Red Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 virusu herşel icat ettiyse çizgiromanı yazan türktür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 pekaziz said: Abi kaybolan kızın anası ve Dale lütfen bir kerecik olsun banyo yapsın. Devamlı terli, devamlı yabış yabış. Yemek yerken izleyemiyorum ikisini. yani Lost'ta Jack'in kendi isteğiyle denize girdiğini hiç hatırlamıyorum ben mesela. Aynı durum orada da vardı. Kirli seviyorlar demek ki Lori de bir o kadar temiz ve pak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Mesela en çok yaşlıların terlemesi lazım, bizim dede hiç terlemiyor. Uyuz anayı ise görmeye tahammül edemiyorum artık. Parmağımla yanağına bastırıp 5cm aşağı çeksem beyaz iz ortaya çıkacak, o derece leş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 dede hacışakir kullanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thermo Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 yok oyuncular terli miymiş yok elimi sürsem bir parmak kir mi çıkarmış... bitek bu degil abi yani.memleket meselesi gibi oturup tartışması falan bide.yahu akıl sağlığı yerinde yaşını basını almıs kaç adam sunu tartışır ya bu kadar?ben 20 yasındayım ekmek elden su golden yasıyorum okula gitmekten baska hiçbir görevim yok.ben wowda spell power ın verdigi dmg ın hesaplamasını veya ne bileyim sc2 de spend quotient hesaplamasıyla falan ugrasirsam kimse bana bisi demez ugrasmiyorum da nitekim ama arkadasım senın ısın gucun yok mu ya.ben hiç reröre etmedim yani belirttiğim üzere geldim samimi bi sekilde uzmana gorun falan dedim yani.27-28 yasında oldugunu dusunuyrum bilmiyorum tam ama bu yasta bi insanın bunlara bu kadar kafa yorması sağlıklı değil.gerçekten degil yani.git iş güç derdine düş kariyer derdine düş askerlik derdine düş ne bileyim bi sorumlulugunla ilgili derdin olsun ya.he eğer sen bunları bu yasında dert etmiyosan bunun sayılı acıklamaları vardır ve bunlardan birisi de sen ailenin gotune güvenen ve 25 üstü bi yaşta hala ailene yük olan bi adamsın net.neyse abi ben acil şifalar diliyorum baska bisi demiyorum yanı.sabaha kadar tartısın cok da sikimdeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 adam dolmuş abi.. detaylı izleyenler arasında geyik muhabbeti dönüyor. her dizide olan şeyler bunlar bu forumda. burdaki insanların çoğu da ya üni okuyor senin gibi, ya da işi gücü var. boş zamanlarında iki rekat yazı karalamakta netten okey oynamaktan daha yararlı sonuçta. sıkıntı yapma bunları kendine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Bir buyukten tavsiye; Derin nefes al evladim ve Paticik den uzak dur. Edit: Troll mus, elemanin birisi patlamis epic post yapmis, ordan alinti imis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmithWesson Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Yukarıdaki arkadaşın patlayışı tam bir http://kafalar.files.wordpress.com/2010/01/star-wars-darth-vader-sense.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 SmithWesson said: Yukarıdaki arkadaşın patlayışı tam bir http://kafalar.files.wordpress.com/2010/01/star-wars-darth-vader-sense.jpg Sende balonunla yok ol evladim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmithWesson Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Sana noluyo bilader senle konuşan mı var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 En azından 7 yıllık memeleri yanlış kullanmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmithWesson Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Bana göre gayet yerinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Fena laf yemişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 ehehe imzam cystein de bayadır benim laf imza bugune kısmetmiş şurayı okuyun şahaser http://forum.paticik.com/read.php?11,4771753,page=68 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 yalnız sevgili trolümüzün alıntı yaptığı bölüm cuk oturmuş gerçekten. takdir etmedim değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 SmithWesson said: Bana göre gayet yerinde O yüzden seninle dalga geçiyorum zaten. Başka belirtmek istediğin birşey var mı bariz olan? Sir Yavaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 kithnos_1 said: Shane , çocuğuna babalık , sana kocalık yapıcam diyip sorumluluk aldı beyler Rick yokken , olayı pompaya indirmiyelim :D :D:D:D:D:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 True Blood star Rutina Wesley has joined the cast of The Walking Dead, a report suggests. She will play the character of Michonne in the zombie drama's second season finale, according to Hollywood Hills. YOO. YOOOOOO. YOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO. http://i.imgur.com/gOjKB.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 ZAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 AHAHAHAHAHAH true bloodu bıraktım lan onnu yuzunden başka adam kalmamış gibi o titrek suratı getirdiler helal tim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 kadınları çıkartıcaklarına hala yenilerini ekliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 xunn said: True Blood star Rutina Wesley has joined the cast of The Walking Dead, a report suggests. She will play the character of Michonne in the zombie drama's second season finale, according to Hollywood Hills. http://assets0.ordienetworks.com/images/GifGuide/michael_scott/The-Office-gifs-the-office-14948948-240-196.gif Hayır ya. Ne güzel True Blood'da kurtulmuştuk derken. Şİmdi yine böyle dudakları titreterek zombi parçalamasını seyredicez. İyicene soğuttular diziden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 ulan bu yapılır mı bea tez zamanda zombiler yer o dudaklarını inş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 diziyi bırakmak için bi sebep daha... resmen fatality çektiler diziye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 off direk zombi olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar