Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Liebe said: baraka barakadaki herif ne ayaktı lan hiç bi bok anlamadım ben? deli adamın teki işte abi polisleri çağırcam deyişinden belli sıyırmış kafayı ama survival skill yüksek baya, redzone öyle zekasız bir şekilde kalabildiğine göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 game of thrones başlamadan bunu bitirmeyeydiler iyiydi neyse belki comice başlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 daryl favori karakterim ya şu dizideki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Ardeth said: Liebe said: baraka barakadaki herif ne ayaktı lan hiç bi bok anlamadım ben? deli adamın teki işte abi polisleri çağırcam deyişinden belli sıyırmış kafayı ama survival skill yüksek baya, redzone öyle zekasız bir şekilde kalabildiğine göre saçmalık da orda zaten nasıl yaşamış ne yemiş içmiş o kafayla nasıl hayatta kalmış niye bu kadar basit bir şeymiş gibi geçti gitti orasını anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 DA2019 said: Red said: andrea ölsün artık ya.böyle karaktersiz itici bir kadın yok sdfs governor gg galiba.yanlışlıkla dizi bittikten sonra gelecek bölümün görüntülerini izledim de kasabayı ele geçiriyor bizimkiler.governoru kapatıyorlar bi yere ya da adam kaçıyor gibi geldi Abi şuna gelecek bölümden spo falan deseydin ya. Ben bölümü izledim ama spoiler olmasın diye gelecek bölüm alıntılarını izlemiyodum. Açtım senin spoilerı. GG. :( İçin rahat olsun o kadar büyük bi spoilerı previewa koymazlar zaten. Ben de izledim ama öyle bir sonuca varmadım mesela. Ha belki de olur ama bunun habercisi o preview değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 serefsiz vali ciftcinin kizini niye taciz ettin lan serefisiz. o döktügü göz yasinda bogarim seni. yaparim bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Ardeth said: game of thrones başlamadan bunu bitirmeyeydiler iyiydi neyse belki comice başlarım comic resmen akıyor. gogo comic diyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Her türlü vali 1-2 bölüme gidici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Valinin kafaya Rickin balta iner. Çok rahat. Herif chaotic evil ya. Ya da çocuğuyla bunu bi odada bırakıcan bakalım o zaman tarayacak mı saçlarını, şerefsiz. ULAN MAGGIEden NE İSTEDİN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Valinin sonu Aha da Maggie yarıyor kafayı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BAIIHAN Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 şu dizideki kadınlar hiçbir işe yaramadığı gibi bir çift memeyi bile fazla görüyor bize. açında bi işe yarayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Dizinin en iyi sezonu şuana kadar bu sezon. Hatta önceki 2 sezona göre baya baya iyi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 tahtaymış ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 DA2019 said: Valinin sonu Aha da Maggie yarıyor kafayı! of onun zeyna triplerini yirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Ardeth said: benim asıl korkum daryl bişey yapmaya tereddüt eder de merle yaparsa diye. daryl de aptal değil sonuçta hatta tam tersi ama gördüğü halüsünasyonlardan falan abisini hala sevdiğini anlıyoruz kesin böyle. mişon da anlamsızca saklıyor bütün bilgileri herkesden, merle'den bahsetmediği için kesin böyle bişi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 of mison liseli ergen gibi ya iyice sinir etmeye basladi beni, merleyi soylemedigi zaman orda yoktan var olup agzina bir tokat atmak istedim. herhalde merle ve glennin karsilastigi yerde olup biteni anlamayacak kadar gerizekali degildir diye dusunuyorum madem mantik yurutmesini cok seviyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 bu sezonun baş kötüsü bu kadar erken gitmesin. ayar oldum şerefsize ama sonuçta karizmatik baş kötü adam. daha 3-5 bölüm gitmesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Rerore said: tahtaymış ya Hayır Nikki Benz gibi olaydı daha mı iyiydi. şu güzelliği yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Sam said: Ardeth said: benim asıl korkum daryl bişey yapmaya tereddüt eder de merle yaparsa diye. daryl de aptal değil sonuçta hatta tam tersi ama gördüğü halüsünasyonlardan falan abisini hala sevdiğini anlıyoruz kesin böyle. mişon da anlamsızca saklıyor bütün bilgileri herkesden, merle'den bahsetmediği için kesin böyle bişi olur. Kesin salak saçma bi şekilde bağlıyacaklar ama du bakalım. Şu vali zombie olsun, Mag de kafasını uçursun gerisi tatava. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Ardeth said: game of thrones başlamadan bunu bitirmeyeydiler iyiydi neyse belki comice başlarım dizi bitmiyor ya daha. mid-season finale yapıyorlar. Şubatta devam edecek daha. 16 bölüm olacak sanırım bu sezon. 8-8 bölmüşler işte. Breaking Bad gibin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 DA2019 said: Rerore said: tahtaymış ya Hayır Nikki Benz gibi olaydı daha mı iyiydi. şu güzelliği yeter en azından elleriyle kollarıyla kapatamazdı taşardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 ama gız çok güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 yerlisi var. işte http://images4.fanpop.com/image/photos/15100000/Asli-Tandogan-asli-tandogan-15184935-640-480.jpg hatta bence Aslı Tandoğan daha güzel.Bir walking dead topiğine aslı tandoğanı karıştırarak da, kendimi kınadım şuan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 biri genç kız biri milf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar