Fistan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 queen cızbız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 white-ra öptü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 dimaga öğrenemedi lan su oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 force field kullanışına hasta olduum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 protoss op Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 vay be kazanan dostlu oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 slav-bro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Fistan said: dimaga öğrenemedi lan su oyunu Zuhaahha abi Stalkerlarin blink oldugunu ben degil dimaga bile unutmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zodiackiller Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 blink microda güzeldi epeyi avantaj sağladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Cuce said: sabonis said: stalkerlarla dümdüz dalmayacaksın. bc'lerin 0 mobilitesini abuse edeceksin biraz. blink ile 5 tane bile kaçırsan ölmeden kardır... kaldı ki aradaki gaz farkını kendin yazdın. mineral farkı olsa hadi neyse... ahaha hiç bişeyini abuse edemezsin. bcler üst üste stacklenicek stalkerladan uzun rangeleri var, catır catır vurucaklar range'e giren stalkerlara. blinkle 1 tane kacırana kadar orda 3 tane ölücek zaten vs vs. ucan ünitelern en büyük avantajlarından biri stacklenmeleri. büyük sıkış var burada. bi kere bc ile stalker range'leri aynı. ikincisi, blink ile dibine girersen bc'lerin, kaçmaları mükmün olmayacak, bütün stalkerların da vuracak. üçüncüsü 5 tane stalker'ını blinkle kaçırsan bile kar yani, tekrar onu bulup ona hareket edene kadar bc 50 yıl geçiyor. bi de 40 vs 15 test eden arkadaş, nasıl 10 tane bc ayakta kalmış çok merak ediyorum. 55 tane stalker ile yapınca ama 10 tane stalker ayakta kalmış? demek ki birşeyleri becerememişin ilk denemende. buyrun oyuna girip deneyelim 50 stalker vs 10 bc. ezici bir sonuç çıkacağını pek sanmıyorum. kaldı ki dediğim gibi deli gibi gaz farkı var iki ordu arasında. siz daha stalker'ı beğenmeyin. daha ne diyeyim size =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 40 stalker 15 bcden 55 stalker 10 bc ye dönüş yapmakta ayrı güzelmiş. bu arada clifften degilde, arkada bosluktan saldıran bc ye nereye blink olucan, boşluğun üzerine/mapin dışınamı açıkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 sıcıs falan yok orda, cok mantıklı bir şey sylüyorum. altında blink olucağı garantisiyle konusmussun hadi ona ok. blinkde var cd side var bunlarda ok. blink ettin 55 stalekr 6 range'den bcnin altına sığmaz. heleki bu haritalarla asla sığmaz. stalkerı beyenmiyen yok, güzel ünite. ama grounddan anti air olarak verimsiz her sekilde. void nerflendide anlamlı oldu durum biraz mesela pvp de. sor etrafa, pvt 3-4 banshee timing pushu tutmak cok zor su anda. direk anti-air ünitesi olarak verimsiz bir ünite işte. her konuda verimsiz ama her işi yapıyo. all-around bir birim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 sabonis said: buyrun oyuna girip deneyelim 50 stalker vs 10 bc. ezici bir sonuç çıkacağını pek sanmıyorum. kaldı ki dediğim gibi deli gibi gaz farkı var iki ordu arasında. 50 stalker : 6450 2650 (blink dahil) 10 bc : 4000 3000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 ya bi saçmalama istersen. 40 lafın gelişi bir rakam. gaz maliyetine göre baktığımızda 55 stalker bile çok az kalıyor 15 bc için, 10 diye de yanlış yazmışım elbette. 15 kalacak o. sen hala vıdı vıdı. bir de neymiş arkada boşluktan saldırıyormuş bc'ler. iyi o zaman 2 depo alır anca bütün herşeyini en kenarlara koymadıysan. ha bütün binaları kenarlara koyduysan da sana madalya takıyorum bravo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 sabonis haksız bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 sabonisi bilmem de cüce genelde haklı oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 sabonis bos konusuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 10 bc vs 30-40 arası stalker ile denedim de konuşuyorum. 10 civarı da stalker ayakta kalmıştı yanlış hatırlamıyorsam. üstelik bc'lere nerf gelmeden önceydi bu deneme. bence siz denemeden konuşuyorsunuz. cüce genelde bilerek konuşuyor ama bunu denedi mi hiç merak ediyorum doğrusu. diğer konuşanlar ise toss QQ zaten. en azından cüce'nin ağlamak amaçlı yapmadığını biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 o.O nerd rage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 yok sunu demek istiyorum. air ünitelerinin stacfking gibi cok sahane bi avantajı var. olayları bu üst üste binebiliyolar. haliyle cok ufak bi yerden korkunc dps cıkartıyorlar. ground üniteleri yer kaplıyor haliyle belli alandan belli dps cıkıyor. stalkerda büyüklüğüne göre az dmg veren bir ünite, 4 marine kadar yer kaplıyor. haliyle az dps cıkıyor. bu yüzden blink stalker air'a karsı bu akdar basarılı normal stalker değil. altına girebiliyorsan bclerin avantaja gecmiş oluyorsun zaten, ama 15 bcyi öle salmıyacak kadar dikkatli oluyodur. dediğim gibi stalkerlar bişeyi counterlamak için verimli bir ünite değil zaten fiyat olarak. daha specialized bir üntie cıktığında karsısına bu yüzden yamuluyo. banshee gibi marauder gibi eski voidray gibi vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Dimaga seni okadar çalıştırdım eslde oldumu ama şimdi ra'ya elenmek :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Warcrafti anlatanlar kizmi yoksa kucuk cocuk mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Cuce said: yok sunu demek istiyorum. air ünitelerinin stacfking gibi cok sahane bi avantajı var. olayları bu üst üste binebiliyolar. haliyle cok ufak bi yerden korkunc dps cıkartıyorlar. ground üniteleri yer kaplıyor haliyle belli alandan belli dps cıkıyor. stalkerda büyüklüğüne göre az dmg veren bir ünite, 4 marine kadar yer kaplıyor. haliyle az dps cıkıyor. bu yüzden blink stalker air'a karsı bu akdar basarılı normal stalker değil. altına girebiliyorsan bclerin avantaja gecmiş oluyorsun zaten, ama 15 bcyi öle salmıyacak kadar dikkatli oluyodur. dediğim gibi stalkerlar bişeyi counterlamak için verimli bir ünite değil zaten fiyat olarak. daha specialized bir üntie cıktığında karsısına bu yüzden yamuluyo. banshee gibi marauder gibi eski voidray gibi vs vs mara yamultuyo evet, mara'nın görevi bu zaten. armored ground unit yamultmak. ama banshee 2v1 olunca almıyor mu stalker'lar zaten? tabii cloak vs onları ayrı tutuyorum. senin dediğin konuya gelince. stalker evet çok verimli bir ünite olmayabilir counter olarak. ama tek başına pek çok şeye counter olabiliyor yeterli sayıda ve rakibin gazı değerinde stalker basarsan... zaten stalker'ın pahalı olmasının sebebi pek çok stratejiye karşı işe yaraması, buna havaya vurabilmesi de dahil oluyor haliyle. yoksa bi de 100-25 olsa sadece ve sadece stalker basardı toss'lar. hani stalker'a karşı mara basınca cost effective oluyor. ama stalker'ı bc'ye karşı veya banshee'ye karşı basınca cost effective olmuyor diyorsun. doğru. ama kafa kafaya resource'larda (hatta bc'ye karşı çok daha az gaz ile) gayet kapışıyor düşman ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 özlemişim wc3 ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dr_Stein Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 gece sc maçı var mı beklemeli mi yoksa uyumalı mı? Edit: varmış schedule den yarı final ve finalin bu gece olduğunu gördüm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar