Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rüyalarda WoW :)

dreagloth

Öne çıkan mesajlar

Dün rüyamda bi internet kafeden wow oynuyodum ama binbir gizli yollardan falan giriyosun sözde çok tehlikeliymiş :)
Almışım bi dwarf ki normalde horde den seçicem kasıyorum minning sonra çıkıyorum bi kalenin içindeyim bir kaç kulvar var benim tarafımda catapultlar diğer taraftanda ettin ler geliyo paldır küldür onları vurmaya çalışıyorum deli gibi :)
Ya ben kafayı yicem bu mmorp`suzluktan(coh da sıktı)gelsede oynasak artık :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mirage, 30 Temmuz 2004 18:36 tarihinde demiş ki:
eve online trial'ını oyna beğenme bırak.

ya da sarsın adamı ve wow neydi unutsun iki günde.. :)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what?

The Terminator: Fuck you, asshole.
Sosyal ağlarda paylaş

evet, ne zaman olduğu bilinmeyen bir gelecek, geçmişle bağların koptuğu bir gelecek. dünya filan yok, başka bir galaksiye portalla geçen insanlar portal birden kapanınca öyle kalmışlar ve kendi uygarlıklarını kurmuşlar birbirinden habersiz..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what?

The Terminator: Fuck you, asshole.
Sosyal ağlarda paylaş

valla narsile katılmadan edemicem şimdi bu sıcakta 24 saat eve kapanıp wow mu oynanır kış bi gelsin o zaman yanımızda sıcak çayımızla wowun tadını çıkarırız[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
Sosyal ağlarda paylaş

WoW forumlardında isim bulma örnmekleri verioalrdı yani isim yapma ip uçları, ama hatırlamıyorum tam adresi..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO)
Webmaster >> www.FAOTO.com ---- Hayatına çeşni kat!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...