Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

South vs North Soonnn...

Creed

Öne çıkan mesajlar

Sir Molle'nin Konuşmasi

Önümüzdeki bir iki gün içersinde
Southtaki cici allianceler Kuzeydeki kardeşlerine bi ziyaret yapmayi planlamaktalar (herhangi bi taraftaysaniz zaten 2 haftadir bariniliyo iki tarafin forumlarindada) IT sir molestin direktifi ile Salı Carsamba gününden itibaren kuzeydeki "rally point"lerinde toplanmaya baslayacaklar Perşembe Günüde (sir mollestin konusmasina göre) 5-6 Farklı Grub Alliance NC'ye karşı bir çok cepheden aynı anda saldırıcak..
Bunlar kimdir deta vermiyor ama Olasiliklar
Main = Atlas and Co. /Pet = Red Alliance and Co.
Main = AAA/ Pet = Tonla petleri var hangisini saysak..
Main = IT / Pet = Tonla petleri var hangisini saysak..
Main = XXDeathXx (bu adamlar sözde North tarafinda ama bence satarlar)
Main = Solar Fleet /bunlarda pet gibi ama main diyelim / Pet Intrepit Crossing

bide Triumdan arta kalanla South-Vagona katilmak isteyen dier sümdük allianceler
Sosyal ağlarda paylaş

NC coktan hazirliklarini yapti bile ama bu sefer isin rengi baya degisik olacak gibi herseyden once pek ise yaramasada cekirge surusu gibi gezinen destek veren bir Goonfleet destegi olmamasi her kosulda belli edecektir kendisini. Kaldiki razor topraklarinda halen adam akilli sov olmamasida yaninda cabasi. Bu sefer guney ciddi gelirse her ne kadar NCye hizmet versemde onca zmn sonunu pek parlak goremiyorum. Ama NCdir bu ne yapsa yeridir. Benim duydugum bi soylentide cry havoc ve pandemicte saldircak. Hayirlisi ne diyelim :)
Sosyal ağlarda paylaş

evet mainlerinizden RED alliance ve xxxdeathxxx harici doğru yaklaşım olduğunu söylebilirim. Bütün Eve dünyası bu açıklama ile sarsılıyor. Eski BOB yeni IT alliance rüştünü ispat etmek ve goon fleet olmadan NC nin hiç bir askeri gücünü ispatlamak amacıyla kuzeye bir sefer düenleyecek. Bu yüzden ATLAS alliance Providence savaşını askıya aldı. Allah (c.c.) NC deki arkadaşlara yardım etsin fena dalacaklar aynı anda bu server 1200 kişiyi kaldırır mı o region daki grid bilemeyeceğim.
Sosyal ağlarda paylaş

bence xxdeath satar ya adamlarin northla baglantilari hech bi zaman cok güclü olmadi son geminate savasinda göz yumdular taraf olmadilar belki ama bu sefer iş daha büyük herkez nc'den bi parca koparmak istiyo
NC ne kadar hazır olursa olsun razorda oldugum sürecte gördügüm kadariyla rzr olmasaydi nc coktan taklaydi bi razorun gücüyle olcak iş deil
en son 2 cephede verdikleri savasta geminateyi terk edip triuma saldirmaya gitmislerdi.. bu sfer kurban verecekleri bi ME topraklari var ondan sonra direk kendi topraklari geliyo... o yüzden iş daha bi riskli artık it direk tenale dalarsa razor savunmaya cekilir o zamanda geri kalanlarin pek basarili bi savunma yapabileceklerini sanmiyorum...

goonlar hala başsız darius basarisiz kararlar aliyo deniyo bizim phreaze isyan cikartir yakinda bi coup de'tat olur orda p: var olan 2 parca goon ne kadar yardim edebilir nc ye bilemiyorum..

eger pl de southa katilirsa (plden arta kalanlar diyim) işi baya bi zor ncnin
cry havoc hele.. küück vede profesyonel bi grub cok can yakarlar cokkk..
Sosyal ağlarda paylaş

Gemi stoklarim hazir, freighterlara yuklettim. Manyak action olucak cok heycanliyim :)

Bence NC'ye en guzel darbeyi tri vurucak. Basi bos birakilmis bir tri dunyayi devirir :) Biz (it alliance) NC'nin bloblariyla savasirken tri esicek ruzgar gibi onu soliim.

