Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 bu rus cd-keyleri çalışıyo mu? daha önce alan var mı güvenilir mi bilen varsa bilgilendirirse sevinirim baya 60 dolarlık oyun 30 lira gittigidiyorda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 bende rus keyi aldım zaten. oynuyorum işte. bitek ingilizce dosyaları atıyosun klasöre o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 rus key'i rusya dışından aktive edilmiyordu bir ara, şu anda nasıl bilmiyorum. Bende rus almıştım yurtdışından aktive edildi hıı moriq yeni almış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 oyunu aldım yükledim oynuyorum performansını vs arttırmak için birkaç bişey vardı sanki varmı öyle yapmam gereken şeyler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 steamde free weekend. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 bu haftasonu oynanmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 gecen bi alman serverdan banlandim gene banlandigim 3 server oldu bebe tüm server sahipleri l2p yazdigimda banlaniorum anlamadim bide ne hikmetse herkez hileci degil ben hileciyim deticated server'in bu olayi çok lame. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 multiplayeri patchlerden sonra nasildi oldu beyler oynayan varmi ? Performance patch geldi diyorlar etkiledimi oyunu vs.. Az review oynayanlardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 10 tane falan kritik cvar var cok etkilliyor, onlarla ve patchlerin de etkisiyle ezik pcmde bile o eski stutterlar olmadan oynuyorum rahat, hatta claymore ve helikopter haric olmuyorum genelde ehe. Yazacaktim da o cvarlari teldeyim simdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Performance içim nediyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 3-4 aydır hiç açmadım ben yüklüde degil sniper düzeldimi tek merakım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BARZO Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Silphatos said: 10 tane falan kritik cvar var cok etkilliyor, onlarla ve patchlerin de etkisiyle ezik pcmde bile o eski stutterlar olmadan oynuyorum rahat, hatta claymore ve helikopter haric olmuyorum genelde ehe. Yazacaktim da o cvarlari teldeyim simdik. o civarları alabilir miyiz? aylar sonra gireyim dedim stu-stu-stu-stutter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Halen donmedim evime ama surada onunde r olanlarin hepsi onemli, burada olmayan 2, 3 tane daha vardi, googlelayip bulabilirsin. netcode icin de snaps 30 ve maxpackets 100 zaten allahin emri. http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1595887 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 bugün campaign oynayayım dedim hep aynı hep aynı cod sıkıldım yarım saatte :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 şimdi yüklüyorum yarına falan anca (1mbit saks) biter var mı oynayan hala? şu free weekend dalgasına oynayak 2 gün? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 gabe abimin hediye ettigi bo ustune 2 3 dlc cekicektimki gerizekali activision dlcleri indirime sokmamis megerse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Gabe abi naaptı naaptı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 adama habire oyunlar gelio ya onu diodur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 http://haberoyun.net/?p=337 ve halen zarar ediyor firma sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 canı sıkıldıkça yolluyor bir şeyler işte canım abim ssdf yalnız o site tanıdık geldi lan bana?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar