Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Walking Dead (2010) - AMC

Innuendo

Öne çıkan mesajlar

lan off yine çok gereksiz bi bölümdü (bence).

fuck this shit

carl'ı sağlam döverim yani. o tripler falan gidip zombiye yaklaşması vesaire.
dale desen tam dayaklık. ben orda olcaktım eah kes lan diyip vururdum dale'ı da çocuğu da. mesele orda kapanırdı. tüm bölüm konuştular hameka.
andrea da ne bok olduğu belli değil. bi öle bi böle. tipine tükürdüğümün sarışını.
her şeyi geçtim carl bildiğin silah kaybetti, dolu silah. daryl'e bari git söle de adam geri alsın. bi gün öyle "yanımda silahım da var" kafasında çıkıcak scoutinge. bi bakıcak silahı yok falan filan daryl'e bile bela lan kodumunun tipsiz zombi suratlı vampir tenli bebesi... OF SİNİRLENDİM

Sosyal ağlarda paylaş

abi ne biçim bölüm ya öff

ulan velet,senin ne işin var ormanda tek başına.hadi gittin diyelim,zombiye o kadar yaklaşmandaki amaç ne.dale'e sinir oldum bu bölüm çok konuştu.ulan baktım herif ölüyor hemde veletin yüzünden.üzüldüm lan adam gümbürtüye gitti sdfsd.bölüm çok kötüydü,diyaloglardan başka bişey yoktu ve daryl is back!

Sosyal ağlarda paylaş

huun said:

governer dedikleri elemansa senin dediğin, boy boy her yerde duyurdular zaten ehehe

walking dead aleminde en sevilen kötü adammış.

hayir abi. spoil etmemek icin oyle dedim. bi karaktere bisey olacagini da soylemek hafiften spoiler. amc direk ne olacagini ve hangi karakter oldugunu soylemis ki oha yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Cystein said:

lan off yine çok gereksiz bi bölümdü (bence).

fuck this shit

carl'ı sağlam döverim yani. o tripler falan gidip zombiye yaklaşması vesaire.
dale desen tam dayaklık. ben orda olcaktım eah kes lan diyip vururdum dale'ı da çocuğu da. mesele orda kapanırdı. tüm bölüm konuştular hameka.
andrea da ne bok olduğu belli değil. bi öle bi böle. tipine tükürdüğümün sarışını.
her şeyi geçtim carl bildiğin silah kaybetti, dolu silah. daryl'e bari git söle de adam geri alsın. bi gün öyle "yanımda silahım da var" kafasında çıkıcak scoutinge. bi bakıcak silahı yok falan filan daryl'e bile bela lan kodumunun tipsiz zombi suratlı vampir tenli bebesi... OF SİNİRLENDİM

moruk hiç sorma dellendim

spo

babası boşuna demiyor düşün konuşma diye amk veledi annede anne değilki kendi götünü kurtarmaktan çocukla ilgilenmiyor. Veled aldın silahi vur bari zombiyi

Sosyal ağlarda paylaş

bu kadar gereksiz aksiyon ve olaylar olamaz ama
çocuğun mallıklarından mı bahsetsek, grubun mallıklarından mı....

abi çocuğu madem öldüreceksiniz neden orada bırakmadınız. şaka mı bu yani? boşa 45 dakkamızı yiyorsunuz şu mal dava yüzünden. madem ölcek 2 bölümdür çocuğun üzerine işliyorlar konuyu. bıraksınlar insanlık geyiklerini filan.

carl ayrı mal. ne gereksiz sahneler onlar ya

Sosyal ağlarda paylaş

of ben o carl'ı nasıl döverim var ya. tokat manyağı yaparım.

dale de haklıydı aslında, sonuçta o insanlar da hepsi püripak değildi. daryl ile abisi aynı o geberttikleri adamların kafasındaydı. salmasalar bile en azından götürüp dışarı bırakmaları lazımdı.

dale'e de çok yazık oldu, grupta tek özünde düzgün, bencil olmayan adamdı. diğer herkes kendi derdinde.

Sosyal ağlarda paylaş

mascio said:

şu diziden aksiyon bekleyen insanları pek anlayamıyorum açıkcası.

derdi aksiyon değil ki adamların.

aksiyonluktan da cıktı ama olay ya.aksiyonsuz da gayet güzel diziler var

dizide acaip gereksiz bir dram var.aksiyonları bile saçma sebeplere dayatıyorlar

misal

geçen bölümde o sakat dallama için kavga etmeleri orda oyalanmları sonra zombilerin gelmesi falan acaip gereksizdi.lorinin takla atması gibi şeylerde oluyor tabi dizide

dizi dünya bitmiş insanlık yokolmuş hissini yaşatamıyor bir türlü

dediğim gibi sadece erzak aramak için bile dolansalar orda burda 2 zombi kesseler çok daha iyi olur
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...