barnacle Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 abi yerde yatan ceset gördüğümde ben tedirgin oluyorum bunlar nasıl olmuyo anlamadım zaten. hepsinin kafasına geçiririm nolur nolmaz diye gördüğüm yerde. L2DEAL with zombs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Dizideki saçmalıkları mı eleştirdin? FUCKING HIPSTER. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 http://static.fjcdn.com/pictures/Hipster_9faca1_2012516.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 PastorOfMuppets said: Dizideki saçmalıkları mı eleştirdin? FUCKING HIPSTER. +1 abi bu diziler böyle izlenmez. hani comicsle alakasi yok su söyledi felan desen anlarimda (ki oda yanlis). zevk vermez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 PastorOfMuppets said: Tespit falan yok. Ha hipster diyorsan üzgünüm, tutmadı. Argüman sunamaman =/= tartışmaya girmiyorum. Kendini şurada bulman çok da zor değil. http://morgellonswatch.com/wp-content/uploads/disagreement-hierarchy.jpg farkındaysan walking dead'e laf etmedim, çünkü kaliteden uzaklaştı ilk sezon sonrasında. o yukarıda yazdıklarıma ve daha 1 ton diziye laf ediyorsun, niye popülerler çünkü, başka açıklaması yok. ayrıca evet tartışmaya girmiyorum eşit değildir argüman sunmamak. sunmamayı tercih ediyorum çünkü seninle oturup tartışmaya girmek istemiyorum, tercih meselesi bu. tespitimi de söylüyorum, hipster'ın da ne kadar cuk oturduğunu görüyor forumdaki çoğu kişi merak etme. zaten hipster olduğunu kabul eden 1 tane hipster gördüm şu güne kadar, başka da çıkacağını sanmam. o yüzden kabul etmememen ve şiddetle reddetmen çok normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 said: farkındaysan walking dead'e laf etmedim, çünkü kaliteden uzaklaştı ilk sezon sonrasında. o yukarıda yazdıklarıma ve daha 1 ton diziye laf ediyorsun, niye popülerler çünkü, başka açıklaması yok. True Blood araya iyi oyuncu seçmesine ragmen panderladıgı kesim 16+ gençler olan, gore olmaya calısan korkunc bir dizi. SOOKIE! BILL! SOOKIEAAH! BIIEEALL! Kaç sezon uzattılar bu zorlama ilişkiyi? Götten periler, cadılar ve daha bir ton bok çıkardılar hocam üzgünüm bok gibi dizi. Hangi arc'ı nereden başlatıp nereden bitireceklerine dair hiçbir fikirleri yok. Lüzumsuz cinselliğe girmiyorum, ki en sevdigim dizilerin hepsi HBO'dan ve cinselliği yerinde kullanır HBO. Ve benim sevdigim diziler senin savundugun dizilerden on kat daha bilinmiş ve herhalde 20 kat daha mainstream. Birimiz hipstersa o sensin. Dexter kaç sezondur T3H DARK PASSANGER, SO FUCKING DARK YOU GUYS temasını abuseluyor? Hiçbirşey ilerlemiyor dizide. Hala ilk bölümde başladıgı yerde Dexter, dizide tek degisen şey karakterlerin sevgilileri çocuklar. said: ayrıca evet tartışmaya girmiyorum eşit değildir argüman sunmamak. sunmamayı tercih ediyorum çünkü seninle oturup tartışmaya girmek istemiyorum, tercih meselesi bu Tartışmaya girmek istemeyen adam susar scroll down yapar, senin ki yetersizlik. said: tespitimi de söylüyorum, hipster'ın da ne kadar cuk oturduğunu görüyor forumdaki çoğu kişi merak etme. Bu kişilerin benden ayarı alan diger butthurt plebler olması büyük tesadüf. said: zaten hipster olduğunu kabul eden 1 tane hipster gördüm şu güne kadar, başka da çıkacağını sanmam. o yüzden kabul etmememen ve şiddetle reddetmen çok normal Hipsterlık senin begendigin şeyleri begenmemekle alakalı değil, bir moda kaygısı üstüne eklenmiş pretentious tavır. Neden bahsettiğini bile bilmiyorsun. Çekilebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Bir medya ürününü eleştirirken iki şeye bakıyorum. -Teknik -İçerik Bu ikisi belli bir seviyenin üstünde olmazsa dizi kurtarmaz çocuklar. Genelde içerik tekniğin ötesindedir, bu yüzden 3 tane special effect görünce sizin gibi elim ayagıma dolanmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 dexter iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 true blood shit tier direk. dexter ve soa ile aynı seviyede tutulması hata başta. onun dışında dexter kötü değil de ilk 4 sezonun kalitesi yok malesef, doğruya doğru. soa iyi ama onda xunn haksız asdfsa he bi de http://i.imgur.com/zYrSt.jpg asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Sons of Anarchy'yi zevkle izliyorum abi, ama kötü. http://i.imgur.com/tr9ll.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 HOLY SHIT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 O zaman çıtası yüksek olanları, bir adet Avrupa Sineması hediye ederek bi zahmet konunun dışına alalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 infected olmuş buradaki kullanıcılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Murray said: O zaman çıtası yüksek olanları, bir adet Avrupa Sineması hediye ederek bi zahmet konunun dışına alalım. Yoo. http://i.imgur.com/2eH4A.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 benim citam 17". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Murray said: O zaman çıtası yüksek olanları, bir adet Avrupa Sineması hediye ederek bi zahmet konunun dışına alalım. sana mı soracak insanlar nereye ne yazacaklarını? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Abi dizi kötüydü geçen sezon hatta çok çok kötüydü de zombi eksikliğinden yarım gözle izliyorduk. Bu sezon da karakterler çok salaklık yapıyor. Senaristler insanları saftirik filan sanıyor herhal. N'apalım yine de yarım gözle izlemeye devam işte. Yoksa iyi bi seri değil kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Sen, sen, sen, hepiniz hipstersınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BAIIHAN Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 şu lori karısını zombiler yiyip paramparça etsin.. yeter artık. ruh hastası gerizekalı karı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Dizinin kötü olduğunu herkes kabul ediyor ama sırf zaman geçirmek için izliyoruz bu konuda da herkes aynı fikirde eee neyin tartışmasını yapıyorsunuz ona göre bizde girelim araya. Xunn hep senin yüzünden bunlar.. Birde Dexter'e kötü demiş!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 yoo ben izlemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 dizi çok kötü.zombilere saygımdan izliyorum.zaten zombi tarafını tutuyorum.umarım hepsi can çekişerek ölür sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Ben 2. sezon 7. bölümde bırakmıştım izlemeyi. Hazır 3. sezonda başlamışken ve ben çok sıkılıyorken devam edeyim dedim kaldığım yerden. 2x7'den sonra yine biraz heyecanlanıyor dizi, “ bir dizi ” beklenmedik olaylar falan ... İzletiyor yani, çokta kötü değil, 3. sezona da geçerim heralde bu gece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 dizi kotu and you should feel kotu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 ben ilk bölümü sevdim, diziyi zombi aksiyonu için izliyorum. daha başka bir şey beklemek için yanlış bir dizi. yalnız 1. bölümden aksiyon sahnelerini yetersiz/saçma bulanlara katılamıcam... arkadaşlar zombi ortamında yetişmiş olabilirler, onlar için rutin şeyler ama bence koşarken zombiye basmamak, 10 zombinin arasından kurtulmak heyecan verici şeyler yavaş yürüseler de... lol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar