Red Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 dizideki kalite düşüşünü bölüm sayısının artmasına baglıyorum ben dsdfs masraflardan kısıyorlar böyle saçma oluyor bari yine 6 bölüm olaydı da güzel olsaydı şimdi muhtemelen güzel bölümleri sonlara saklamışlardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 ulan otis dayımı harcadı şerefsiz ya, geçen bölüm o elemanı görünce sevinmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolfsoul Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Bundan sonra zombileri tutuyorum arkadaş resmen daha akıllılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geezus Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 puşt herif ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 daha da izlemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 shaneden beklenen hareket, bolum boyunca ne zaman yapicak diye bekledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 zıpo zaten en baştan belliydi şişkonun öleceği ,sevimli şişko öldürme klişesinide koydular tam oldu dizi asd ha bide çekik gözlüyle evdeki hatunun arasına aşk koymaları lazım,iyice leş oldu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolfsoul Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Spoiler Valla sağ kalanlar yavaş yavaş tren oluşturmaya başladılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 evdeki hatun güzel ya.çinliye yar olmadan ölsün daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Seperate said: zıpo zaten en baştan belliydi şişkonun öleceği ,sevimli şişko öldürme klişesinide koydular tam oldu dizi asd ha bide çekik gözlüyle evdeki hatunun arasına aşk koymaları lazım,iyice leş oldu ya klişe değil abi klişe yorumu ben açıkçası bekliyordum bunu ama bu şekilde shaneden değil helal valla karakterlerin ahlak anlayışını hiç idealize etmiyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Red said: evdeki hatun güzel ya.çinliye yar olmadan ölsün daha iyi lauren cohan sizin için stalkladık http://3.bp.blogspot.com/_66PFab-uQu0/S_2VHmFNY2I/AAAAAAAAA1g/IfexfCLbaCg/s1600/lauren-cohan.jpg http://galeri.uludagsozluk.com/46/lauren-cohan_62397.jpg http://galeri.uludagsozluk.com/51/lauren-cohan_34235.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Şişkonun öleceği belliydi ama üzüldüm adama bari kafasına sıksaydı harbiden:( en delikanlı adam daryl ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Red said: evdeki hatun güzel ya.çinliye yar olmadan ölsün daha iyi çinli yiyecek onu ya garanti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Dizi bildiğin durdu, gitmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 bandwidth israfı yaee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 iptal etsinler bu diziyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 olm ne boktan bi post apo ortam lan bu? adamlar utanmasalar çiftliğin bahçede mangal yapıcaklar carl'ın olayı kutlıycaz diye... gece olmuş ışıklar falan full açık. bağır çağır muhabbet ediyolar... kız dışarı oturmuş yıldızları falan izliyo. böyle bi post apo dünya var mı lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 aynen bari post apo ortamı iyi yapsalar herşeyi geçtim milyonlarca zombi varlan dışarda.ilk sezondaki o şehir atmosferi ne iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Bunu izledim ardından supernatural, dexter falan açtım. daha bi nefret ettim şu diziden. Oyuncular da mı savsaklıyor ne yapıyor öyle ahım şahım bir oyunculuk yoktu zaten ama bu sezon bana daha da kötü gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 michonne gelene kadar adam olmaz bu dizi sirf grupla karsilastigi sahne bile bir kac bolum gaz verir izlemek icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 michone kimdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 katanali hatunmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 ABİ SIPOYLIR VERMEYİN ABV OFF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Ben dizinin atmosferi falan seviyorum ya.. Açıkçası hala sürekli bir gerilim halindeyim, ordan bişi çıkıcak mı, aha arkasını döndü ölecek, yaklaşma be salak kızım vs.vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar