Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Barça'nın şamar oğlanı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
messiyi günahım kadar sevemem şu videoyu izledikten sonra iyice nefret ettim .
bi insan bu kadar şımarık olamaz futboluda bana göre 5 para etmez serdar özkan bile daha etkili ondan .
Mesaj tarihi:
PZero said:

bi insan bu kadar şımarık olamaz futboluda bana göre 5 para etmez serdar özkan bile daha etkili ondan .

messi adam değil
Mesaj tarihi:
PZero said:

bu yapılana söyleyecek lafım yok cidden kaç yaşında adama yaptıklarına bak sonuçta o adam barcanın malzemecisi osu busu idmandan sonra çıkardıkları terli malzemeleri topluyor adam
Mesaj tarihi:
PZero ancak Ronaldo'ya söylenebilecek bir tespiti Messi'ye yaparak kendi zayıf espri anlayışı ile troll'lük yapmış, zaten bölümün maydanozudur kendisi. Ciddiye alıp destek çıkarak Messi'ye dalmak epic fail olmuş dolayısıyla :p Şakalaşıyor adamlar işte.
Mesaj tarihi:
kermit said:

şakamısınız afedersinizde
takım içinde kimse şakalaşmasın
devlet dairesi gibi takılsınlar ?
tabi ki şakalaşırlar da babaları yaşındaki adamla resmen alay ediyolar.gitsin guardiolaya yapsın el ense
Mesaj tarihi:
abi sakalasabilirlerde fikirtepe lisesi sakalasmasidir bu alirsin birisini ortaya arkadan herkez vurur kafasina herif kime kizsam tepki gostersem bilemez bide televziyon cekiyor yani messisin sen adamlar maci birakip senin suratini gosteriyo daha dikkatli olman lazim saka yapicaksan daha adam gibi sakalar yap
Mesaj tarihi:
aquila said:

sabri de tribunde cekirdek yiyip kabuklarini yere atiyo, cok ayip.

Sen koskoca Sabri'sin, millet maçı bırakıp alnında çıkan saçları çekiyo. Bari bir küllük al ona at, kendi stadını kirletme, ayıp dimi.
Mesaj tarihi:
PZero(BENI OKU) said:
bi insan bu kadar şımarık olamaz futboluda bana göre 5 para etmez serdar özkan bile daha etkili ondan

(SONRA BUNU OKU)
PZeroyu günahım kadar sevemem şu yorumu okuduktan sonra iyice nefret ettim .
bi insan bu kadar gereksiz olamaz yorumları da bana göre 5 para etmez harrykewell bile daha etkili ondan
  • Yeni Oluştur...