Remus Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Dklar Alari sololamaya basladimi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Mc te raggy farmda kostururken bwl geldı bu arada bende hala benenın mc drop olan parcası yok bwl de nefi kestık bende hala yoktu ve dkp de 1.sıradayım hıc dusmedı full hunter drop. Bwl nın 1. ayı cıvarı aldım asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 ccc cagrikurt ccc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Magnum said: ccc cagrikurt ccc LOl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cagrikurt Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Ye Castiel... Magnum said: ccc cagrikurt ccc Yea rly.. cCc Liverpool Ülkü Ocakları cCc Böyle topici 10 bin defa gördük baymadı mı? Cin Ali: Bak Ayşe. Walling Cavernse gittim armut düştü Ayşe: gratz!.. Cin Ali: thx thx çok ballıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 yoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 sen mi veriyosun lan baydığının kararını mutluyuz biz REİS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cagrikurt Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Tamam o halde Cin Ali: RFC a gittim harry potter'in pelerini düşürdümm Ayşe: gratz! Cagrikurt: O rly? O.o Cin Ali: Ya rly! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 loopa girdi bebe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 BaaL said: sen mi veriyosun lan baydığının kararını mutluyuz biz REİS asddsaasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 hiç vis'kag ve hiç spinal breaker görmedim. herhalde rahat bir sene farmladık ragnaros ve onyxia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 biz 6 hafta icc 25'de vanquisher mark gormedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 bize de yaklaşık 2 ay protector markı düşmedi hehe paso vanquisher düşüyodu da memnundum bi mage olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 tomkat said: biz 6 hafta icc 25'de vanquisher mark gormedik bizdede ona benzer bisey oldu harbi dusmuyor protectorlar full biz sap gibi tek sacrifacele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Cagrikurt said: Tamam o halde Cin Ali: RFC a gittim harry potter'in pelerini düşürdümm Ayşe: gratz! Cagrikurt: O rly? O.o Cin Ali: Ya rly! Bu başarısız fake kimin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 fake degil abi. tanımıyomusun sen onu. ayıp valla. o a'lar mountu sahibi dedemkorkut2un sözcüsü. A'lar mount türklerin eline geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Vaziyet daha kötü o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cagrikurt Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 tşk olabilirde sizinki daha kötü asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 cümlelerin türkçe açısından tam bir katliam şimdi neden sağa sola gif yapıştırdığını anladım. güzel bir iletişim yolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cagrikurt Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 çünkü normal insan değilim. Neyse bu konudan acayip saptığımız gibi bir daha o rly demeyeceğim x) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 yapma bunu bize :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Cagrikurt said: çünkü normal insan değilim. Neyse bu konudan acayip saptığımız gibi bir daha o rly demeyeceğim x) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 hee tanıdım tanıdım ! cagrikurt wow..k te 11-13 yaş kitleye lore dersleri veren arkadaş(arada komedi kapışmaları izlemek için giriyorum oraya /popcorn mod takılıyorum). ama arkadasına Ashes of A'lar duşmuş saygı duymak lazım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 6 yaşımdan beri wow oynarım hep arkadaşıma eşız of a'lar düşsün istedim ama olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cagrikurt Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Beni delirtenlere saygı duymak lazım önce :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar