Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 PastorOfMuppets said: Rick temiz oynuyor ya. Daryl hariç rol yapmasını bilen bi o var zaten. Governor da gayet creepy, işini iyi kotarmış. hörşıl da var lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Sam said: yalnız mişon andrea'ya söylese ya cipleri taramışlar böyle böyle diye, "AAV GADA BEEEED FİİLİN BAT DİZ" tam predator'deki kızılderili billy kafası. ulan gördüğünü söyle işte, ne mistik takılıyorsun. ahah direk ben de buna gicik oluyorum ne bu tripler bu havalar lan. git soyle adam gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 4 bir insan bir zombi filmi izlerken anira anira evin icinde bagira bagira aglarmi arkadas. rick reyiz cok iyi oynadi. lori gibi bir karaktersiz kariya göz yasi dökmeseydi iyiydi. bizim cay isi arada kaynadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 darlyin zenciye yaklaşırken ki gifini yapsın biri ya ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Red said: darlyin zenciye yaklaşırken ki gifini yapsın biri ya ahahahah gif http://25.media.tumblr.com/tumblr_md2r856ePE1r0j1gso6_250.gif http://24.media.tumblr.com/tumblr_md2q1zXPGv1qe36uto2_400.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 ahah kısa yapmışlar ama.daha uzun geliyordu güldüm orda baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Eldeki tek zenci de gitti derken yenisi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Çok iyi bölümdü ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 fazla iyi lan son bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 2. sezon nerdeysee zero aksiyonla geçti..bu sezonda ise olaylar olaylar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 MasterHapLo said: korku gerilim filmlerinde her zaman gozluklu > zenci > sisman olur. tam 2.5 sezon dayandı pes etmedi aslanım benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 sevmiodum onu ben ya yeni gelende shaq samimiyeti var sfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 michonne icin diger zenciyi uygun gormusler aradan kaynadi bu garip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Dizi çok iyi ya.8 puanı haketti yine.Kesin senaristler tecavüze falan uğramış,fanboylar yazıyo artık senaryoyu. En kaşar,insan denmesinin bile yasaklanmasi gereken kişiden kurtulduk.Çok mutlu oldum lan.Nasıl gözyaşı döktünüz abi şakamısınız?!?!?!?!!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Birimi değişti ne oldu, resmen manyak gibi dizi oldu bi kaç bölümde. Bi de Rick ne güzel rol yaptı öyle en sonda, ağladım lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Ben de ağladım ama sevinçten.Rick kusura bakmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 o ağlayanlar sevinçten. Hatta haykıranlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Ben gayet net bagıra bagıra güldüm ya. Ne güzel pırıl pırıl olacak dizi Andrea da öldügünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 andreanin ölmesi için seve seve harcarım maggy yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 andrea ölmez ya yolunu buldu o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Silphatos said: MasterHapLo said: korku gerilim filmlerinde her zaman gozluklu > zenci > sisman olur. tam 2.5 sezon dayandı pes etmedi aslanım benim Oyuncu konuk olarak "Talking Dead"e katılıp teşekkür etti, karakterine HEROIC DEATH uygun gördükleri için. O kadar içtendi ki içim ezildi. o da kendini canlandırdığı karaktere kaptırmış canım yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Feedbackler ve reytingler işe yaramış bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Andreayı kasabanın üremesi için kullancaklarmış. Walking Bitch olarak ek seri çıkartacaklarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Barathrum said: Dizi çok iyi ya.8 puanı haketti yine.Kesin senaristler tecavüze falan uğramış,fanboylar yazıyo artık senaryoyu. En kaşar,insan denmesinin bile yasaklanmasi gereken kişiden kurtulduk.Çok mutlu oldum lan.Nasıl gözyaşı döktünüz abi şakamısınız?!?!?!?!!? abi düşün işte normalde bayram havası estirirdim evde de, rick öyle bi oynadı ki orayı, ölenin kim olduğunu unutturdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandalye Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Çocuklar da ölmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar