Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

BlizzCon 2010

doubtful

Öne çıkan mesajlar

BaaL said:

harbiden 1. oldu 25k $ falan kazandı milyon kişi izliyo adam mal mal bakıyo :d
bu sc oyuncuları da böyle bi fazla pro oldukta nerdism artıyor.

abi napmasını bekliosunuz adamın ben anlamadımki,
şarlatan dimaga gibi garip hareketlermi yapsın kameraya
yabancı bi ülkede belli kendini rahat hissetmio
Sosyal ağlarda paylaş

Regalya said:

Cuce said:

abi adam heycanlı cok belli

yalnzı koca organizasyon yap, adamlar canlı o kadar analiz yaptı vsvs bi mikrofon kullanamadılar

Onu bırak tasteless çocuğu çekiştiriyor kolundan sağa sola gidip vuracaksın ensesine bi mikrofonu bile kullanamadın bok herif die :D

evet o çekiştirme muhabbeti beni de rahatszı etti haha
Sosyal ağlarda paylaş

pROpRObe said:

protoss akmasına aktı da gsl de görürüz protossun halini : )))

ya o deil de böle agız acık izliyoruz mis gibi oyunları, sonra da gaza gelip oyuna girip süt oglan süt kendi oyunlarımızla yüzleşme gercegi var, o da cok pis koyuyo.

hahaha +1 hatta ilk lose den sonra sövüp kapatmak falan
Sosyal ağlarda paylaş

bu adamların oynadığı oyunla benim oynadığım oyun arasında hakikaten çok büyük fark var. hakikaten insanın kendi oyunuyla yüzleşmesi çok koyuyo ya.

şey gibi hissediyorum böle hani mahallede top oynayan çocuk RONALDO falan diye bağırırya şut çekeren.

WHITERA falan diyip giriyorum yeniliyorum hoş olmuyo hiç
Sosyal ağlarda paylaş

doubtful said:

Blizzard bu sene replay'ları çabuk yayınlamış:

http://forum.paticik.com/read.php?39,4722742,5158684,page=15#msg-5158684

loner-genius izledim de şimdi, şu colossus'u cost effective olarak counterlayamıyor terran çok büyük acı çekiyor valla. 1 colossus adam gibi damage vermeden ölsün diye en az 4 viking basmak lazım karşılığında, ama colossuslar ölünce de vikingler göt gibi ortada kalıyor bir işe yaramıyor falan. garip bir olay. colossus-ht'ye kadar terran damage verdi verdi, yoksa bu dakka 10-12 ve sonrasında protoss fena eziyor.
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

doubtful said:

Blizzard bu sene replay'ları çabuk yayınlamış:

http://forum.paticik.com/read.php?39,4722742,5158684,page=15#msg-5158684

loner-genius izledim de şimdi, şu colossus'u cost effective olarak counterlayamıyor terran çok büyük acı çekiyor valla. 1 colossus adam gibi damage vermeden ölsün diye en az 4 viking basmak lazım karşılığında, ama colossuslar ölünce de vikingler göt gibi ortada kalıyor bir işe yaramıyor falan. garip bir olay. colossus-ht'ye kadar terran damage verdi verdi, yoksa bu dakka 10-12 ve sonrasında protoss fena eziyor.

ht yada colossusa karşı marineleri microla tankları siege le thor da varsa auto attack yap mousu bırak.terran kadar rahatı mı var :D
Sosyal ağlarda paylaş

Bu oyunda oyuncu seviyesine göre ırk balance'ları değişiklik gösteriyor. Herkes kendi seviyesi için birşeyler diyebilir ama pro seviyesinde ancak oynayan adam bu konuda net ve doğru birşeyler söyleyebilir. Çünkü yabancı forumlaradad genius hakkıyla yendi diyende var protoss op diyende var. Acaba lonera sorsak ne derdi rakibinin ırkıylamı kazandığını düşünüyor? Tabi bunlar işin faso fiso kısmı tek gerçek bir şampiyon çıktı oda genius.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...