Zaten director forumlarinda hep konusulan sey bu NC'nin, "politik gelismeler ne olursa olsun tri'ye rahat vermeyelim" genel kani bu, sonuclarini biliyorlar cunku :)

Triax, geliyorum, kac bence : )))))
Sosyal ağlarda paylaş

TRI bu savaşta en karlı çıkacak taraf çünkü NC fleet lerine hotdrop yapabilecek farklı bölgelerde savunma durumunda olan NC nin küçük fleetlerine tanel gibi NPC bir sistemde hotdrop yapmak çok kolay. Güneydeki alliancelar bu sefer SBU ile uğraşmadan doğrudan savaşı NPC bölgesinde sürdürecekler. Küçük allianceler NC den ve Razor dan bir şeyler kopartabilir miyiz diye uğraşıyorlar büyük alliance lar ise NC nin askeri gücünü zayıflatma taraftarı gibi duruyorlar.

Ama şunu biliyorum ben salvage zengini olacam bu savaşta :)
Sosyal ağlarda paylaş

olay karsi tarafin alt yapısını yok etmek toprak ele gecirmek deilki
ha bide pvp olsun hesabi
bu sir molle ccpde nein calisio bence .p

tehhhh
server ucmus nc cok güzel bi fırsatı kacirmiş
ne die o kadar supportu sokarsınki sisteme birak capitallerle öldür hepsini ahh nc ahh..
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de geliyorum bakalım nasıl olacak bu savaş :).Local 200-300 ü görünce direk herkes kitleniyor.CCP ye çok iş düşüyor bu konuda.Eğer lag olayı çözülürse baya eğlenecek herkes. Şahsen ben bu savaştan 1 titan killmail bekliyorum :D,o da olunca eve amaçlarımdan birine daha ulaşmış olacağım. Onun dışında bence hangi taraf kazanırsa kazansın eve coğrafyası yine aynı hale gelir eğer bir taraf tamamen yok edilip dağıtılmazsa.
Sosyal ağlarda paylaş

IT nin Efficiency hep rezalet. Hatta bir adim ileri gidicem IT PvP de baya rezalet yani. Triyle IT yi karsilastiriyorumda, arada daglar kadar fark var. Cok gemi kaybederler onlar.

Ama iste organizasyona gelince boylesini gormedim diyebilirim :) Zaten goonlardan sonra taktiklerini tamamen degistirdiler.

Eve de beceri degil sayi kazaniyor. Bunu gorerek bir zamanlar sadece elit pvp cilerden olusan kadrolarini bozup deli recruitement yaptilar. Simdi goon gibiler iste, bol parali organize ama kotu pvpciler.

Ama blob ve pos savasinda kimin ihtiyaci var ztn iyi pvpciye :)
Sosyal ağlarda paylaş

ccpnin ezikligini kullanio artık herkes o yane
daha öncede söledimdi tekrar sölüom sisteme ilk 500+ kişiyi kim sokarsa o savası kazanio ki bu durumda saldıran avantajlı
cünkü savunan garibim müneccim olcak yada aşmiş bi spyingi olcak..
+ bide mollestin dedigi gibi 3-4 grub saldiricaksa.. ooo aynı anda 4 birbirinden uzak sistemin saldıraya ugradıgını düsünürsen..
IT'yi bi iki sefer daha yakalasalar gecen seferki gibi bütün havası söner mollestin adamlar isim bile vermemiş yada vermiştte internal
MAX in hüsranından sonra :p
Sosyal ağlarda paylaş

Dün tr saatiyle 4.00-5.00 arasında ilk zaferimizi kazandık.

kb link

Battle Report (SHCden)

said:

Evoke had a Prom moon coming out of RF in Q-UA3C/Cloud Ring that Goonies had reinforced. We were prepared to defend and repair it... with loads of POS gunners, triage carriers and spare stront.
Not at all being in our timezone, we couldn't bring a lot of numbers and only had a dozen of Longrange-HACs. Cry Havoc was alerted and on standby.

Goons gathered around 50 subcapitals with around 15 BS in their bases 9-4 and 31- and bridged nextdoor to 8R right before the POS did exit RF.
Finally, after we had already started repairing the POS, Goons warped in at distance focusing our carriers and after those moved inside the shields, the tower.
After a few warpins and only few losses to the POS guns, CH managed to bubble the BS-fleet. Our HACs and POS gunners, being on different comms, started focusing on their own primary targets that went down pretty well thanks to the firepower of CHs shortrange BS.
Being in trouble, Goons cynoed carriers in that got bubbled on their own.
The Goons fleet, being scattered and warping in and out, couldn't manage to get the upperhand and in the end, lost all of their regular fleet.
Of course, we then tried to break the spidertank. They aligned and moved away from the POS and thus the range of our Large Blaster Batteries.

As the first carriers went into low armour, another wave of carriers got cynoed in as reinforcements.
In the meantime, Cry Havoc brought in some supercarriers and we had managed to bridge in some more dictors and a few BS even though it was in the middle of the night. Thanks to all the students, unemployed and crazy people :P

Even without those supercarriers, we were able to kill that carrier blob. Near to our POS shields they had sent their capital fighters 130km to the carriers. Once the fighters arrived, they wiped the floor and cleared the field.

Final numbers were around 80 vs 60 and around 70 to 10 losses of which 15 were carriers.

http://killboard.cryhavoc-eve.net/?a=kill_related&kll_id=82601
http://killboard.ev0ke.de/?a=kill_related&kll_id=84107

http://pewpew.eu/images/2010.04.01.00.57.23.jpg
http://pewpew.eu/images/2010.04.01.01.32.46.jpg
http://pewpew.eu/images/2010.04.01.01.37.35.jpg

Good fun. Thanks for that. Now im tired.

Oh... and halleluja... what a great start of the campaign and actually, the first big fight on april 1st :)

Sosyal ağlarda paylaş

her ne kadar güney, kuzey savaşıyla alakalı olmasada süper bir savaş olmuş.

Kuzey güney savaşına gelirsek...

http://rawr.eve-kill.net/?a=kill_related&kll_id=6182904

( node crash olduktan sonra IT oyuna girmedi, NC'nin sistemi terketmesini bekledi, bu yüzden savaş kısa sürdü ve çok kill/loss alınamadı )

http://rawr.eve-kill.net/?a=kill_battle&kll_id=6189885&kll_times=2010-03-31%2015:23:00,2010-03-31%2017:21:00

http://rawr.eve-kill.net/?a=kill_battle&kll_id=6190602&kll_times=2010-03-31%2017:24:00,2010-03-31%2019:10:00

http://rawr.eve-kill.net/?a=kill_battle&kll_id=6196009&kll_times=2010-04-01%2012:36:00,2010-04-01%2014:34:00

http://rawr.eve-kill.net/?a=kill_related&kll_id=6203064

( Aynı SuperCarrier 2 kere patlamış gibi gösteriyo KB aslında bir, muhtemelen bug oldu )
Sosyal ağlarda paylaş

"Leila Kanz" said:

IT nin Efficiency hep rezalet. Hatta bir adim ileri gidicem IT PvP de baya rezalet yani. Triyle IT yi karsilastiriyorumda, arada daglar kadar fark var. Cok gemi kaybederler onlar.

Ama iste organizasyona gelince boylesini gormedim diyebilirim :) Zaten goonlardan sonra taktiklerini tamamen degistirdiler.

Eve de beceri degil sayi kazaniyor. Bunu gorerek bir zamanlar sadece elit pvp cilerden olusan kadrolarini bozup deli recruitement yaptilar. Simdi goon gibiler iste, bol parali organize ama kotu pvpciler.

Ama blob ve pos savasinda kimin ihtiyaci var ztn iyi pvpciye :)

Zaten elit pvpci arasalar senle gorseli almazlardi oraya ahahahaha
Sosyal ağlarda paylaş

Buzz said:

her ne kadar güney, kuzey savaşıyla alakalı olmasada süper bir savaş olmuş.

Kuzey güney savaşıyla alakası var :).Molle'nin bahsettiği takımlardan biri de biziz.Görevimiz de cloud ring i goonlardan alıp Evoke'a vermek,sonra da kuzeye ilerlemek.

Dün itibariyle savaş bizim için resmi olarak başladı.

Cry Havoc/Evoke/Dead Terrorists olarak dün 8 tane goon high-end moon reinforce ettik cloud ring ve syndicate'de.Pek bir savunma yoktu.Sadece 1 pos gunner benim geddonu patlatmaya çalıştı,onu da sonra diğer sistemde bubble ile yakaladık ve podladık :D.Eğer bu moonlardan hepsi patlatsa goonların kazancı baya düşmüş olacak.Şimdilik savaş iyi gidiyor Cloud Ring cephesinde :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...