reyou Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 su sekilde olacak, esas oglan kotu adamlarin yada dusmanlarinin eline dusecek ve ordaki patronun kiziyla ask yasicaklar fln. avatar ve son samuray mesela izledim bunlari, bunlarin disinda?
barbu Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 $ koyarken film yüksek butçeli mi olsun demek istedin yoksa filmde zengin bir karakter olsun gibi bir şey mi? onu açıklarsan daha rahat yardımcı olabiliriz.
Farinal Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 yüksek bütçeli film yada zengin karakter istesede yüksek bütçeli film yada zengin karakter yazardı
gecko Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 içinde god bless america ve damn communizm lafları geçen herhangi bir film.
barbu Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 doğru diyorsun. ben de onu anlamadım zaten. o yüzden sordum ne kastettiğini
reyou Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 ing klavye var, klise olsaydi, bana stigmata fln ile gelmeyesiniz diye $ koydum. nese admin geldin bu postlari sildin, konu huzura kavussun.
Farinal Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 klishe yazsaydın sheklin olurdu yhaaaaa
kermit Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 bu kadar komik olmayın cidden. insanlar ben niye komik olamıyorum diye üzülüyolar.
barbu Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 komik olmadım kermit. senin gibi her mesajımdan komiklik akmıyor bunu biliyorum. o yüzden ona çabalamıyorum.
kermit Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 barbu said: komik olmadım kermit. senin gibi her mesajımdan komiklik akmıyor bunu biliyorum. o yüzden ona çabalamıyorum. üstüne alınma dostum sakin. bu arada klişe film tavsiye ediyim dicemde aklıma gelmiyo senin istediğin gibi. ama özcan link vermiş zaten ordan seç beğen al
Farinal Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 birisi kuyrukla alakalı bir şeye mi sahipmişmişmiş bakaallmmmm =)
barbu Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 kermit said: barbu said: komik olmadım kermit. senin gibi her mesajımdan komiklik akmıyor bunu biliyorum. o yüzden ona çabalamıyorum. üstüne alınma dostum sakin. bu arada klişe film tavsiye ediyim dicemde aklıma gelmiyo senin istediğin gibi. ama özcan link vermiş zaten ordan seç beğen al canım sıkıldı ya benim de ondan. bu arada. illa yabancı film degilse butun turk filmleri eski zamanda cekilmis hemen hemen uyuyo buna
Red Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 düşmanın kızına aşık olunca klişe mi oluyor yahu son samurayda adam samuray oluyor yani.düşmanlıktan cıkıyor olay :)
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 king kong. bunda da aşk var. ama hayvanlı.
kermit Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Red said: düşmanın kızına aşık olunca klişe mi oluyor yahu son samurayda adam samuray oluyor yani.düşmanlıktan cıkıyor olay :) benimde kafam o aşk olayında karıştı. gladyatörü izle bence. izlemediysen diicem izlemedim dersende yuh dicem
Öne çıkan mesajlar