Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Walking Dead (2010) - AMC

Innuendo

Öne çıkan mesajlar

• 3 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Comic-Con da yayınlandı trailer. Ekim ayında yayınlanacak ilk bölüm. süper olacak süper. daha fazla orjinal seriler istiyoruz AMC duy sesimizi. ulan keşke bizim memlekettede AMC, HBO gibi kanallar olsa, adam akıllı dizi çekseler.

http://www.youtube.com/watch?v=qBiI6YRfWIY

düzgün versiyonu çıkarsa onuda ekleriz sonra
Sosyal ağlarda paylaş

Konu zombilere odakli degil aslinda. Elbette zombiler surekli olarak etrafta ama haliyle bu kadar uzun bir hikaye sirf zombi kesip bicmeyle okuyuculari tatmin edemez. O nedenle asil odak noktasi boyle bir felaketten sonra sag kalan insanlar, ne sekilde sag kaldiklari, birbirleriyle olan iliskileri vs. Kiyamet sonrasi dunya tadinda bir hikayesi var.

Tabii ben cizgiromandan bahsediyorum; dizi nasil olur bilemem.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
hafta başında çizgi romanın ilk sayısını okudum, gerçekten harikaydı.

Frank Darabont yüzünden bu diziyi bayağı bekliyordum fakat şu ilk sayıyı okuyunca artık nasıl desem, yapım içinde bekliyorum :D

Dün 2. cildi de aldım, en kısa zamanda onu da okuyayım hehe

Ayrıca alıp okumak isteyenler varsa, serinin ilk 4 sayısı Türkçe'ye çevrilmiş durumda ki hepsi 15'er liradan satılıyor. Ayrıca ay sonunda 5. ciltte yayınlanacakmış ve planlara göre her ay bir sayısının yayınlanması planlanıyor.

ABD'de 13. sayıda olduğu düşünülürse diziyle birlikte çizgi romanda uzunca bir süre bizi oyalayacak gibi gözüküyor :) Gerçi ABD'de 5-6 ayda bir yayınlandığı düşünülürse serinin çabucak yetişiriz gibime geliyor asdf
Sosyal ağlarda paylaş

internetten almak isterseniz www.idefix.com 'da bulunuyor.

Onun dışında bu Robinson Crusoe'nin çizgi roman dükkanında, Beyoğlu'nda GS Lisesi'nin oradaki sokaktan aşağıya indiğinizde karşınıza çıkacak olan çizgi romancı da diyeyim bulunabiliyor. (Orası Robinson'un du değil mi yanlış bilmiyorum sfsdfds) Onun dışında D&R'larda da var ama bölük pörçük diyeyim, mesela Beylikdüzü D&R'da sadece 1. cilt var gerisi yok vs.

15TL fiyatı kitapçılarda vs. ilk 4 cilt bulunabiliyor, ay sonu 5. cilt çıkacak dedi Rob'da çalışan adam
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...