sinad Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 adamı gelen geçen tokatlıyor =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 bulmuş gariban malzemeciyi, sıkıysa beşiktaşınkine yapsın sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 valla messi barcanin mudurune bile parmak atabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 messiyi günahım kadar sevemem şu videoyu izledikten sonra iyice nefret ettim . bi insan bu kadar şımarık olamaz futboluda bana göre 5 para etmez serdar özkan bile daha etkili ondan . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 PZero said: messiyi günahım kadar sevemem şu videoyu izledikten sonra iyice nefret ettim . bi insan bu kadar şımarık olamaz futboluda bana göre 5 para etmez serdar özkan bile daha etkili ondan . messi adam değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 ardayla kıyaslanmaya başlayınca şımardı tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 oha şımarık bebe ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fde Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 PZero said: messiyi günahım kadar sevemem şu videoyu izledikten sonra iyice nefret ettim . bi insan bu kadar şımarık olamaz futboluda bana göre 5 para etmez serdar özkan bile daha etkili ondan .bu yapılana söyleyecek lafım yok cidden kaç yaşında adama yaptıklarına bak sonuçta o adam barcanın malzemecisi osu busu idmandan sonra çıkardıkları terli malzemeleri topluyor adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 şakamısınız afedersinizde takım içinde kimse şakalaşmasın devlet dairesi gibi takılsınlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 PZero ancak Ronaldo'ya söylenebilecek bir tespiti Messi'ye yaparak kendi zayıf espri anlayışı ile troll'lük yapmış, zaten bölümün maydanozudur kendisi. Ciddiye alıp destek çıkarak Messi'ye dalmak epic fail olmuş dolayısıyla :p Şakalaşıyor adamlar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fde Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 kermit said: şakamısınız afedersinizde takım içinde kimse şakalaşmasın devlet dairesi gibi takılsınlar ?tabi ki şakalaşırlar da babaları yaşındaki adamla resmen alay ediyolar.gitsin guardiolaya yapsın el ense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 o adam max 35 yaşında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Bazen oyle adamlar oluyor ki deden yaşında da olsa enseye şaplak durumuna musait oluyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 abi sakalasabilirlerde fikirtepe lisesi sakalasmasidir bu alirsin birisini ortaya arkadan herkez vurur kafasina herif kime kizsam tepki gostersem bilemez bide televziyon cekiyor yani messisin sen adamlar maci birakip senin suratini gosteriyo daha dikkatli olman lazim saka yapicaksan daha adam gibi sakalar yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 yarin velisini cagirin sunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 messi dedigin cocuk lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 sabri de tribunde cekirdek yiyip kabuklarini yere atiyo, cok ayip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 aquila said: valla messi barcanin mudurune bile parmak atabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 aquila said: sabri de tribunde cekirdek yiyip kabuklarini yere atiyo, cok ayip. Sen koskoca Sabri'sin, millet maçı bırakıp alnında çıkan saçları çekiyo. Bari bir küllük al ona at, kendi stadını kirletme, ayıp dimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 PZero(BENI OKU) said: messiyi günahım kadar sevemem şu videoyu izledikten sonra iyice nefret ettim . bi insan bu kadar şımarık olamaz futboluda bana göre 5 para etmez serdar özkan bile daha etkili ondan (SONRA BUNU OKU) PZeroyu günahım kadar sevemem şu yorumu okuduktan sonra iyice nefret ettim . bi insan bu kadar gereksiz olamaz yorumları da bana göre 5 para etmez harrykewell bile daha etkili ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 PZero öyle eğlencelik, fıstık falan atıyosun beraberce eğleniyosun. harry ise gerçekten futbol bildiğini falan sanıyordu, arıza orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 ben sadece uyarlama yaptım ne oldukları ile bile ilgilenmiyorum aslında :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 orayi temizleyenlere ayip, evlerine ekmek goturmek icin sabrinin tukmuklu kabuklarini supuruyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Adam alınmamıs bizimkilerin alındıgı kadar tokada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar