Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Walking Dead (2010) - AMC

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
28~1 zombi filmidir.
yasam ruhun vucutta olmasidir beyler. rage de olsa olup de kalkilsa o vucutta ruh olmadigindan (simdi fantastik konulardan konusuyorsak ruhun varligini da tartisabiliriz (ben ateistim mesela ama bu argumani cok guzel kullanabilirim))
rage virusunden etkilenenlerin bilinci var mi? yok. ruhu var mi? yok. e o zaman rage'i yiyenler olu.
hareket eden olu = zombi.
bu kadar.
rage moar please.
Mesaj tarihi:
Hergonan said:

28~1 zombi filmidir.
yasam ruhun vucutta olmasidir beyler. rage de olsa olup de kalkilsa o vucutta ruh olmadigindan (simdi fantastik konulardan konusuyorsak ruhun varligini da tartisabiliriz (ben ateistim mesela ama bu argumani cok guzel kullanabilirim))
rage virusunden etkilenenlerin bilinci var mi? yok. ruhu var mi? yok. e o zaman rage'i yiyenler olu.
bu kadar.
rage moar please.

Hayir tartismiyayim diyorumda bu kadar odun bir arguman karsisinda sarsilarak bosaldim be bilader ahaha. Duz mantikta bi yere kadar lan, adam nerden girdi tartismaya nerden cikti... kedi canini senin.

Boyle "rage moar please" falan bi gaza gelmissin ama biz kavga ettik sonra seviserek baristik guzelim, tartismiyoruz artik zombimi falan diye.
Mesaj tarihi:
NoTwisT said:

Hergonan said:

28~1 zombi filmidir.
bu kadar.
rage moar please.

Hayir tartismiyayim diyorumda bu kadar odun bir arguman karsisinda sarsilarak bosaldim be bilader ahaha. Duz mantikta bi yere kadar lan, adam nerden girdi tartismaya nerden cikti... kedi canini senin.

Boyle "rage moar please" falan bi gaza gelmissin ama biz kavga ettik sonra seviserek baristik guzelim, tartismiyoruz artik zombimi falan diye.

trolledim seni ehe
rage moar derken rage virusu falan fil...
neyse *kacar*
Mesaj tarihi:
Breaking Bad'in baş rol oyuncusu adam AMC'nin dizilerini Ağustosta başlatıcağını söylemişti Eylül Ekimdeki karambolde kaynamasınlar diye. Mad Man ve Breaking Bad gibi buda Ağustosta başlayabilir.
Mesaj tarihi:
Innuendo said:

o zaman size kotu haber vereyim. ilk sezon zaten 6 bolum yani 3 bolum sonra sezon bitecek. ve buyuk ihtimalle 2. sezon eylul 2011'de gelecek.

horrorfest zamanina denk geldigi icin eylul demistim.
  • 2 hafta sonra ...
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...