_TaYFo_ Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Merhaba; Askerlik tecil hakkı, üniversiteden kayıt silinip yeni üniversiteye girilse bile (açıköğretim hariç ) 29 yaşına kadar devam ediyor mu ? teşekkürler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 eet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 belirli bir siniri var galiba, 7 mi 8 yildan fazla mi ne yapamiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_TaYFo_ Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 2 yıl açık öğretim (bir yılı bu sene ), 1 yıl da normal üniversite tecil etmiş olacak şu zamana kadar.Bu yıl üniversite sınavına tekrar hazırlanıyorum. Açıköğretim derslerine bakamadığım için büyük ihtimalle kalırım ondan.Seneye tekrar üniversiteye gireceğimden itibaren sanırım 4 yılım kalacak toplam 7 yıl hak varsa. Durum bundan ibaret yanlış bilmiyorsam.. Bu arada 88 doğumluyum, mecburen uzadı öğrenim hayatı ama yapacak bir şey yok,okumak lazım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 lisans icin en fazla 7 yil diye biliyorum ben. on lisans 4 yil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thedevourer Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 87 liyim 2005 yılında 2 yıllık üniye girdim 3 yıl 1.sınıfta okudum sonra okulu bıraktım geçen sene açık öğretime girdim ve kaldım bu sene açık öğretimdede 2.senem geçen gün gittim gene tecil ettirdim.bakalım bu senede kalırsak bakıcaz başka yollara ordakilere sordum okulu bırakırsam seneye 2 sene daha tecil hakkım varmış yani 2012 10.aya kadar rahatım şuan (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 askerlik tecil ettirirken verilen fotolarda hafif sakal olsa problem oluyor mu ? deneyen var mi ? ayrica tecil işleminde tam olarak ne yapilmasi gerekiyor ? 1 günde halledebilirim umarim -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diamor Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 gerekli evraklarla gidip askeri büroya başvuruyosun, ondan sonra muayaneye yolluyo, 5 dakikada muayane olup tekrar askeri büroya gelip bitiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thedevourer Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 ben yaklaşık 5 yıldır tecil ettiriyorum ne foto verdim ne muayne oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 tecil işlemi sırasında muayene edilmez kimse. fotoğrafta istemezler. tabi sağlık nedeniyle tecil oluyorsa ozaman askeri hastaneye sevk edileceğin için askere gidiyormuş gibi işlem yapılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 yalniz ben uni.yi bitirdim suan tecil surem doldu. uni. bittikten sonra 2 senelik daha tecil hakkini kullanirken diploma + foto vs istemiyolar mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 valla benden istediler cutebutpsycho. fotografimla nufus cuzdani fotokopimle, ikametgahım ve diplomamla + kopyalarıyla gittim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Ya benim de sorum olacaktı. Haziranda mastera başvurucam, kabul alsam bile kayıtlar ağustos/eylül olacak. Benim 2 senelik lisans sonrası tecilim temmuz sonunda bitiyor. Ne yapmam lazım. Kayıt işlerini halledene kadar kaçacak mıyım yoksa okuldan kağıt götürsem bize kayıt olacaktır dokunmayın çocupğa diye yırtar mıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 kaçacaksın. Ama soyle bir sorun var, askerlik senden okula kayıtlı olduguna dair belge isterken okulda senden askerlik le ilişiği yoktur belgesi isteyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 o kadar kısa sürede (1-2 ay) bişey olmaz wispy. tek sorunun okulun tecil ettir öyle gel demesi olabilir. onun dışında askerlikle ilgili konular baya yavaş işliyor yani. onlar sana nerdesin sen arkadaşım bitmiş tecilin diye dönene kadar çoktan kayıt olursun bile sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 CuteButPsycho said: yalniz ben uni.yi bitirdim suan tecil surem doldu. uni. bittikten sonra 2 senelik daha tecil hakkini kullanirken diploma + foto vs istemiyolar mi ? Yüksek lisans için askerlik durum belgesi istiyorlar. Bunun için de muayene isteniyor. Askeri hastanaye gidip 1-2 gün süren bir işlem yapılıyor. Bundan sonra üniversite kendiliğinden yada size verdiği öğrenci belgesiyle siz askerlik sevk tehiri(ismi yanlış hatırlamıyorsam) işlemlerini yaptırıyorsunuz. Muayeneye gitmeden önce şubeye fotoğraf, lisans diploması fotokopisi(ve orjinali sanırım), öğrenci belgesi, nüfus cüzdanı fotokopisi belgelerini(sanırım hepsi bukadardı) veriyorsunuz. Foto konusunu dert etmeyin, şimdi kendiminkine baktım uzun saçlı ve top sakallıymışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Baktım şimdi Ağustosta bitiyormuş tecilim. Yüksek Lisans Başvuruların kabul olup olmadığı Temmuzda belli oluyor ama önkayıtlar eylülde. Mail atmayı düşünüyorum ASAL'a. Kaçabilirsin ama saklanamazsın demezler inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Ağustosta bitiyorsa zaten senin için bir tehlike yok. Ağustosta teccilin bitip askere gitmek için hemen başvursan bile en erken kasım dönemine alırlar, arada zaten yüksek lisans kaydını yaptıracağından(kabul edilirsen) fazladan bir kaç dilekçeyle işini halledersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Wispy said: Ya benim de sorum olacaktı. Haziranda mastera başvurucam, kabul alsam bile kayıtlar ağustos/eylül olacak. Benim 2 senelik lisans sonrası tecilim temmuz sonunda bitiyor. Ne yapmam lazım. Kayıt işlerini halledene kadar kaçacak mıyım yoksa okuldan kağıt götürsem bize kayıt olacaktır dokunmayın çocupğa diye yırtar mıyım aynısı başıma geldi, 1 sene tecil ettiriyosun sonra kayıt yapıyosun mastıra, mastır sonrası 1 yıl hakkın kalmış oluyor (lisans sonrası 2 yıl hakkın birini 1-2 aya harcadığın için.) kaçsan da farketmez sonradan gidip masterdayım diyince aradaki 1-2 aylık bölümü de tecilli sayıyorlar yine 1 sene hakkın kalmış oluyor. ha tutup "yok yaw o arada ben tecil ettirmedim ki kaçtım" diyebilirsin tabii, yerse :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar