Vendy Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 "White Wolf" said: Beyler ben bu walking dead evrenine pek aşikar değilim, evren diyorum çünkü bana öyle geliyor yoksa normal dünya yasaları bu dünyada geçmiyormu ??? Mesala bunlar sürekli zombilerle yaşıcaz tatavasındalar arkadaşım bu zombi vücudu kaslar etler erimiyormu bu virus bunudamı engelliyor, engellmiyorsa taş çatlasa 2 yıl (taş catlasa diyorum 6 ay bile yeter) dünyada zombi kalmaması gerek bu bir . 2'incisi bu zombie'ler niye bu kadar bufflı birinin üzerine çullandımı anında bitiyor, bunların kaslarının erimiş olması gerek yani 3 4 ay gibi bir süreden sonra üzerine ağırlıklarıyla binmedikleri müddetçe bunların içinde demigod gibi olman lazım ittinmi uçurmak yumruk attın mı yıkmak lazım, zaten çürümüş olarak bunun etleri yumuşak değilmidir, blunt bir darbe ile bile parçalanması lazım. Fantastik film dizi falan izleme sen ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Seele ve vendy arkadaşlar sizin probleminiz ne ? Ben walking dead çizgi romanları olduğunun farkındayım. Filminde ondan uyarlama olduğunu biliyorum, bu gözüme çarpanlar bana çok garip geldi. En son hatırladığımda bu karakterlerde bi zıplayışta ağaca cıkamıyorlardı, yani herşey sıradan bizim yaşadığımız dünya gibi, o zaman bana bu farklı gelen olayların açıklaması nedir diye sordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 ya zombiler zaten bilimsel olarak genelde büyük ölçüde saçmalıktır, çürüyüp dağılmadan durması mümkün değil vücutların öyle aylar boyunca. 28 weeks later'da daha gerçekçiydi o bakımdan. öte yandan besin, su filan girmeyen bir vücudun o denli güçlü olmaya devam edebilmesi de imkansız, bunun kalorisi filan nereden giriyor arkadaş diye sorarlar. uzun lafın kısası, suspension of disbelief kökleyeceksin zombi seyrederken. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Sam ne yalan söyliyim benim aklımdada bu soruları sorarken 28 weeks later vardı :=) İşte ben ne yalan söyliyim bu walking dead için ne comicleri nede yabancı forumları araştırmadım sadece merak ettim bunun bir cevabı varmı diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 ikinizde dizi seyretmeyin kas mis kalori mis yok suymus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 valla işin içine büyü katar kurtarırırlar zor bir şey değil. büyülü bu virüs büyülü :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Adamın düzgünce soru sormasına "sen fantazi izleme" diye yeto cevaplar vermeyin. Kendine saygısı olan her fantazi/bilim kurgu izleyicisi/okuyucusu zaten ilgilendiği evrenin kendi içindeki kurallar ile bir mantık oluşturmasını bekler ve beklemeye de hakkı vardır. Mesela virüs zombilere çılgın bufflar da veriyordur bunun dizide açıklaması vardır vs. o zaman bir şey demeyiz. Siz yani havada uçan süzülen zombi de görseniz bu niye uçuyor lan desek "yaee izlemeyin o zaman" mı diceksiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Robert_Poche said: "White Wolf" said: Beyler ben bu walking dead evrenine pek aşikar değilim, evren diyorum çünkü bana öyle geliyor yoksa normal dünya yasaları bu dünyada geçmiyormu ??? Mesala bunlar sürekli zombilerle yaşıcaz tatavasındalar arkadaşım bu zombi vücudu kaslar etler erimiyormu bu virus bunudamı engelliyor, engellmiyorsa taş çatlasa 2 yıl (taş catlasa diyorum 6 ay bile yeter) dünyada zombi kalmaması gerek bu bir . 2'incisi bu zombie'ler niye bu kadar bufflı birinin üzerine çullandımı anında bitiyor, bunların kaslarının erimiş olması gerek yani 3 4 ay gibi bir süreden sonra üzerine ağırlıklarıyla binmedikleri müddetçe bunların içinde demigod gibi olman lazım ittinmi uçurmak yumruk attın mı yıkmak lazım, zaten çürümüş olarak bunun etleri yumuşak değilmidir, blunt bir darbe ile bile parçalanması lazım. tahminim bu bahsettigin konuya degineceklerdir, hatta dizi bu sekilde bile bitebilir, evet artık kendi kendilerine dejenere olup ölüyorlar kalanlar bastan dünyayı kuruyor vs. Ayni diziyi mi izliyoruz? The Walking Dead ciftlikte biter anca. Daha 3 sezonluk konu cikar o ciftlikten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 idealist yaklaşıyordum olaya halbuki8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 İlk sezonu seyrettim şimdi güzel diziymiş. Ne dedi jenner rick'e ? Ne dedi ki ? Bruce Willis ölüymüş di mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Dale kadar saçma bir karakter yok dizide.Neyin insanlığı neyin adaletindesin abi?Dünya mahvolmuş heryer zombie dolu.