Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 fall 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 28~1 zombi filmidir. yasam ruhun vucutta olmasidir beyler. rage de olsa olup de kalkilsa o vucutta ruh olmadigindan (simdi fantastik konulardan konusuyorsak ruhun varligini da tartisabiliriz (ben ateistim mesela ama bu argumani cok guzel kullanabilirim)) rage virusunden etkilenenlerin bilinci var mi? yok. ruhu var mi? yok. e o zaman rage'i yiyenler olu. hareket eden olu = zombi. bu kadar. rage moar please. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Hergonan said: 28~1 zombi filmidir. yasam ruhun vucutta olmasidir beyler. rage de olsa olup de kalkilsa o vucutta ruh olmadigindan (simdi fantastik konulardan konusuyorsak ruhun varligini da tartisabiliriz (ben ateistim mesela ama bu argumani cok guzel kullanabilirim)) rage virusunden etkilenenlerin bilinci var mi? yok. ruhu var mi? yok. e o zaman rage'i yiyenler olu. hareket eden olu = zombi. bu kadar. rage moar please. Hayir tartismiyayim diyorumda bu kadar odun bir arguman karsisinda sarsilarak bosaldim be bilader ahaha. Duz mantikta bi yere kadar lan, adam nerden girdi tartismaya nerden cikti... kedi canini senin. Boyle "rage moar please" falan bi gaza gelmissin ama biz kavga ettik sonra seviserek baristik guzelim, tartismiyoruz artik zombimi falan diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 oldukten sonra kalkma yoksa zombi olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 "Öldükten sonra kalkma yoksa" derken? <3Türkçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 iste oluyu bile kaldiricak bisey yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 dont feed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Bugün bi oturuşta izledim bitirdim..Güzel işlemişler ama lost ve carnivale gibi diziler sonrası bunun da içine illaki s.çacaklar gibi bi his var içimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 NoTwisT said: Hergonan said: 28~1 zombi filmidir. yasam ruhun vucutta olmasidir beyler. rage de olsa olup de kalkilsa o vucutta ruh olmadigindan (simdi fantastik konulardan konusuyorsak ruhun varligini da tartisabiliriz (ben ateistim mesela ama bu argumani cok guzel kullanabilirim)) rage virusunden etkilenenlerin bilinci var mi? yok. ruhu var mi? yok. e o zaman rage'i yiyenler olu. hareket eden olu = zombi. bu kadar. rage moar please. Hayir tartismiyayim diyorumda bu kadar odun bir arguman karsisinda sarsilarak bosaldim be bilader ahaha. Duz mantikta bi yere kadar lan, adam nerden girdi tartismaya nerden cikti... kedi canini senin. Boyle "rage moar please" falan bi gaza gelmissin ama biz kavga ettik sonra seviserek baristik guzelim, tartismiyoruz artik zombimi falan diye. trolledim seni ehe rage moar derken rage virusu falan fil... neyse *kacar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 notwist'i rage'e almak okadar kolayki, rage magduru kendisi. filmdekiler gibi, zombie değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 beyler neyi tartışıyosunuz ben onu anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Zaybird said: 2. sezon ne zaman başlayacak? 3 ayı var en azından diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Aluriel said: fall 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Ekim 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Breaking Bad'in baş rol oyuncusu adam AMC'nin dizilerini Ağustosta başlatıcağını söylemişti Eylül Ekimdeki karambolde kaynamasınlar diye. Mad Man ve Breaking Bad gibi buda Ağustosta başlayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Innuendo said: o zaman size kotu haber vereyim. ilk sezon zaten 6 bolum yani 3 bolum sonra sezon bitecek. ve buyuk ihtimalle 2. sezon eylul 2011'de gelecek. horrorfest zamanina denk geldigi icin eylul demistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Laorx said: notwist'i rage'e almak okadar kolayki, rage magduru kendisi. filmdekiler gibi, zombie değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Telltale Games video oyununu yapacakmış, çizgi roman değil diziyi baz alarak Hadi hayırlısı asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 video oyununda "Daryl" karakterini kullanmak süper olurdu yada "Shane". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 http://www.ntvmsnbc.com/id/25186441/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 bazı haberler duydum temmuzda gelebilirmiş 2.sezon.olabilirmi sizce? edit:bide şu doktorun ana karakterimize kulağına ne fısıldadığını merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 senin karı hamile dedi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 bir ihtimal daha var ama soylemeyim :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 o da ölmek mi dersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 o da ölmek mi dersin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar