liberal Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Sam said: yalnız o depresyonda debelenen kız bunlar yoldayken kendini kesse, sonra milleti yemeye başlasa efsane olurdu lol. azfghdbn ilginç olurdu ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Seele said: ama ölünce aktiv oluyor gibin. evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 ne virüsmüş arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 SHANE REİS HAYIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 neresi reis lan onun, bildiğin 06gecekondudan fırlamış gelmiş çinçin bebesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Fena bitti bölüm ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Shane reisi kıskanmayalım.Şu grubu her şartta ayakta tutabilecek tek adam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 lostun nasıl önünü alamadıysak bunun da alamıyoruz. sırf döner mi acaba diye izliyorum. bu kadar kötü bi sezon nasıl yapıyosunuz baba ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 dert etmeyin shane gidicek governer gelicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 yalnız şimdi yeni bir soru geliyor: kasabada ölenler neden dirilmedi gene? DININININ!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Kanuni said: cizgi romanda da ayni, eric guzel aciklamis olayi. havada var zaten virus. lori zombiden beter masallah. Oha bilmiyodum ben çizgi romanı okumadım direk kafadan sallamıştım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 hepsi ölsün ne dangalak grup lan bunlar ya ayrı ayrı kılım lan karakterlere rickin tipine loriye prison breakten beri kılım asdas carl da yani bi çocuk bu kadar denyo gelişebilir glenn de maggie'ye bi triplerde oturup felsefe danyal. bildiin kız skor peşinde glenn yanaşmıyo... tdog da kalıbından utansın shane de mental institute terk zaten sıvadılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 zombi ısırınca dönüşmüyorsun ki. yani ısırılınca ölüyorsun bir zaman sonra, tipler seni diri diri yiyor. Bırak da öl yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Beyler bir arkadaşta yazmıştı ama, ben bu konuyla iyi bilgisi olanların yazılarını okudum, benim düşüncemle aynı. Topicteki arkadaşın dediği gibi zombi ısırınca zombie olmuyorsun,zombielerin ağzındaki bakteriden dolayı ateşleniyorsun, zehirleniyorsun ve ölüyorsun. veya sizin bahsettiğiniz yaraya kan geldi ağıza yüze sıçradı niye zombie olmadı diye, bu passive şeyler zombie yapmıyor, o dünyada zaten herkes infected herkes zombie bir bakıma , kim ölürse ölsün kalpten bile gitse zombie oluyor, virus havada zaten. Yanlız benim merak ettiğim bir konu gene bazı arkadaşlardan o zaman izleme bilader yorumu gelcek ama, bu diease control centerdaki elemanlar hep zombieler üzerinde çözüm arıyor, bu virüs nasıl geçer diye. Biride arkadaşlar u hayvanlar niye zombie olmuyor bunların dna'sında bir çözüm olmasın dememişmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Cizgi romanda dedigin var bi adada esek adamlar var esek dna si ile.insan dnasi karisimiyla kurtulanlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 sdfs onu koymazlar ya. eşek adam ne abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 koysalar fena olmaz hani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 spoiler shane nasıl zombi oldu hala aklım almıyor. ölenler zombi oluyorsa barda kafasına sıktıkları adam gibi bi milyon adam var ölen onlar neden olmadı. shane ısırıldıysa biz neden görmedik. açıklayamıyorum. ayrıca shane karakteri ölmese iyiydi, o adam diziye izlenirlik katıyordu. bu arada bölümü izlemeyen biri olsam ağır küfrederdim. spoiler kullanın lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 beyninden vurursan zombieler ölüyor/ölenler zombie olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 bu arada yanlis hatirlamiyorsam virus ile ilgili kesin bir seyde yoktu yani olunce zombi oluyorsun ama virusten mi yoksa uzaylilar mi veya allah belalarini mi veriyor insanoglunun bilinmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 when everything else fails.. http://www.youtube.com/watch?v=oykvs8ePij8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Ne oldu bitti mi şimdi bu sezon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 kasabada barda ölenlerin 2'sinin alnına sıktılar, diğerini de zombiler parçaladı o yüzden zombi olmadılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/3335100_460s_v1.jpg LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 zaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar