NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Yahu zombi dediğin brainzz diye yürüyen otonom speedi 2 olan bi undead, T-virus yemiş amca ise speed 55 hangisinden korkarsın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Danny Boyle'nin zombileri koşuyo işte, 28 days later'ın hoplatan yönü oydu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Evet bende ondan bahsediyorum zaten o film serisinin korkunç ve izlenmesinin tek sebebi o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 he zaten zombi filmi değil rage filmi diye geçiyo. hey allam ya :D :D zombi dediğin zaten virüsle gerçekleşiyo... biraz mantık yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 left 4 dead'de rage oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 L4d rage değil lütfen taktik rage chargerla koş spitlerla yak boomerla patla smokerla çek.Birde şanslıysan etrafta bolca zombie kardeş olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 hepsi zombi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Sabah 5 te başladım 4 bölüm birden izledim.Dizi efsane.Şehrin azizlerinde oynayan eleman okçu rolüne yakışmış :P sanırım sadece 6 bölümü çekilmiş.Umarım çok ara vermeden çekerler yeni sezonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Ufak velet paticik'e takılıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Barathrum said: Sabah 5 te başladım 4 bölüm birden izledim.Dizi efsane.Şehrin azizlerinde oynayan eleman okçu rolüne yakışmış :P sanırım sadece 6 bölümü çekilmiş.Umarım çok ara vermeden çekerler yeni sezonu. ekimde devamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 sabonis said: he zaten zombi filmi değil rage filmi diye geçiyo. hey allam ya :D :D zombi dediğin zaten virüsle gerçekleşiyo... biraz mantık yani. Zombi degil rage magduru 28 gun sonradakiler, ondan rage filmi diye geciyor. Zombi dedigin adam olu, kusu otmuyor, nefes almiyor , bildigin olu yani. Kursun manyagi yap, kafasina sikmazsan olmuyor. Insan yiyor terbiyesiz gibi bide. 28 gun sonradakiler bildigin insan evladi, virus yuzunden cildirmis adam. Olu degil, kalbi atiyor, nefes aliyor. Normal bir insani olduren seyler onuda olduruyor. Insan yemiyor, parcaliyor manyak. Ve millet hala 28 gun sonrayi zombi filmi olarak dusunuyor, koduklarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Reinforcement have arrived Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 NoTwisT said: Zombi degil rage magduru 28 gun sonradakiler, ondan rage filmi diye geciyor. rage magduru rage filmi? aıshdfua wrong NoTwisT said: Zombi dedigin adam olu, kusu otmuyor, nefes almiyor , bildigin olu yani. Kursun manyagi yap, kafasina sikmazsan olmuyor. Insan yiyor terbiyesiz gibi bide. rage'de aynı kafaya sıkmak lazım. İnsan yemeleride aralarındaki fark, açlıktan ölmüyolar mal gibi. bu da wrong. NoTwisT said: 28 gun sonradakiler bildigin insan evladi, virus yuzunden cildirmis adam. Olu degil, kalbi atiyor, nefes aliyor. Normal bir insani olduren seyler onuda olduruyor. Insan yemiyor, parcaliyor manyak. insan evladı? sadkfjlakdsf zombie'de nefes alıyo kalbi atıyo? illa adamı yemek zorunda değil? sonuçta bir salgına sebep oluyor ve insanları bulaşıcı cesetlere çeviriyor. Yaani zombie, ivet. İllaha george o. romero stayla(ya da t-virüs) yavaş yürümesi ve öldükten sonra canlanması gerekmiyor daha önce dediğim gibi. Danny Boyle'nin zombileri bunlar. abi yani okadar yanlışki bildiklerin en baştan biyerden oku dicem. Yanlış okumuşsun nereden aldıysan bilgileri. bi tane daha wrong. NoTwisT said: Ve millet hala 28 gun sonrayi zombi filmi olarak dusunuyor, koduklarim. Senide rage'de gördüm. Tam bir insan evladı olamamışsın ama sen. Filmi rage magduru filmi diye değiştirelim hadi. edit: NolaxThensbane said: Reinforcement have has arrivedfix'd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 o diilde dizinin goruntu kalitesi öyleymiş ya hd ripe laf eidoduk ama.hden de izledim goruntu öyle dsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Laorx said: NoTwisT said: Zombi degil rage magduru 28 gun sonradakiler, ondan rage filmi diye geciyor. rage magduru rage filmi? aıshdfua wrong NoTwisT said: Zombi dedigin adam olu, kusu otmuyor, nefes almiyor , bildigin olu yani. Kursun manyagi yap, kafasina sikmazsan olmuyor. Insan yiyor terbiyesiz gibi bide. rage'de aynı kafaya sıkmak lazım. İnsan yemeleride