İnsanlar birbirini öldürüyo tecavüz ediyo.Sen kalkmış adaletten bahsediyosun.Ya bi defol derler adama. ÇOOOOK güzel oldu...Haykırarak rahatladım >:D< En iyi karakter Shane reis.Yaşamak için öldür insan zombie fark etmez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 e şeyn'in farkı kalmadı ki o vuruştukları adamlardan. al birini vur ötekine, ne anladım o zaman başrolden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Barathrum O bahsettiğin davranışın sınırı yok, 1 kere geçtinmi biraz daha biraz daha yozlaşırsın, bir bakmışsın aynısı 1 gün senin başına gelmiş. Aslında birçok kişiye diyiceğim delice gelebilir ama bana göre zombiler orda insanlığın hatta insan ahlakının son koruyucuları. Zombie 'lerin bir sistemi yok o yüzden geride kalan insanları dengede ve defans halinde tutuyolar. Asıl canavarlar o zombie'ler çürüyüp yok olduktan sonra çıkıcak olan insanlar olucak. İşte o zaman gerçekten erdemli insan sayısı 100'de 5'i bile oluşturmucak. İşte o zaman Barathrum senin o arzuladığın hayatta kalma acımasızlık, güçlü ayakta kalır mantığı seni ne kadar mutlu eder merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Sam farkı nasıl kalıcaktı?Sal adamı toplasın sürüsünü gelsin sana sıksın bide bütün kızlara tecavüz etsin..Merhamet bir insanın en büyük zaafıdır bu gibi durumlarda.En doğrusunu yapıyodu Shane,Rick yine kanamalı triplerine girdi mahvetti mevzuyu.O çocuğu öldürceklerdi direk.Hiç kimse elemanın bir gece hepsini öldürebilmesi riskini ya da kaçıp sürüyü getirme riskini göze alamaz. İnsanoğlu yaşamak için herşeyi yapar.Burda insanlık dersi verenler böyle bi durum olsa en yakın arkadaşını zombielerin önüne atar kendisi kaçar.En fazla 3 gün üzülür sonunda ''şükürler olsun yaşıyorum'' der.Shane dombilinin bacağına sıkıp kaçmasa.Hem 2 si ölmüştü hem de çocuk ölmüştü.Şimdi de bunun gibi bir durum söz konusu.Bir velet yaşasın diye herkez ölecek eninde sonunda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Mainstream olmuş dizi, forumtr hastasıymış. Bırakayım nadasa az öyle izleyim bare. Değerlenir belki bu topraklar falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 White Wolf,senin karın çocuğun,kızların tehlikede olsun.O sınır mınır kalmaz işte geçin abi bu işleri.Rick in gözlerinin önünde karısı,o doktorun gözlerinin önünde kızları tecavüze uğrarken DURUN İNSANLIĞIN BİR SINIRI VAR NOLUR YAPMAYIN diyemezsin işte. Böyle yok olmuş bir dünyada sınırlar olmaz,çizgiler olmaz.Ya yaşarsın ya ölürsün.Hiçbir riski göze alamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Ne yazdım bi zombie dizisi için be.Canım sıkılıyodu iyi oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Barathrum Çocuk konusu nerden geldi şimdi? Ne yalan söyliyim benim düşüncemde doğru kesinlikle sayılmaz, ve insanı tipine göre yargılamayı doğru bulmuyorum ama cocuğun tipinde bir çakallık sezdim, ve bende onu etkisiz hale getirmelerinin doğru olucağını düşündüm.Dizide daha sonra napıyor bilmiyorum. Ama sen shane iyidir doğrudur, dersen işler değişir. Ortada büyük bir ortak düşman varken cinsellik dışında (oda kuvvetli bir duygu olduğu için ortaya çıkıyor ) diğer duyguları oluşturmaya çok bir vakit yok. Ama o tehdit (yani zombiler ) ortadan kalktığında zihin rahatladığında o insan sınırlarını aşmış kişilerin zombilerden daha büyük canavar olduğunu görüceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 ya daryl ve onun abisi nasıl tiplerdi cidden unuttunuz siz, o kızlara tecavüz eden tiplerin ağababası ikisi de. redneck kralları. onların kafasına sıkıp bırakmaları lazımdı o hesaba göre. şeyn desen iki dk huzur buldukları yerde en yakın dostunun karısına atlayan hastalıklı bir adam. onu da otobüste yenmeye bırakması lazımdı o hesapla rick'in. alkışladığınız adamlarla "kafalarına sıkalım" dediğiniz adamlar birbirinin tıpkısının aynısı yani, bunu cidden farkedemiyor musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Bana'da dale title gelicek yakında amma ahlak savundum burda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Sam said: e şeyn'in farkı kalmadı ki o vuruştukları adamlardan. al birini vur ötekine, ne anladım o zaman başrolden? niye başrol olduklarını anlıyorsun şimdi... olmayacak hayaller peşinde insanları başarıdan başarıya sürükledikleri için onlara kahraman deniyor ve filmlerde başrol oluyorlar. gerçek hayatta kendilerine yer bulamayacak tipler. zombi istilası durumunda seni ben almam takıma sam, kusura bakma. takım diyorum bak grup değil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 belli olmaz, benim grup süvarilerle çıkagelip sizi kurtarabiliri shaun otd hesabı. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Sam Darly nin alakası yok o dediğin tiplerle.Abisi öyledi de Darly konusunda çok yanılıyosun.. 2.si Ben Shane in ahlakına karakterine süper demiyorum.Shane in bu zombieler ve diğer yabancı insanlar hakkındaki kararları güzel.Rick ten daha iyi kararlar alıyor grup için ve bu bir gerçek.. White dostum günümüzde de güçlü olan kazanıyo zaten bi farkı yok yani zombie olmuş olmamış.İnsan oğlu doğanın en vahşi varlığıdır :) o zombieler yok olana kadar güçsüzlerin hepsi ölecek zaten. Ben avukatım bu arada.Son bölümdeki avukat geyiğide beni benden aldı.Bana öyle bişi dicek olsa bak bu doğanın kanunu okulda öğretmiyolar diyip sıkardım çocuğa. hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 daryl hakkında böyle diyebilmemizin nedeni adamı iyice tanımamız. ilk sezonda bana sorsan ben ilk fırsatta gruptan fırlatır atardım. ne idüğü belirsiz, sağı solu belli değildi. dale'in dediği de buydu, çocuğu tanımak için ona bir şans verilmesini istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar