Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Walking Dead (2010) - AMC

Innuendo

Öne çıkan mesajlar

Ardeth said:

Liebe said:

baraka

barakadaki herif ne ayaktı lan hiç bi bok anlamadım ben?

deli adamın teki işte abi polisleri çağırcam deyişinden belli sıyırmış kafayı ama survival skill yüksek baya, redzone öyle zekasız bir şekilde kalabildiğine göre

saçmalık da orda zaten nasıl yaşamış ne yemiş içmiş o kafayla nasıl hayatta kalmış niye bu kadar basit bir şeymiş gibi geçti gitti orasını anlamadım.

Sosyal ağlarda paylaş

DA2019 said:

Red said:

andrea ölsün artık ya.böyle karaktersiz itici bir kadın yok sdfs

governor gg galiba.yanlışlıkla dizi bittikten sonra gelecek bölümün görüntülerini izledim de kasabayı ele geçiriyor bizimkiler.governoru kapatıyorlar bi yere ya da adam kaçıyor gibi geldi

Abi şuna gelecek bölümden spo falan deseydin ya. Ben bölümü izledim ama spoiler olmasın diye gelecek bölüm alıntılarını izlemiyodum. Açtım senin spoilerı. GG. :(

İçin rahat olsun o kadar büyük bi spoilerı previewa koymazlar zaten. Ben de izledim ama öyle bir sonuca varmadım mesela. Ha belki de olur ama bunun habercisi o preview değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Ardeth said:

benim asıl korkum daryl bişey yapmaya tereddüt eder de merle yaparsa diye. daryl de aptal değil sonuçta hatta tam tersi ama gördüğü halüsünasyonlardan falan abisini hala sevdiğini anlıyoruz

kesin böyle.

mişon da anlamsızca saklıyor bütün bilgileri herkesden, merle'den bahsetmediği için kesin böyle bişi olur.
Sosyal ağlarda paylaş

of mison liseli ergen gibi ya iyice sinir etmeye basladi beni, merleyi soylemedigi zaman orda yoktan var olup agzina bir tokat atmak istedim. herhalde merle ve glennin karsilastigi yerde olup biteni anlamayacak kadar gerizekali degildir diye dusunuyorum madem mantik yurutmesini cok seviyor
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

Ardeth said:

benim asıl korkum daryl bişey yapmaya tereddüt eder de merle yaparsa diye. daryl de aptal değil sonuçta hatta tam tersi ama gördüğü halüsünasyonlardan falan abisini hala sevdiğini anlıyoruz

kesin böyle.

mişon da anlamsızca saklıyor bütün bilgileri herkesden, merle'den bahsetmediği için kesin böyle bişi olur.

Kesin salak saçma bi şekilde bağlıyacaklar ama du bakalım. Şu vali zombie olsun, Mag de kafasını uçursun gerisi tatava.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...