aralarındaki fark, açlıktan ölmüyolar mal gibi. bu da wrong. NoTwisT said: 28 gun sonradakiler bildigin insan evladi, virus yuzunden cildirmis adam. Olu degil, kalbi atiyor, nefes aliyor. Normal bir insani olduren seyler onuda olduruyor. Insan yemiyor, parcaliyor manyak. insan evladı? sadkfjlakdsf zombie'de nefes alıyo kalbi atıyo? illa adamı yemek zorunda değil? sonuçta bir salgına sebep oluyor ve insanları bulaşıcı cesetlere çeviriyor. Yaani zombie, ivet. İllaha george o. romero stayla(ya da t-virüs) yavaş yürümesi ve öldükten sonra canlanması gerekmiyor daha önce dediğim gibi. Danny Boyle'nin zombileri bunlar. abi yani okadar yanlışki bildiklerin en baştan biyerden oku dicem. Yanlış okumuşsun nereden aldıysan bilgileri. bi tane daha wrong. NoTwisT said: Ve millet hala 28 gun sonrayi zombi filmi olarak dusunuyor, koduklarim. Senide rage'de gördüm. Tam bir insan evladı olamamışsın ama sen. Filmi rage magduru filmi diye değiştirelim hadi. edit: NolaxThensbane said: Reinforcement have has arrivedfix'd Dalgami geciyor ciddimi diyue dusundum bian, rage filmi, ustteki elemandan alinti, kendi dilinden konsuuyorum elemanin. Yaziktir adma yerine kiyayim bu kadar wot dosemis dedim ama "zombie'de nefes alıyo kalbi atıyo? " 'yu gordukten sonra once bi titreme geldi, sonra sarsilarak tiksirdim. ahahah Bunu yazan adama ne diyim ne anlatayim ben. Hayir bide "insan evladi olamamissin" diyor 3 kurusluk akliyla hakaret edecek dallama. Karsinda kankan yok, neye gocundunda saldirdin belli degil. TLDR zombie - yuruyen olu 28 gun sonra infected'leri - Virusten cildirmis "insanlar" Anlayamiyorsan bi arkadasina danis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 abi reelde olmayan şeyler hakkında neden bole tartışma yaratıosunz. sonuçta biri zombileri en basta yavas yuruyen beyizsizler olarak yaratmış. şimdide baska biri aslında bunlar koşabilio diyip kendi zombisini yaratıo. ztn hayalgucunden cıkmıs bişiyi baska biri kendi hayalgucune gore yorumluyosa bu neden bi sorun olsunki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 "zombie'de nefes alıyo kalbi atıyo? illa adamı yemek zorunda değil? sonuçta bir salgına sebep oluyor ve insanları bulaşıcı cesetlere çeviriyor. Yaani zombie, ivet" Sunu imza yapayim, cok basarili buldum. Bulasici Ceset ne lan ahaha, Danny amcanin infected ler yalan oldu bu tabirden sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 zombili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 NoTwisT said: "zombie'de nefes alıyo kalbi atıyo? illa adamı yemek zorunda değil? sonuçta bir salgına sebep oluyor ve insanları bulaşıcı cesetlere çeviriyor. Yaani zombie, ivet" Sunu imza yapayim, cok basarili buldum. Bulasici Ceset ne lan ahaha, Danny amcanin infected ler yalan oldu bu tabirden sonra. senin kafa almamış diye öyle anlatmak zorunda kaldım, senin zombilere insan evladı tabirinden sonra. Bu arada imzan yapabilirsin çünkü doğru birşey, daha bunu bilmeden rage yapıyorsun. Yürüyen ölü demelerinin sebebi öldükten sonra tekrar canlanması ama beyin fonksiyonlarının çalışmaması( walking dead final bölümü en azından aydınlatması lazım izlemediysen go) öğrendiysen daha fazla tartışmıcam, argumanlar içine oturunca 14 yaş levelında küfürler atıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 mokoko said: abi reelde olmayan şeyler hakkında neden bole tartışma yaratıosunz. sonuçta biri zombileri en basta yavas yuruyen beyizsizler olarak yaratmış. şimdide baska biri aslında bunlar koşabilio diyip kendi zombisini yaratıo. ztn hayalgucunden cıkmıs bişiyi baska biri kendi hayalgucune gore yorumluyosa bu neden bi sorun olsunki. haklısın ama adam "kafasız, dallama" gibi laflar ederek tartışıyo zaten, cevap bile vermemem lazım ama öğrensin diye uğraşıyoruz, ne yapalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Laorx said: mokoko said: abi reelde olmayan şeyler hakkında neden bole tartışma yaratıosunz. sonuçta biri zombileri en basta yavas yuruyen beyizsizler olarak yaratmış. şimdide baska biri aslında bunlar koşabilio diyip kendi zombisini yaratıo. ztn hayalgucunden cıkmıs bişiyi baska biri kendi hayalgucune gore yorumluyosa bu neden bi sorun olsunki. haklısın ama adam "kafasız, dallama" gibi laflar ederek tartışıyo zaten, cevap bile vermemem lazım ama öğrensin diye uğraşıyoruz, ne yapalım. "Insan evladi olamamissin" diye durduk yere hakaret eden adama az bile. Neden gocundunda havladin merak ettim. Bu arada hala zombie nefes aliyor, kalbi atiyor falan diyorsun ya, ignore listime aliyorum seni artik. Takil kafana gore, Bi halttan anlamadan bos konusan yurdum insani seni. "Bi daha da gelmem bu topaka" -RTE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 said: Is this a zombie film? The idea of what constitutes a zombie has changed over the years through various forms of entertainment, including movies, TV shows, comic books, video games and more, and the definition is hotly debated among zombie fans. Director Danny Boyle and scriptwriter Alex Garland both feel that the movie depicts zombies but in a unique way not seen before. As Boyle has stated, "I feel there was respect for the genre, but I hope that we freshened it up in some way" (Production notes, available here). 28 Days Later is an action/horror film influenced by notions of both post-apocalypticism and zombie culture itself. "The Infected" are not the traditional 'zonbi' of Haitian folklore or the living-dead slaves of old Hollywood monster movies. Nor are they the George A. Romero-styled reanimated corpses that feed on uninfected flesh. But they are still mindless drones who act in numbers, rather than individually. They do not eat, speak, rationalize, form new ideas or even determine how they will make their next move, instead acting purely on base instincts. As such, the viewer is left to decide whether 28 Days Later and 28 Weeks Later are zombie films or not. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Laorx said: Yürüyen ölü demelerinin sebebi öldükten sonra tekrar canlanması ama beyin fonksiyonlarının çalışmaması aslında yapılan son kapsamlı çalışmalar, aradaki farkın beyin fonsksiyonlarından çok bazal metabolizma ve miyelin kılıfındaki bazı mutasyonlara dayandığını gösterdi. dünya sağlık örgütü'nün konuyla ilgili çalışmalarına google'dan ulaşabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Sam said: said: Is this a zombie film? The idea of what constitutes a zombie has changed over the years through various forms of entertainment, including movies, TV shows, comic books, video games and more, and the definition is hotly debated among zombie fans. Director Danny Boyle and scriptwriter Alex Garland both feel that the movie depicts zombies but in a unique way not seen before. As Boyle has stated, "I feel there was respect for the genre, but I hope that we freshened it up in some way" (Production notes, available here). 28 Days Later is an action/horror film influenced by notions of both post-apocalypticism and zombie culture itself. "The Infected" are not the traditional 'zonbi' of Haitian folklore or the living-dead slaves of old Hollywood monster movies. Nor are they the George A. Romero-styled reanimated corpses that feed on uninfected flesh. But they are still mindless drones who act in numbers, rather than individually. They do not eat, speak, rationalize, form new ideas or even determine how they will make their next move, instead acting purely on base instincts. As such, the viewer is left to decide whether 28 Days Later and 28 Weeks Later are zombie films or not. budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 “There was an article in the paper the other day by Simon Pegg. He wrote this article begging people to let zombies stumble again and not run. He was trying to turn the tide back because everyone has zombies running now. He’s like, ‘No, please. Can we go back to the old days when you knew you could get away from them?’ That was sort of the thrill. These idiots didn’t lock themselves in car and died,” Boyle laughed. “That’s why I keep saying, ‘It’s not a zombie movie, everyone. It’s not a zombie movie!’ Because the aficionados - it’s sacrilegious what you’re doing by changing things like that. They’re infected. They’re not zombies.” http://moviesblog.mtv.com/2008/11/12/danny-boyle-on-28-months-later-its-not-called-28-months-later/ /Thread Yonetmen kendisi guluyor zombi diyenlere. Kaldiki zombie kavraminin en temel esasi, "oldukten sonra dirilme"dir. Ister George Romero'nun baslattigi Hollywood gelenegine ister Vodoo ayinlerine bak ayni seyi gorursun. Tartisilcak birsey bile yok ortada ama algi sorunu olanlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar