dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Dün rüyamda bi internet kafeden wow oynuyodum ama binbir gizli yollardan falan giriyosun sözde çok tehlikeliymiş :) Almışım bi dwarf ki normalde horde den seçicem kasıyorum minning sonra çıkıyorum bi kalenin içindeyim bir kaç kulvar var benim tarafımda catapultlar diğer taraftanda ettin ler geliyo paldır küldür onları vurmaya çalışıyorum deli gibi :) Ya ben kafayı yicem bu mmorp`suzluktan(coh da sıktı)gelsede oynasak artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 apranax yazıyorum. saat başı alcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 eve online trial'ını oyna beğenme bırak.[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 bende geçen gün rüyamda beta account bana çıkmamış die gördüydüm. patladık yani kısacası ben rüyada gördükten sonra iyce ümidi kestim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narsil Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 derin nefes yazıyorum günde on onbeş kere alıcan :P sabır gençler sabır bu sıcakta insan oynadığından bir şey anlamaz, kış vakti çay tost eşliğinde daha leziz olur.[signature][hline] 'Rüzgarıma kapılma sebebim olursun'. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 aralığa kadar beklicez ne yazikki? avrupa server'ını ozmana açarlar...[signature][hline]"If freedom is short of weapons, we must compensate with willpower." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Serverlarin gecicegini sanmiyorum gecikse gecikse oyunun kendisi gecikir Bliz Butun serverları aynı anda acmıstır hep[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 adamlar ilk önce kore ve amerikada çıkarcaz diolar oyunu.Avrupa beta server'ını 2-3 ay beta aşamasında sürdürcez diolar aralığı bulur...[signature][hline]"If freedom is short of weapons, we must compensate with willpower." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Onun sebebi Irklar ve classlar arasindaki denge cşkmam meseleside piyasaya cikicak Serverlar icin sponsorlar simdide siraya dizilmistir zaten Burun realleri ayni anda acmamak blize ters zaten[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Bizim o sunucularda oynayıp sonra Avrupa sunucularına geçme şansımız olucak mı?[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com ---- Hayatına çeşni kat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Bliz de istedigin serverda oynarsin ole bi kisitlamasi olmadi simdiye kadar nereden baslandigin onemli degil ben diabloyu us westte wc yi asia da oynuyodum ama battle net bana europe oneriyodu :)[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 ahah ben de geçen rüyamda arkadaşlarla WoW oynuyodum... ama videolardan birindeki karakterin aynısı bende vardı ve yaratık falan kesiyoduk. zoora tam yaratığa dalarken uyandım[signature][hline]Are you gonna bark all day, little doggie, or are you gonna bite? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 said: Mirage, 30 Temmuz 2004 18:36 tarihinde demiş ki: eve online trial'ını oyna beğenme bırak. ya da sarsın adamı ve wow neydi unutsun iki günde.. :)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… McsPeyn Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Eve gelecekte mi geçiodu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… DiaBoLiC Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 kudurma sebebi[signature][hline]Even an enemy is a valuable resource...if you know how to use it... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 evet, ne zaman olduğu bilinmeyen bir gelecek, geçmişle bağların koptuğu bir gelecek. dünya filan yok, başka bir galaksiye portalla geçen insanlar portal birden kapanınca öyle kalmışlar ve kendi uygarlıklarını kurmuşlar birbirinden habersiz..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Dingaer Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 valla narsile katılmadan edemicem şimdi bu sıcakta 24 saat eve kapanıp wow mu oynanır kış bi gelsin o zaman yanımızda sıcak çayımızla wowun tadını çıkarırız[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 O zaman bide ayrı konu açmadan şunu sorayım ki bence bir oyunun en zor kısmıdır isim bulma :) (tabi benim gibi hep aynı ismi kullanlar için değil) Benim %99 Dreagloth Deathspawn olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… McsPeyn Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 WoW forumlardında isim bulma örnmekleri verioalrdı yani isim yapma ip uçları, ama hatırlamıyorum tam adresi..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com ---- Hayatına çeşni kat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 aslında hepimiz türk isimler koycaz III.Murat falan hehe...[signature][hline]"If freedom is short of weapons, we must compensate with willpower." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… axedice Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Eminim sen böyle saçma sapan bi konuyu aratmamışsındır. Ama işte açılmışı var:-p[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… tsaniakas Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 dunyadaki optimum online oyun wow olacak... hersey tadında hersey olması gerektigi kadar.. ne eksik ne fazla..[signature][hline]gelmeyin yoksa sizi kurbaga yaparım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa MMORPG Türleri World Of WarCraft Rüyalarda WoW :) × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
McsPeyn Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Eve gelecekte mi geçiodu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 kudurma sebebi[signature][hline]Even an enemy is a valuable resource...if you know how to use it... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 evet, ne zaman olduğu bilinmeyen bir gelecek, geçmişle bağların koptuğu bir gelecek. dünya filan yok, başka bir galaksiye portalla geçen insanlar portal birden kapanınca öyle kalmışlar ve kendi uygarlıklarını kurmuşlar birbirinden habersiz..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Dingaer Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 valla narsile katılmadan edemicem şimdi bu sıcakta 24 saat eve kapanıp wow mu oynanır kış bi gelsin o zaman yanımızda sıcak çayımızla wowun tadını çıkarırız[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 O zaman bide ayrı konu açmadan şunu sorayım ki bence bir oyunun en zor kısmıdır isim bulma :) (tabi benim gibi hep aynı ismi kullanlar için değil) Benim %99 Dreagloth Deathspawn olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… McsPeyn Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 WoW forumlardında isim bulma örnmekleri verioalrdı yani isim yapma ip uçları, ama hatırlamıyorum tam adresi..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com ---- Hayatına çeşni kat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 aslında hepimiz türk isimler koycaz III.Murat falan hehe...[signature][hline]"If freedom is short of weapons, we must compensate with willpower." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… axedice Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Eminim sen böyle saçma sapan bi konuyu aratmamışsındır. Ama işte açılmışı var:-p[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… tsaniakas Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 dunyadaki optimum online oyun wow olacak... hersey tadında hersey olması gerektigi kadar.. ne eksik ne fazla..[signature][hline]gelmeyin yoksa sizi kurbaga yaparım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa MMORPG Türleri World Of WarCraft Rüyalarda WoW :) × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Dingaer Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 valla narsile katılmadan edemicem şimdi bu sıcakta 24 saat eve kapanıp wow mu oynanır kış bi gelsin o zaman yanımızda sıcak çayımızla wowun tadını çıkarırız[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 O zaman bide ayrı konu açmadan şunu sorayım ki bence bir oyunun en zor kısmıdır isim bulma :) (tabi benim gibi hep aynı ismi kullanlar için değil) Benim %99 Dreagloth Deathspawn olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 WoW forumlardında isim bulma örnmekleri verioalrdı yani isim yapma ip uçları, ama hatırlamıyorum tam adresi..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com ---- Hayatına çeşni kat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 aslında hepimiz türk isimler koycaz III.Murat falan hehe...[signature][hline]"If freedom is short of weapons, we must compensate with willpower." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Eminim sen böyle saçma sapan bi konuyu aratmamışsındır. Ama işte açılmışı var:-p[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tsaniakas Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 dunyadaki optimum online oyun wow olacak... hersey tadında hersey olması gerektigi kadar.. ne eksik ne fazla..[signature][hline]gelmeyin yoksa sizi kurbaga yaparım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar