sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 üzüntü stres duygudur..ağlama diiildir.. o dokunma falan filan duyudur karıştırdınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Hayır haklıyım neden konuyu başka yere çekiyorsun ki. Seks yerine sıçmak da diyebilirdim afedersin. Konu seks değil, konu ağlamanın duygu olmaması. Ağlamak belli bir duygunun sonunda gelen tepkidir, istemsiz bir aksiyondur. Birisi gelip "bugün nasılsın acaba?" dediği zaman kimse "bugün ağlamayım ben" demez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Üzülmek duygudur, ağlamak tepkidir. Sevinmek duygudur, gülümsemek tepkidir. Sinirlenmek duygudur, bağırmak tepkidir. Diye gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 tamamen yorumdur o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Hayır değil. Bu adam çirkin, bu adam güzel derse 2 kişi, o yorumdur. Bu değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Abi üzülürsen ağlarsın. Ağlarsan üzülmezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 kızmak duygutur ağlamak değil tepkiler moderatöre evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 çok ciddi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 iyi de bu tepkidir diyorsa 2 adam bu da yorumdur yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Bir şeyin "doğru" yerine "yorum" olması için iki kişinin bu konuda fikir belirtmesi yeterli mi yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 [ Çıkış Yap ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 orçunda tepkisini koydu mesela olaya ama koyduğunu hissetmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 sana bi koyarım kulakların oynar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Hissettiği için koydu. Koyduğum için hissetmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Xaenin said: Bir şeyin "doğru" yerine "yorum" olması için iki kişinin bu konuda fikir belirtmesi yeterli mi yani? fikirler yorum değil midir, doğru ya da yanlışlığını ben tartışmadım ki, bu sesu kavgayı çıkardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 gözlerin mark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 AA TYPO YAPMIŞIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Üstüme iyilik sağlık, ben kavga çıkarmadım. Yanlışını düzelttim zira. asdsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 balon said: Xaenin said: Bir şeyin "doğru" yerine "yorum" olması için iki kişinin bu konuda fikir belirtmesi yeterli mi yani? fikirler yorum değil midir, doğru ya da yanlışlığını ben tartışmadım ki, bu sesu kavgayı çıkardı Fikirler yorumdur ama yorumlar illa doğru olanı göstermez demeye çalışıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Xaenin said: Hissettiği için koydu. Koyduğum için hissetmedi. Adam hissetmemiş bile bide hala büyük diyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 erkek adam ağlamaz ağlatır >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 bu da bi yorum mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 ağlamak güçsüzlüğün sembolüdür eğer başkalarının yanında ağlarsan bunu herkes görür insanlara yaralarını gösterme çünkü ilk vurucakları yer orası olur sen beni farkedemedin ya artık farketsen de farketmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Farinal said: erkek adam ağlamaz ağlatır >:D< yazmaya gelmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 ağlasanda tek başına ağlayacaksın. burda ağlamak bile yasak. biz babadan böyle gördük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar