Innuendo Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 evet, super comic book'un adaptasyonu. hemde tv dizisi olarak. ilk olarak 6 bolum cekilecek (cekimler mayisda baslayacak). yonetmen ve yapimci olarak frank darabont (shawshank redemption, green mile) var. http://www.imdb.com/title/tt1520211/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Evet bende bunu bekliyorum.Hiç yorum yapan olmamış ilginç.Frank Darabont yapıyor beyler :) . Kötü bir proje olmasına ihtimal vermiyorum ztn. Geriye bekleyip görmek kalıyor. (Ekim 2010) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 yapimciyi tanımıyorum ama yaptığı filmler mükemmel ötesi, kesin süper bir şey olacak bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Çizgiromanla birebir aynı yaparlarsa süper olur bence. Bi de çok sağlam rol kesebilen oyuncular lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 heh çizgi roman hakkında çok çok az şey biliyorum fakat Frank Darabont diyorlar beyler proje kafadan 7/10 puan ile başladı. Vizyona girdikten sonra ne kadar yükselir bilemiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 AMC'nin köpeği olayim böyle güzel diziler çıkarmaya devam etsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Comic-Con da yayınlandı trailer. Ekim ayında yayınlanacak ilk bölüm. süper olacak süper. daha fazla orjinal seriler istiyoruz AMC duy sesimizi. ulan keşke bizim memlekettede AMC, HBO gibi kanallar olsa, adam akıllı dizi çekseler. http://www.youtube.com/watch?v=qBiI6YRfWIY düzgün versiyonu çıkarsa onuda ekleriz sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 oh be zombili güzel birşeyler cıksın artık 24 days/weeks den iyi filmde gelmedi dizi ztn y ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 amc (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 İyiymiş (tu) Senaryoyu bilmiyorum ama umarım düz zombi senaryosu değildir. Tamam Romero kral da 15 farklı versiyonunu 30 kez izledik. Survivaldan ibaret olmaması dileğiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Konu zombilere odakli degil aslinda. Elbette zombiler surekli olarak etrafta ama haliyle bu kadar uzun bir hikaye sirf zombi kesip bicmeyle okuyuculari tatmin edemez. O nedenle asil odak noktasi boyle bir felaketten sonra sag kalan insanlar, ne sekilde sag kaldiklari, birbirleriyle olan iliskileri vs. Kiyamet sonrasi dunya tadinda bir hikayesi var. Tabii ben cizgiromandan bahsediyorum; dizi nasil olur bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 survivor temasının ön plana çıkması bencede çok daha iyi olur sürekli saçma sapan zombi aksiyonu koymamaları gerilimi daha çok arttırıyor bana göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 çizgi romanı da süper evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Şu zombie olayını da hiç anlamam.İzole bi dünya yaratcaksın virüsün gelmesine olanak sağlamadan.Geri kalan infected yerleri de bombalıcaksın.Ohh miss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 mis değil çünkü çizgi romandainsanlar zombi ısırdı diye zombi olmuyor.zombi ısırınca ölüyorlar ve ölünce zombi oluyorlar.doğal yollardan veya kazalardan da ölsen zombi oluyosun.virüs varsa zaten herkese bulaşmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 trailer çıkmış beklemio musunuz yoksa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 hafta başında çizgi romanın ilk sayısını okudum, gerçekten harikaydı. Frank Darabont yüzünden bu diziyi bayağı bekliyordum fakat şu ilk sayıyı okuyunca artık nasıl desem, yapım içinde bekliyorum :D Dün 2. cildi de aldım, en kısa zamanda onu da okuyayım hehe Ayrıca alıp okumak isteyenler varsa, serinin ilk 4 sayısı Türkçe'ye çevrilmiş durumda ki hepsi 15'er liradan satılıyor. Ayrıca ay sonunda 5. ciltte yayınlanacakmış ve planlara göre her ay bir sayısının yayınlanması planlanıyor. ABD'de 13. sayıda olduğu düşünülürse diziyle birlikte çizgi romanda uzunca bir süre bizi oyalayacak gibi gözüküyor :) Gerçi ABD'de 5-6 ayda bir yayınlandığı düşünülürse serinin çabucak yetişiriz gibime geliyor asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 anlamadım ya ben.the walking dead serisinin 77. sini okudum ben 78 i bekliyorum şimdi.kitap mı yapmışlar sayıları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Cilt olarak asfsa edit: her ciltte 6 sayı içeriyor yanlış bilmiyorsam, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 nerden bulcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 internetten almak isterseniz www.idefix.com 'da bulunuyor. Onun dışında bu Robinson Crusoe'nin çizgi roman dükkanında, Beyoğlu'nda GS Lisesi'nin oradaki sokaktan aşağıya indiğinizde karşınıza çıkacak olan çizgi romancı da diyeyim bulunabiliyor. (Orası Robinson'un du değil mi yanlış bilmiyorum sfsdfds) Onun dışında D&R'larda da var ama bölük pörçük diyeyim, mesela Beylikdüzü D&R'da sadece 1. cilt var gerisi yok vs. 15TL fiyatı kitapçılarda vs. ilk 4 cilt bulunabiliyor, ay sonu 5. cilt çıkacak dedi Rob'da çalışan adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 güzel olucak bu dizi bump Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Ilk bolumu izledim yeni bir amc efsanesi geliyor, cizgiromandan daha guzel olmus. Zombiler gereginden biraz fazla zeki olmus gibi geldi ama ilk cizgiromandan daha guzel yapabilmeyi becermisler Dexter ve Breaking Bad'den sonra yeni favori dizim bu olacak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 nigga say what? nerde izledin? özel gösterim falan mı? wtf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 dün yayınlandı ilk bölüm. preair vs. izlemedim ama daha sırada bekliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar