küheylan Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Elif Çağlar Son günlerde en fazla dinlediğim galiba kendisi. M-U-S-I-C adında bir albüm çıkardı, gerçekten tatlı bir ses tonu ve galiba en hoşuma giden müzik türüne sahip. Tavsiye ederim. Albümden bir şarkısını bulamadım ama bildik bir şarkı coverı var. Keyifli dinlemeler.
senko Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 elif caglar ile kerem gorsev galiba bi 10gun sonra izmire geliyor, sevenleri kacirmasin bence. ben de gidicem...
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 cine5 de jehan barbur var. bir göz atmakta fayda var.
gokkesh Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 BUMK Caz Korosu Taksim Metrosunda Mini Konser Biraz yurtdışı esintili bir fikir de olsa uygulama başarılı ve desteğe ihtiyaçları var... Dünya Korolar şampiyonasında ülkemizi temsil etmek için...
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 şimdi bununla ilgili başlık açmaya gelmiştim, başarılı cidden.
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 küheylan said: Elif Çağlar Son günlerde en fazla dinlediğim galiba kendisi. M-U-S-I-C adında bir albüm çıkardı, gerçekten tatlı bir ses tonu ve galiba en hoşuma giden müzik türüne sahip. Tavsiye ederim. Albümden bir şarkısını bulamadım ama bildik bir şarkı coverı var. Keyifli dinlemeler. ben ziyadesiyle aşık oldum bu ablamıza.
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Yavuz Akyazıcı'nın Türk Pop & Rock şarkılarını derlediği albümü çıkmış. http://www.ttnetmuzik.com.tr/ss/251065/ adresten dinlenebiliyor bir dinleyin. http://www.youtube.com/watch?v=YFjZEmxiDQs
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 aydın esen 25 nisanda babylon da olacak
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 antalya caz festivalinin 2.si başlıyor. Bu sene sanırım daha da iddialılar zira, Jülide Özçelik, Aydın Esen, Önder Focan, Elif Çağlar gibi isimler geliyor. Ve tamamen ücretsiz. Heyecanlandım yemin ediyorum.
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 tasavvuf ne arar la cazda http://www.youtube.com/watch?v=2H7EaJ4D9zs
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Abi Önder Focan'ın da bir albümü var. Sırf ney falan ölüyor tasavvuftan. Bir konserine gittiydim hatta bayılıyordum. Olmuyor abi o kadar huzur kaldırmıyor bünye.
senko Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 sırf elif çağlar için antalya'ya gidesim var.
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Gelceksen gideyim de sana da alayım bir tane davetiye. Davetiye sistemi var, gidip alıyorsun 3-4 gün önceden.
senko Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 dur haber veririm sana ya bu aralar iş meseleleri karışık benim bayağı
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Akşam Elif Çağlar konseri var, davetiyem yok ama gidip abii nolur beeaa diye kapıyı zorlicam. Olmadı kavga, gürültü gircez bi şekilde içeri. Selam olsun Senkocum. senko said:
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Türkiye Türkü olmadığı için mi kimse Aziza Mustafazada dememiş?
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 gimlinin utancı olsun bu gerçekten denmemiş ben denmiştir diyodum
Gimli Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 GERGE said: Türkiye Türkü olmadığı için mi kimse Aziza Mustafazada dememiş? E azeri o? Yaptığı da azeri müziği?
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 slm Murat nbr var mi yeni bi beste ?
oralarhepmarsvolta Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 KonstruKt var beyler. korhan futacı. http://www.youtube.com/watch?v=RNB6tN-RSkk Marshall Allen -- alto saxophone Korhan Futaci -- saxophone, voice Barlas Tan Ozemek - guitar Umut Çaglar -- guitar, guitar synth, electronics Özün Usta -- percussion, drums, vibraphone Korhan Argüden - drums
Gainsbourg Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Korax said: Meltem Ege var bide, sevgili arkadasim benim ehueh; Meltem Ege 1981 Syracuse, New York doğumlu. Müzik dünyasına yedi yaşında piyano çalmaya başlayarak girdi. 1991 yılında ailesiyle birlikte Türkiye’ye döndü ve Bilkent Üniversitesi Müzik Hazırlık Lisesi’ne kabul edildi. Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi’ne devam ederek Piyano Bölümü’nden mezun oldu. Şarkı söylemeye üniversite yıllarında başladı ve rock, funk, R&B ve jazz dahil çeşitli stillerde deneyim kazandı. 2006 yılında Polonya’da düzenlenen “Dom Chemika” yaz okuluna katıldı. 2007 yılınde Istanbul’da düzenlenen Nardis Jazz Club Genç Vokal Yarışmasına katılarak, Türkiye’yi ve Nardis’i Finlandiya’nın Hammellina kentinde “Lady Summertime” adıyla düzenlenen 12. Jazz Vokal Yarışması’nda temsil etmek üzere seçildi. Lady Summertime’da jürinin oylarıyla yarışmanın birincisi, izliyecilerin oylarıyla ‘halkın favorisi’ seçildi. Bu ödüllerin sonucunda ertesi yıl Litvanya’da düzenlenecek olan 2008 Jazz Voices yarışmasına davetli yarışmacı olarak katılma hakkı kazandı, ve orada da birincilik aldı. Daha sonra Kaunas Jazz Festivali’ne de davet edildi. Meltem Ege 2007′de Berklee College of Music’in caz vokal (Jazz Vocal Performance) bölümüne kabul edildi. Üç yıl gibi kısa sürede bitirdiği eğitimi boyunca Berklee’nin özel yetenek bursuna layık görüldü. Eğitimi süresince Rhinannon, Joey Blake, Bob Stoldoff, Lisa Thorson, Steve Santoro gibi isimlerle calisma fırsatı bulmanın yanı sıra, gösterdiği başarı sayesinde bir çok ödül ve ünvana hak kazandı. Bunların arasında Vokal Bölümü Üstün Başarı Ödülü (Voice Department Achievement Award ), öğrenci elçi (Student Ambassador) olarak Berklee’yi Kanada’da temsil etme gorevi, ve akran danışman (Peer Advisor) unvanı bulunmaktadir. 2009 yılında bestesi “Songs for Social Change” yarışmasinda ikincilikle ödüllendirildi. 2010 yılında, Berklee’den en yüksek derece (Summa Cum Laude) ile mezun oldu. Anlattığın kadar iyi ise dinlenir, nereden buluruz Meltem ablamızı ya da var mı internet aleminde bulup dinleme şansımız ?
Korax Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Ankarada istanbulda farkli projelerde yer aliyo diye biliyorum. Suan ne alemde, nerede bilmiyorum. Önder focan'la calisiyo bolca diye biliyorum enson.
Öne çıkan mesajlar