Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Walking Dead (2010) - AMC

Innuendo

Öne çıkan mesajlar

hepsi ölsün ne dangalak grup lan bunlar ya
ayrı ayrı kılım lan karakterlere
rickin tipine
loriye prison breakten beri kılım asdas
carl da yani bi çocuk bu kadar denyo gelişebilir
glenn de maggie'ye bi triplerde oturup felsefe danyal. bildiin kız skor peşinde glenn yanaşmıyo...
tdog da kalıbından utansın
shane de mental institute terk zaten
sıvadılar
Sosyal ağlarda paylaş

Beyler bir arkadaşta yazmıştı ama, ben bu konuyla iyi bilgisi olanların yazılarını okudum, benim düşüncemle aynı. Topicteki arkadaşın dediği gibi zombi ısırınca zombie olmuyorsun,zombielerin ağzındaki bakteriden dolayı ateşleniyorsun, zehirleniyorsun ve ölüyorsun. veya sizin bahsettiğiniz yaraya kan geldi ağıza yüze sıçradı niye zombie olmadı diye, bu passive şeyler zombie yapmıyor, o dünyada zaten herkes infected herkes zombie bir bakıma , kim ölürse ölsün kalpten bile gitse zombie oluyor, virus havada zaten. Yanlız benim merak ettiğim bir konu gene bazı arkadaşlardan o zaman izleme bilader yorumu gelcek ama, bu diease control centerdaki elemanlar hep zombieler üzerinde çözüm arıyor, bu virüs nasıl geçer diye. Biride arkadaşlar u hayvanlar niye zombie olmuyor bunların dna'sında bir çözüm olmasın dememişmi ?
Sosyal ağlarda paylaş

spoiler

shane nasıl zombi oldu hala aklım almıyor.

ölenler zombi oluyorsa barda kafasına sıktıkları adam gibi bi milyon adam var ölen onlar neden olmadı.
shane ısırıldıysa biz neden görmedik.
açıklayamıyorum.

ayrıca shane karakteri ölmese iyiydi, o adam diziye izlenirlik katıyordu.

bu arada bölümü izlemeyen biri olsam ağır küfrederdim. spoiler kullanın lütfen.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...