Silphatos Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 1) AMC fires Frank Darabont 2) Jeffrey DeMunn (Dale) wants off the show cause his close friend was fired 3) Then he changes his mind, wants to stay 4) Writers kill him anyway lulz. da group is broken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 öldü iyi oldu. old fart tam adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 abi baymaya başladım diziden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 abi son bölüm şimdi bitti yemin ederim gerizekalı bunlar ya. abi dalenin o cocuk için ikna etmeye calısmasını 20 dakka izledik ayıptır.ulan 30 kişilik grup diyor ağır silah diyor.ergen kızlara tecavuz eden bir tayfa.neyin savunmasını yaptı 20 dakka yemin ederim mal bunlar sdfs rage im bitmedi resmen hakkaten sinirlendim bölümü izlerken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 bunun kitabı türkiye'de var mı ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 çr diyosan http://www.rob389.com/default.asp?PAG00_CODE=ASETR&MMG00_CODE=&SER00_CODE=HZL01&SER01_CODE=11H,12H,13H,16H&SEARCH=GO&SPARAM16=YAZAR_ORDER,MMM00_TITLE&SPARAM17=ASC&SPARAM20=walking%25dead&SPARAM7=%25 kitap yok zaten herhalde bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Hala izliyor musunuz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 sonunda aksiyon çıkacak diye bekledim nitekim karma durumunu ortaya koymuşlar yazık oldu dale Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Red said: abi son bölüm şimdi bitti yemin ederim gerizekalı bunlar ya. abi dalenin o cocuk için ikna etmeye calısmasını 20 dakka izledik ayıptır.ulan 30 kişilik grup diyor ağır silah diyor.ergen kızlara tecavuz eden bir tayfa.neyin savunmasını yaptı 20 dakka yemin ederim mal bunlar sdfs rage im bitmedi resmen hakkaten sinirlendim bölümü izlerken sağol muhtar direk 20 dakka ileri sarıcam sahne başlarsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hannibal44 Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Siz hala aksiyon mu bekliyorsunuz bu diziden ? Demek ki dizinin ana mantığını anlamamışsınız. Bu dizinin anafikri devletin olmadığı bir düzende insanlar nasıl hareket eder üzerine kurulu. Dolayısıyla devletin ve bir yargı organının olmadığı bir düzende, ölüm kararını neye göre alırsını bize gösteriyor. Zombi bekleyenler bence boşuna beklemeyin bu dizinin mantığı zombi üzerine kurulu değil öle olsaydı Resident Evil gibi olurdu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 möö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Hannibal44 said: Siz hala aksiyon mu bekliyorsunuz bu diziden ? Demek ki dizinin ana mantığını anlamamışsınız. Bu dizinin anafikri devletin olmadığı bir düzende insanlar nasıl hareket eder üzerine kurulu. Dolayısıyla devletin ve bir yargı organının olmadığı bir düzende, ölüm kararını neye göre alırsını bize gösteriyor. Zombi bekleyenler bence boşuna beklemeyin bu dizinin mantığı zombi üzerine kurulu değil öle olsaydı Resident Evil gibi olurdu zaten. şu son bölüm için bunu diyebiliriz de 2. sezonun tamamı başarısız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 dale i öldüren o gerizeklaı writer in a..zıçım ben.. ulan insan biraz sadık kalır çizgiromana tamam bare seneryoya kalmadınız. En azından ana karakterleri öldürmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 spo Ancalagan said: dale i öldüren o gerizeklaı writer in a..zıçım ben.. ulan insan biraz sadık kalır çizgiromana tamam bare seneryoya kalmadınız. En azından ana karakterleri öldürmeyin dayı spo lazım ayrıca iyi oldu keske kadın da ölse daha bi izlenir hale gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 @Robert_Poche Kadın değil kadınlar olacak. Hatta cocuklarda olabilir hiç problem yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emanet Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 dizi kötü aksiyon yok falan diyorsunuz da, shane ve rick'in karakter gelişimleri çok iyi değil mi? özellikle shane, adam efsane oynuyor üstüne bi de. çok iyi abi tam psikopat adam, sal bütün kirli işleri halletsin moral faggotry olmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 adam piskopat değil aslında. sıkıntı orada zaten.. adam survival kafasını yaşıyor. s02e11 bu bölümde idam edecekleri elemanın geçmişi hakkında seyirciye bilgi vermeden duruma objektif olarak bakma fırsatını vermeleri çok başarılıydı.. nitekim çocuk gerçekten ilk fırsatta grubuna geri dönüp çiftliğin anasını ağlattırabilir. aynı zamanda masum da olabilir.. oldukça bok bi durum yani, ben olsam ben de idam derdim. tanımıyorum etmiyorum üstüne ergen kızlara tecavüz eden bir grupla birlikte zamanında üzerime ateş açmış. http://www.outofur.com/upload/2010/06/rome_thumbs_down.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 aga 30 dakka bi tane lavuk ergeni idam edek mi etmeyek mi bölümü koymuşlar yapmayın etmeyin totalde maks 10 dakkada çekilebilcek bir kısımı uzat uzat insanı bayıyor sezon finaline kalmış 2 bölüm.geçiştiriolar resmen.sezon finalinde de son 3 dakkaya aha 3. sezon efsane olcak dedirtcek bi sahne koyucaklar sonra yine tırt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emanet Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 shane reyiz otis'i harcadıktan sonra olayı değişti adamın tamamen. ilk defa survival için masum birisini öldürdü sonuçta. ondan sonra psikopata bağladı adam, o olaydan önce de survival kafasındaydı ama ahlaki değerleri tamamen erozyona uğradı otis'ten sonra. aynen. ben öldürmesinler diyordum ama çocuğun carl'ı ikna etmeye çalıştığı sahneden sonra resmen gidin gebertin dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 barzo barzo aksanları çok iyi ya karakterlerin sdf. lanet köylüler diyorum bazı sahnelerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emanet Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 @red uzattılar ama dizinin emphasis'i bu tarz olaylar zaten. dizi 4-5 sezon olursa sırıtmaz bu tarz bölümler ama 3. sezonda biterse can sıkar. e11 odaya toplanıp herkesin düşüncelerini belirtmeleri kısmı çok iyiydi bence. insancıl glenn'in bile istemeye istemeye öldürün moduna girmesi (bardaki kapışmanın etkisi büyük tabii) mesela. sahnelere takılmak yerine olayların her karakter üzerinde yarattığı değişimleri gözlemlemek daha çok keyif verir izlerken. dale mesela hep sabitti karakter olarak, onu da harcadılar zaten lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 son bolumu begendim cizgi romandan farkli olarak ayni seylerden bahsetmeleride guzel. zombi desmece degil dizi ve roman. ne kadar desebilirki 10 kisi. istediginiz absurd. devamli zombi kes dur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 çizgi romanı okuyanlar var mı patide? compendiumu sipariş vermeyi düşünüyorum da daha kötü bir yorum da duymadım hiç bir yerde sizin görüşleriniz ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 cok iyi hala devam ediyor zaten.. netten bulabilirsin istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 comic okumak zevk vermiyor ya pc'den. 16.vol çıkınca compendium 2'de çıkcakmış sanırım 1'i alayım o zaman ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar