Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Walking Dead (2010) - AMC

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
PastorOfMuppets said:

Cogunluk mutsuz yalnız, sanki bir ben mişim gibi koca seyirciler arasında gayet dandik bulan.

Açın azıcık review falan okuyun board falan gezin, madem kendi görüşünüz oluşmuyor, bilenlerden ögrenin.

Plebs.

tamam işte çoğunluğun mutsuz olmasının sebebi kaç bölümdür bir zombi dahi görememesiydi. Kaç bölümdür dizinin bir çiftlik içerisinde geçmesiydi.

okuduğunu söylediğin reviewleri tekrar okumanı öneririm ;) review de neyse kritik işte, ingilizceli falan karizma oluyor demek..
Mesaj tarihi:
Sizin gibi bu foruma böyle daha 100 postu göremeden gelip benden out-logic yiyip direkt kullandıgım dile deflect atan düdükleri sayıyla mı veriyorlar lan?

Kötü işte.

Forced Drama.jpg
Hiçbirşeyolmuyor.png
LoriArcAmanTanrımHiçBitmeyecek.gif
Daha_Fazla_Zorlama_Romance.tiff

Ve dünyanın en kötü oyunculugu.

Niye izliyoruz, Daryl var, arada güneyli aksanıyla bi delikanlılık yapıyor. Ve tamamen guilty pleasure yani, kabul ederek izliyoruz. Kimse izlemeyin demiyor, ama biri boktan dediginde öyle argümansız gaganızı da açmayın plebler.
Mesaj tarihi:
PastorOfMuppets said:

Cogunluk mutsuz yalnız, sanki bir ben mişim gibi koca seyirciler arasında gayet dandik bulan.

Açın azıcık review falan okuyun board falan gezin, madem kendi görüşünüz oluşmuyor, bilenlerden ögrenin.

Plebs.

ya ben dizi generation kill ile aynı seviyede demedim zaten. geçen sezonun aşırı derecede boktan olduğunada katılıyorum hatta ama işte bu bölüm gibi bol bol aksiyon olsun zombi olsun en azından baymıo zaman geçio izlerken yani. Zati telltale'in oyun bariz iyi şu diziden her açıdan.
Mesaj tarihi:
Her şey bir yana
http://www.imdb.com/title/tt0816711/combined
bu çıkana kadar bizi zombi modunda tutsun yeter. Tüm zamanların en muhteşem zombi öyküsü geliyorrrr....
Mesaj tarihi:
ikinci sezon kötüydü hakkaten.

ilk sezon o kadar iyiydi ki ama. bu son bölümde dizinin ilk bölümündeki hava vardı. ben baya beğendim ya.

çok konuşmadılar bıkbık. drama yoktu. düz survival olsa sırf yeter kime ne oluyor onu görsek

bir 'zombi' temalı dizi için muhteşem zaten.
xunn'un herşeye kötü demesiyle alakalı o hiç tartışılmamalı.
geçen gün sons of anarchy'e çok kötü dizi abi aslında ama izliyoruz dediğinden beri ben dizi konusunda xunn'un hiçbir fikrini ciddiye almayacağımı anladım. bu iki oldu.

insanların ne beklentisi var bilmiyorum ama 40 dakikalık bir 'zombi' DİZİSİ. ve denenen ilk dizi bu türde adam akıllı
ilerde belki birileri alır daya koyulaştırır tabiki tercih o yönde ama şu haliyle yeterinden iyi

dizinin vasatüstü olması bile muhteşem birşey aslında
Mesaj tarihi:
Silphatos said:

veledin eline silah vermişler

hayvan herifler maymun ettiler zaten cocugu iki sezondur.
shanein kafaya sikan cocugu mahallenin tukurup kacan veletleri gibi gosterdiler.

http://i.imgur.com/Vnr9E.jpg

Mesaj tarihi:
tam l4d2 parish gibiydi bölüm heh. gauntlet olsun riot gear olsun. yalnız hakkaten o kadar zırh bulup ısrarla giymeyeni ısırılmak paklar.
Mesaj tarihi:
Eğer o gear'ı temizleyip giymeselerdi kesinlikle bırakacaktım oracıkta diziyi artık.

Aç kalmaları da gayet iyiydi.

Makyajları her zaman iy ibu arada dizinin, baya iyi.

Her şekliyle 2. sezondan iyi, hala kötü bir dizi. Adam gibi koşamayan zombilere röh röh yakalanmalarını, onlarca ölü zombi gördügün halde yerde ne oldugunu bilmedigin cesedin bacaklarının arasına basmayı anlamıyorum abi.

Bu diziyi kurtarmak baya kolay, virüs mutasyona ugrasın koşsun bunlar. Anında inanılmaz dizi olmazsa xunn değilim.

Vingthor'un çok dengesiz bir dizi zevki var.

Sons of Anarchy de korkunc sakız, asspull plot gelişimde Dexter'dan sonra gördüğüm en kötü dizi. Ha niye izliyoruz, kötü mötü zaman öldürüyor el kol yorgunken.

Arada çok sert atar oluyor, tamamen erkek olmama oynuyor dizi.
Mesaj tarihi:
senin gibi hayatı meme-internet-forum vs olan biri ile tartışmaya girmiyorum sadece, böle kısa tespitlerde bulunuyorum, yeterli bence. mainstream tü kaka ötesi senin için genellikle, bu kadar basit.

true blood, dexter, (izlemiom ama) Sons of Anarchy gibi dizilere laf etmek başka bir kafa gerektiriyor, hipster kafası, bu kadar basit.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...