Soimyr Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Şu çalan müziği duyup gaza geldim. Gidip winamptan acayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 ben kazansaydım o camın içinden AHAHAHAHAHAH diye çıkıp loner'ın camına götümü yapıştırdıydım. sonrada brotos zafer turu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 adam aldı gani gani parayı biz yine babayı.haydı go yatak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 BaaL said: harbiden 1. oldu 25k $ falan kazandı milyon kişi izliyo adam mal mal bakıyo :d bu sc oyuncuları da böyle bi fazla pro oldukta nerdism artıyor. abi napmasını bekliosunuz adamın ben anlamadımki, şarlatan dimaga gibi garip hareketlermi yapsın kameraya yabancı bi ülkede belli kendini rahat hissetmio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Cuce said: abi adam heycanlı cok belli yalnzı koca organizasyon yap, adamlar canlı o kadar analiz yaptı vsvs bi mikrofon kullanamadılar Onu bırak tasteless çocuğu çekiştiriyor kolundan sağa sola gidip vuracaksın ensesine bi mikrofonu bile kullanamadın bok herif die :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 komikti mikrofon muhabbeti kimse de yardımcı olmuo galiba blizzard stafftan sanki böle day9 artosis ve tastelessa vermişler abi mekanı alın siz burda turnuvayı yapın işte oyunları kurun takılın bi ihtiyacınız olursa bize haber verin diip gitmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Regalya said: Cuce said: abi adam heycanlı cok belli yalnzı koca organizasyon yap, adamlar canlı o kadar analiz yaptı vsvs bi mikrofon kullanamadılar Onu bırak tasteless çocuğu çekiştiriyor kolundan sağa sola gidip vuracaksın ensesine bi mikrofonu bile kullanamadın bok herif die :D evet o çekiştirme muhabbeti beni de rahatszı etti haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 hatta adamlar şakır şakır ingilizce konusuyor.adam 0 ingilize geliyo hepsini tokatlıyo donuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 abi translator yok naapsın gel gel diyemiyoki. hoş kac yıldır seoulda adam öğrenseydi ik ikelime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 protos aktı mı? aktı. benim için en iyi turnuva budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 protoss op abi OP yani DAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 tabiki en güclü protoss olucak, en yüksek teknoloji onlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pROpRObe Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 protoss akmasına aktı da gsl de görürüz protossun halini : ))) ya o deil de böle agız acık izliyoruz mis gibi oyunları, sonra da gaza gelip oyuna girip süt oglan süt kendi oyunlarımızla yüzleşme gercegi var, o da cok pis koyuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 pROpRObe said: protoss akmasına aktı da gsl de görürüz protossun halini : ))) ya o deil de böle agız acık izliyoruz mis gibi oyunları, sonra da gaza gelip oyuna girip süt oglan süt kendi oyunlarımızla yüzleşme gercegi var, o da cok pis koyuyo. hahaha +1 hatta ilk lose den sonra sövüp kapatmak falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 evet böle oyunları izliosun işte abi keşke şurda drop yapsa, yok ghost çıksa, rahat rahat sölüosun izlerken, sonra oyuna giriosun elin ayağın karışıo haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 aynen izlerken "ya bi şunu yapsın bi bunu yapsın bak şöyle yapmadı" derken oynarken "napsam lan" oluyo hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 bu adamların oynadığı oyunla benim oynadığım oyun arasında hakikaten çok büyük fark var. hakikaten insanın kendi oyunuyla yüzleşmesi çok koyuyo ya. şey gibi hissediyorum böle hani mahallede top oynayan çocuk RONALDO falan diye bağırırya şut çekeren. WHITERA falan diyip giriyorum yeniliyorum hoş olmuyo hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 bittimi olay?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Boxer vs FruitDealer showmatch vod: http://www.gosugamers.net/starcraft2/news/13396-blizzcon-vod-the-emperor-vs-fruitdealer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 baal kısaca demek istediğim "'en az 1500 maç izledim' diye sıkarken düşünüp sık" idi. neyse daha da cevap vermem zaten. protoss çok kötü evet buff'lamaları lazım ki git herkesi yen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Blizzard bu sene replay'ları çabuk yayınlamış: http://forum.paticik.com/read.php?39,4722742,5158684,page=15#msg-5158684 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 doubtful said: Blizzard bu sene replay'ları çabuk yayınlamış: http://forum.paticik.com/read.php?39,4722742,5158684,page=15#msg-5158684 loner-genius izledim de şimdi, şu colossus'u cost effective olarak counterlayamıyor terran çok büyük acı çekiyor valla. 1 colossus adam gibi damage vermeden ölsün diye en az 4 viking basmak lazım karşılığında, ama colossuslar ölünce de vikingler göt gibi ortada kalıyor bir işe yaramıyor falan. garip bir olay. colossus-ht'ye kadar terran damage verdi verdi, yoksa bu dakka 10-12 ve sonrasında protoss fena eziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheAlterRealm Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 sabonis said: doubtful said: Blizzard bu sene replay'ları çabuk yayınlamış: http://forum.paticik.com/read.php?39,4722742,5158684,page=15#msg-5158684 loner-genius izledim de şimdi, şu colossus'u cost effective olarak counterlayamıyor terran çok büyük acı çekiyor valla. 1 colossus adam gibi damage vermeden ölsün diye en az 4 viking basmak lazım karşılığında, ama colossuslar ölünce de vikingler göt gibi ortada kalıyor bir işe yaramıyor falan. garip bir olay. colossus-ht'ye kadar terran damage verdi verdi, yoksa bu dakka 10-12 ve sonrasında protoss fena eziyor. ht yada colossusa karşı marineleri microla tankları siege le thor da varsa auto attack yap mousu bırak.terran kadar rahatı mı var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Bu oyunda oyuncu seviyesine göre ırk balance'ları değişiklik gösteriyor. Herkes kendi seviyesi için birşeyler diyebilir ama pro seviyesinde ancak oynayan adam bu konuda net ve doğru birşeyler söyleyebilir. Çünkü yabancı forumlaradad genius hakkıyla yendi diyende var protoss op diyende var. Acaba lonera sorsak ne derdi rakibinin ırkıylamı kazandığını düşünüyor? Tabi bunlar işin faso fiso kısmı tek gerçek bir şampiyon çıktı oda genius. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar