Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Walking Dead (2010) - AMC

Innuendo

Öne çıkan mesajlar

PastorOfMuppets said:

Tespit falan yok. Ha hipster diyorsan üzgünüm, tutmadı.

Argüman sunamaman =/= tartışmaya girmiyorum.

Kendini şurada bulman çok da zor değil.

http://morgellonswatch.com/wp-content/uploads/disagreement-hierarchy.jpg

farkındaysan walking dead'e laf etmedim, çünkü kaliteden uzaklaştı ilk sezon sonrasında. o yukarıda yazdıklarıma ve daha 1 ton diziye laf ediyorsun, niye popülerler çünkü, başka açıklaması yok.

ayrıca evet tartışmaya girmiyorum eşit değildir argüman sunmamak. sunmamayı tercih ediyorum çünkü seninle oturup tartışmaya girmek istemiyorum, tercih meselesi bu. tespitimi de söylüyorum, hipster'ın da ne kadar cuk oturduğunu görüyor forumdaki çoğu kişi merak etme. zaten hipster olduğunu kabul eden 1 tane hipster gördüm şu güne kadar, başka da çıkacağını sanmam. o yüzden kabul etmememen ve şiddetle reddetmen çok normal
Sosyal ağlarda paylaş

said:
farkındaysan walking dead'e laf etmedim, çünkü kaliteden uzaklaştı ilk sezon sonrasında. o yukarıda yazdıklarıma ve daha 1 ton diziye laf ediyorsun, niye popülerler çünkü, başka açıklaması yok.

True Blood araya iyi oyuncu seçmesine ragmen panderladıgı kesim 16+ gençler olan, gore olmaya calısan korkunc bir dizi.

SOOKIE! BILL! SOOKIEAAH! BIIEEALL! Kaç sezon uzattılar bu zorlama ilişkiyi? Götten periler, cadılar ve daha bir ton bok çıkardılar hocam üzgünüm bok gibi dizi. Hangi arc'ı nereden başlatıp nereden bitireceklerine dair hiçbir fikirleri yok. Lüzumsuz cinselliğe girmiyorum, ki en sevdigim dizilerin hepsi HBO'dan ve cinselliği yerinde kullanır HBO. Ve benim sevdigim diziler senin savundugun dizilerden on kat daha bilinmiş ve herhalde 20 kat daha mainstream. Birimiz hipstersa o sensin.

Dexter kaç sezondur T3H DARK PASSANGER, SO FUCKING DARK YOU GUYS temasını abuseluyor? Hiçbirşey ilerlemiyor dizide. Hala ilk bölümde başladıgı yerde Dexter, dizide tek degisen şey karakterlerin sevgilileri çocuklar.

said:
ayrıca evet tartışmaya girmiyorum eşit değildir argüman sunmamak. sunmamayı tercih ediyorum çünkü seninle oturup tartışmaya girmek istemiyorum, tercih meselesi bu

Tartışmaya girmek istemeyen adam susar scroll down yapar, senin ki yetersizlik.

said:
tespitimi de söylüyorum, hipster'ın da ne kadar cuk oturduğunu görüyor forumdaki çoğu kişi merak etme.

Bu kişilerin benden ayarı alan diger butthurt plebler olması büyük tesadüf.

said:
zaten hipster olduğunu kabul eden 1 tane hipster gördüm şu güne kadar, başka da çıkacağını sanmam. o yüzden kabul etmememen ve şiddetle reddetmen çok normal

Hipsterlık senin begendigin şeyleri begenmemekle alakalı değil, bir moda kaygısı üstüne eklenmiş pretentious tavır.

Neden bahsettiğini bile bilmiyorsun. Çekilebilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

Dizinin kötü olduğunu herkes kabul ediyor ama sırf zaman geçirmek için izliyoruz bu konuda da herkes aynı fikirde eee neyin tartışmasını yapıyorsunuz ona göre bizde girelim araya.

Xunn hep senin yüzünden bunlar..

Birde Dexter'e kötü demiş!!
Sosyal ağlarda paylaş

Ben 2. sezon 7. bölümde bırakmıştım izlemeyi. Hazır 3. sezonda başlamışken ve ben çok sıkılıyorken devam edeyim dedim kaldığım yerden. 2x7'den sonra yine biraz heyecanlanıyor dizi, “ bir dizi ” beklenmedik olaylar falan ... İzletiyor yani, çokta kötü değil, 3. sezona da geçerim heralde bu gece.
Sosyal ağlarda paylaş

ben ilk bölümü sevdim, diziyi zombi aksiyonu için izliyorum. daha başka bir şey beklemek için yanlış bir dizi.
yalnız 1. bölümden aksiyon sahnelerini yetersiz/saçma bulanlara katılamıcam... arkadaşlar zombi ortamında yetişmiş olabilirler, onlar için rutin şeyler ama bence koşarken zombiye basmamak, 10 zombinin arasından kurtulmak heyecan verici şeyler yavaş yürüseler de... lol :D
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...