırma bekliyorsunuz ki? Van'daki kadının Maxim'e konuşacağı yok asdsad. kız tavlamaya vana gitmedikten sonra çok da representative olmasına gerek yok aslında =) NoTwisT said: Bu arastirmayi yurt capindaki genelevlerde yapmislar. Yoksa mumkunu yok o kadar yurdum kadini 1-5 saat sonrasi sevissin. sen işi bilmiyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 1-5 saat değil 30dk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Bu kadar mı sıkıcıyım lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Abiii offff offfff ölecem vallla ölecem bu düzenden ilk buluşmada sadece optururum gerisine izin vermem demişler neye izin veriyorsun gümrük mü lan bu hele dur bakalım ben sana vize verdimmi ? Sanki sex yapınca tek erkekler mutlu oluyor hay senin ..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 SeaGle said: fahriye alevaldı 35 yaşında 1-5 saat 0532 878 .. .. bari heyecanlandırıcak bi isim koyaydın lan ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Burda kızlar neden ilk buluşmada seks yapmak istemiyor diye dert yanıyorsunuz, sonra kişiselde de aldatıldım diye ağlıyorsunuz. Bi karar verin de kızlar da ona göre davransın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 sesu said: Yahu ne kadar representative bir araştırma bekliyorsunuz ki? Van'daki kadının Maxim'e konuşacağı yok asdsad. representative diyen ağzını yiyim your turkish fuck it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 bu kim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 çabuk 5 saatin var yes mi no mu yes mi no mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 said: Muhteşem yakışıklı, aptal bir adama: Yüzde 6.3 Normal görünümlü ama eğlenceli biriyle: Yüzde 93.7 eğlenceli olmayan herkes aptal mı şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Sintisyzer said: said: Biriyle tanıştıktan sonra en erken ne zaman seviştiniz? Bir saatten kısa bir süre sonra: Yüzde 6.8 turkiyedeki kadınların yuzde 7si paralı mı yani? nie abi arkadaş ortamı parti fun olmadı mı hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 abi nerden baksan 1 saat tanışma alır zaten parti ortamına girip aa ben buna vercem hadi gel mi diyo sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar