Suark Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 4s i çok çok tebrik ettim =) Güzel ya -A- nın itin dayak yediğini görmek. http://rawr.eve-kill.net/?a=kill_related&kll_id=6604516 şu mütiş hele.
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Atlas ve petleri zaten defans yapabilmek icin organize olabilmek icin guneye donme karari aldi anladilar durum kotuye gidio IT pandemicle ugrasirken yanliz kaldilar -A- ve Atlasin gucu tek basina NC ye yetmio
Exodous Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 4S'deki arkadaşlar olarak özümüze döndüğümez çok seviniyoruz. Tıpkı atalarımız Akıncılar veya Akdeniz'de korsanlık yapan reislerimiz gibi biz de küçük bir grup olarak elimizden geldiğince SC'ye zarar vermeye çalışıyoruz. Ve sanırım bunda da epey başarılı oluyoruz. Başarımızın en büyük kanıtı ise, 4S'in artık bizi hiç bir büyük fleet için zorlamaması. Bizi kendi halimize bırakmış durumdalar. :D
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Zaten böyle olmalı, büyük fleet 1-2 kere yapınca güzel de ondan sonra bayık. Ne skill istiyor ne bişey. Hac roam gibisi yok =) Maddi açıdan belimi doğrultayım katılmayı düşünüyorum esasen, killmaillerden bakılırsa aklı başında FC'ler var, zaten abi kanımızda var.
Glatheros Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 bobby atlas cok uzulmus, geri cekildiler, IT ye bir ton kufur yagdirip alliancedan ozur diledi, atlasta spylari olan nc uyeleri bu duruma cok cok guldu:) tabii ki her zaman oldugu gibi, bu savasida gemi ureticileri kazandi, super capital uretimi tum hiz devam etmekte, olan it ve atlas titanlarina oldu.
EstergonSky Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 savaş var dediler geldik birader X(
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Savaşmı var hiç öyle görünmüyor killboardlarda genellikle adamlar oyunu açmış afk olmuş gibiler :) 4S te değilim ama kbyi sıkı takip ediyorum SC için hiç keyifli olmadığı kesin.
zweisamkeit Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 oyuna bende bu aralar pek girmiyorum ama duyduklarıma göre atlas geri çekilmiş durumda, -A- 40-50 kişilik ufak gangler ile etrafta dolaşıyor IT ise pandemic yüzünden delveye geri dönmek durumunda kaldı mollenin büyük bir gazla başlattığı haçlı seferi hüsranla sonuçlandı gibi.
Leila Kanz Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 zweisamkeit said: IT ise pandemic yüzünden delveye geri dönmek durumunda kaldı. yok boyle bisey, bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmamak lazim. It full force x-4 de, super capler dahil olmak uzere, delve de sadece altlar ve jumpclonelar var. Atlas direk ilk yenilgide fos cikti, harikalarmis, gidip artik tum mavilerin ortasinda maden kazarlar. -A-'nin durumunu bilemiyorum ama molle'nin tum salak taktikleriklerine ragmen it'de moral baya yuksek ve red overlord gibi muttefikler hala savasa devam ediyorlar :) http://dl.eve-files.com/media/corp/Verite/influence.png burdada gorulcegi uzere savas kuzeyde su anda :) PL arada hotdrop yapio, capital patlatio sonra geri donuo evlerine. Oyle tam bir ataga, NC olmadan cesaret edegbiliceklerini sanmiyorum cunku Fountainde gorduler it'nin yapabiliceklerini.
Exodous Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Valla onu bunu bilmem de biz yeni eğlence parkımızı bulduk. 4S Turk Squad olarak yeni mekanımıza yerleştik. Güneyin (it, Atlas, AAA v.b) bütün noobları buralarda. Deli gibi kill alıyoruz ve çok eğlenceli pvpler gerçekleşiyor. Noob deyince kızan veya kızacak olan arkadaşlar için bir link veriyorum. http://feseurdeveuve.griefwatch.net/?p=details&kill=10356 Arkadaşlarım, bu güzel gemiyi autopilot'ta yakalayıp içinden geçtiler. Yakında bu bölgede pvp yaparak zengin olursak hiç şaşmam valla.
Leila Kanz Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Rkk ya KTOZ'la girdigimizde sok olduk, adamlar rezalet solo pvp vsde. Birde ustune ustluk pahali gemiler (t3) ve faction fitli gemilerle ucmayi da seviyorlar, valla bence zengin olmaniz lazim :) It, goon'un yeni versiyonu, pvp'de seviye oldukca dusuk, fc'ler rezalet, sayilari goon gibi cok fazla. Goond'an tek arti yanlari oldukca iyi organize olmalari (alliance capin da, dier alliancelarla organizasyonlari rezalet su anda). Creed demisti Molle ccp'den para mi alio diye, valla aliodur adam, memur gibi calisio tum ceolar, directorlar :D not: Rezalet turkcem
Creed Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 yane bence var öle bişi hacı varmı başka ceo bütün güneyi kaldirip kuzeye götüren? yohk.. her mevsim aynı bok olmuyomu? oluyo her defasinda tonlarca isk "patlamiyomu"? patlio.. böyük ihtimal ccp ile bi ilişkisi var o molle zibidisinin.. he bide IT fountaidne bi bok yapmadiki.. song of biatchs kactı savaslardan onlar kacinca pl bi basina kaldi bide IT bol bol dominion-lagini lehlerine kullandi.Saldırdığı sisteme 600+ kişiyi doldurup savasi o sekilde kazandi.. (sonra gelenler %90 black screen yediginden...) he bide 4 tane titanı ana fleetten önce bridge eden mal pl fcleride tuz biber ekti tabi sokem it ye :p
megetege Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 zweisamkeit said: IT ise pandemic yüzünden delveye geri dönmek durumunda kaldı. PL yüzünden 2 kez IT komple güneye indi. Belki onu kastetmiştir arkadas ama bilemiorm tabi. sadece bir fikir benimki. Leila Kanz said: Atlas direk ilk yenilgide fos cikti, harikalarmis, gidip artik tum mavilerin ortasinda maden kazarlar. ilk değilde, şuna 5. 6. diyelim :) Leila Kanz said: -A-'nin durumunu bilemiyorum ama molle'nin tum salak taktikleriklerine ragmen it'de moral baya yuksek ve red overlord gibi muttefikler hala savasa devam ediyorlar :) İşallahta moralleri düşmez.Açıkçası "işgal" başlamadan önce NC den çıkmayı düşünmeye başlamıştım.SC sağolsun oyun bi anlam kazandı benim için :P Leila Kanz said: PL arada hotdrop yapio, capital patlatio sonra geri donuo evlerine. Oyle tam bir ataga, NC olmadan cesaret edegbiliceklerini sanmiyorum cunku Fountainde gorduler it'nin yapabiliceklerini. PL tarafından IT'nin sistemlerinde 2 Titan, 4-5 SC , bol miktarda capital ve IT'nin CSAA(süper capital üretimi yapan) posunu patlattılar.Daha tam bir atağa nasıl geçebilirler :)
Moss Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Acıkcası It savasıyor kuzeyde bi kayıplari yok sadece carrier dread kaybediyolar ki o da cok onemli sayilmayacak kayıplar tabi ki kayıplar 50 den fazla olmadıkca.Olan Atlas'a oldu Mollenin gazi ile cok salakca isler yaptilar titan ve supercarrier kayıplari verdiler ki telafi etmesi biraz daha zor kayiplar bunlar.. RoL nc ile savasmaya devam ediyor It ile beraber arada inivate (dogru yazdim mi bilmiyorum) red alliance vs vs destek veriyor ama bi ilerleme kaydedemiyecekleri bariz.Aksine Nc kaybettigi sistemleri geri aliyor. -A- ise şu sıralar sakin high sec'de verdigi aptalca kayıplarsa cabasi.Savas sonrasi bu aptalliklari devam ederse cok toprak kaybederler
Glatheros Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 bence bu savastan pl disinda kimse zararli cikmadi, sadece gemi satislarini korukledi, corplar para kazandi 1-2 titanin lafi olmaz.
megetege Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Bu savaştaki (NC SC savası) en karlı taraf PL. Güneyde çok eğleniyolar. Tüm SC nin 2 ayda NC ye veremediği zararı 2 haftada IT'ye verdiler. Ayrıca büyük alliancelar için 3-5 titanında lafı olmaz. Ama isk açısından. Kendi üyelerinin moral kaybı daha da kötüsü düşmana moral vermesi açısından baya bi lafı edilir hatta da ediliyo zaten titan patlatılınca.
Kubric Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 I miss you EVE!!! 4S Turk Squad'daki arkadaşlarıma bol eğlenceli fleetler dilerim. Yakında yanınızda olmak ümidiyle. Fly safe Kubric
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 nası koyduk ama o/ kazandık la :) Northern Coalition - Best friends forever <3
ronin22 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Exodous said: 4S'deki arkadaşlar olarak özümüze döndüğümez çok seviniyoruz. Tıpkı atalarımız Akıncılar veya Akdeniz'de korsanlık yapan reislerimiz gibi biz de küçük bir grup olarak elimizden geldiğince SC'ye zarar vermeye çalışıyoruz. Ve sanırım bunda da epey başarılı oluyoruz. Başarımızın en büyük kanıtı ise, 4S'in artık bizi hiç bir büyük fleet için zorlamaması. Bizi kendi halimize bırakmış durumdalar. :D Ağır kayıplardan sonra stealth bomber denemeleride başarı göstermeyince Akıncılar Marmaraya geri döndü, Not:Atılmayan onlarca loss eve kill netten geçio mm killboarda
Exodous Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Ağır kayıptan kastınız Legion ise biz legion kaybetmedik. Verdiğimiz 3-5 bc'yi sayıyorsanız helal olsun derim. Ne de olsa Biz 60 karşı taraf 10 kişiydi. Dağıttılar adamlar resmen bizi. Not: Anladın sen onu... ronin22 said: Exodous said: 4S'deki arkadaşlar olarak özümüze döndüğümez çok seviniyoruz. Tıpkı atalarımız Akıncılar veya Akdeniz'de korsanlık yapan reislerimiz gibi biz de küçük bir grup olarak elimizden geldiğince SC'ye zarar vermeye çalışıyoruz. Ve sanırım bunda da epey başarılı oluyoruz. Başarımızın en büyük kanıtı ise, 4S'in artık bizi hiç bir büyük fleet için zorlamaması. Bizi kendi halimize bırakmış durumdalar. :D Ağır kayıplardan sonra stealth bomber denemeleride başarı göstermeyince Akıncılar Marmaraya geri döndü, Not:Atılmayan onlarca loss eve kill netten geçio mm killboarda
megetege Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 ronin22 said: Ağır kayıplardan sonra stealth bomber denemeleride başarı göstermeyince Akıncılar Marmaraya geri döndü, Not:Atılmayan onlarca loss eve kill netten geçio mm killboarda başarısız SB saldırılarımızdan biri :( http://rawr.eve-kill.net/?a=kill_detail&kll_id=6833572 marmaraya dönme sebebide padişahımız VUK'un marmaradaki rusları temizlemek için bizden yardım istemesi, Padişahın ricasıda kırlmaz tabi :) NOT: bizim killboard apiden çeker losslarıda killeride, eve killden geçmiyo yani mm killborduna, otomatik kendi ekleniyo. Bilmeden konusmanın zararları :) NOT: kendi killbordunuza sizden hiç kimsenin girmediği bir killi atmanızda ne kadar killboardu güzel bir corp olduğunuzun göstergesi. http://bregandearthe.griefwatch.net/?p=details&kill=2113 ama sizi suçlamıyorum, zaten killerinizin büyük bir çoğunlugu aaa veya aaac çoğunlugunda, sizden 1-2 kişinin ateş etmesiyle alınmış killer:) bizim gibi 15 kişi yabancılara bağımlı olmadan fleetler çıkartıp, düşman bölgesine düşman sayısı 4 katınızken bile saldırma cesareti gösterdiğinizde, sizin yaptığınız gibi dalga geçmeye "çalışmak" yerine unutturmayında tebrik edeyim sizi :) son bir not : ağır kayıpın ne olduğunu sizin corpa sor anlatsınlar(anlatmazsa bana convo aç bi ara, hem anlatır hemde videosu var linkini atarım). 3-5 bc sb kaybetmek yanında hafif kalıyo :)
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 insanlara saldirmadan karsilik verirseniz daha guzel olacak.
DERT3 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 kişileri incitmeden konuya devam etseniz...
Öne çıkan mesajlar